*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ02 Εκτίμηση πίνακα διορισμών  (Αναγνώστηκε 49549 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ02 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 17, 2010, 12:49:28 am »
Στον πίνακα έχω εκτιμήσει περίπου 90 οαεδίτες.Όπως έχει αναφερθεί στο σύνολο πρέπει να είναι περίπου 96. Εκτίμησή μου είναι ότι οι υπόλοιποι πρέπει να έχουν μικρή προϋπηρεσία.
Όσο για τα τσιμπούρια.. μην ανησυχείς , αν είναι να βοηθηθούμε ευπρόσδεκτες οι ενοχλήσεις :)

Σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ και πάλι για την όλη προσπάθεια και τις διευκρινίσεις  :)
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:52:08 »

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 17, 2010, 01:09:56 am »
Κρίμα και άδικο αυτο, έχω τρεις επιτυχιες στον ασεπ και ελάχιστα μόρια από οαεδ....γιατί μπαίνει το πλαφόν του 24 μηνου μόνο από σχολεία του υπεπθ?

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 17, 2010, 01:11:04 am »
Γιατί στα σχολεία του ΥΠΕΠΘ θα διοριστείς...
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 17, 2010, 01:42:45 am »
τα σχολεία του υπεπθ εγώ μπορώ να τα υπηρετήσω με εφόδια τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στα παιδαγωγικά σε πανεπιστήμιο της Ελλάδας,τις τρεις συνεχόμενες επιτυχίες μου στον ασεπ και ίσως είμαι πιο αποτελεσματική από κάποιους που εντάσσονται στον πίνακα του 24 μηνου έχοντας δουλέψει στο αξιοκρατικό καθεστως της πδσ,του σδε και της Σιβιτανιδείου....τα τρία μόρια του οαεδ(τη θέση την πήρα με ένσταση) και το βιογραφικό μου μπορει να μην με κατατάσσουν τελικά στους περιφημους αλεξιπτωτιστές του οαεδ....δεν ειμαστε ολοι βυσματιες σε αυτη τη ζωή.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:52:08 »

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 17, 2010, 02:48:44 am »
Δίκιο έχεις.Κι εγώ έχω φίλους ΟΑΕΔίτες με επιτυχίες στο ΑΣΕΠ που τους παίρνει η μπάλα, επειδή κάποιες προϋπηρεσίες είναι προκλητικές.
Είμαι σίγουρος ότι εσύ καταλαβαίνεις τον πόνο και την οργή κάποιων που έχουν συγκεντρώσει όλα τους τα μόρια μέσω επιτυχιών και βλέπουν τώρα (ίσως κι εσύ μαζί τους) να αντιμετωπίζουν την ανεργία.
Μην τους παρεξηγείς.Αν και οι συνάδελφοι σε αυτό το θέμα δεν νομίζω ότι εκφράστηκαν άσχημα.

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 17, 2010, 03:14:46 am »
Toυς καταλαβάινω απόλυτα και η προσωπική μου άποψη είναι οτι η προυπηρεσία του οαεδ όσον αφορα στην αναγνώρισή της για τον πίνακα διορισμού θα πρέπει να συνδυάζεται με επιτυχία στον ασεπ για να αναγνωριστει.Αλλά θεωρώ τον εαυτό μου αδικημένο να μην ισχύσει το 24μηνο για τους οαεδίτες που έχουν και επιτυχίες στον ασεπ και που μάλιστα οι προυπηρεσίες από εκει είναι πολύ μικρές..χάνω το 24μηνο για έναν μήνα....δεν το ήξερα ότι αυτό ισχύει μόνο για τα σχολεία του υπεπθ.....γυρισα όλα τα νησια του

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 17, 2010, 03:26:23 am »
Αυτό το τελευταίο ξαναπέστο.. Κι  άλλωστε μάλλον δεν αξίζει να στενοχωριέσαι αφού έτσι κι αλλιώς η ρύθμιση του 24μηνου κινδυνεύει να παραβιαστεί κι ολόκληρο το 24μηνο έχει βρεθεί στον αέρα..

Πιο λογικό είναι να αγανακτείς που σ' αυτήν την τόσο δύσκολη συγκυρία κι εσύ κι εγώ και πολλοί άλλοι έχουμε βρεθεί έξω από το 40% εξαιτίας των αστρονομικών προϋπηρεσιών που προέρχονται εξολοκλήρου από οαέδ!
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος euoula

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 17, 2010, 09:38:23 pm »
Παιδιά καλησπέρα, είμαι νέα στο φόρουμ αλλά και νέα φιλόλογος για την ακρίβεια τελείωσα τον Σεπτέμβριο του 2009.........αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην ξέρω αλλά και να μην καταλαβαίνω πολλά πράγματα για τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών, μήπως θα  μπορούσε να με διαφωτίσει κάποιος συνάδελφος έτσι ώστε να εγκλιματιστώ λίγο...........Αυτά που θα ήθελα να ρωτήσω (για το τι ισχύει μέχρι τώρα βέβαια) είναι τα εξής:
α. αν κάποιος είναι επιτυχών στον ασεπ άλλα δεν είναι στους διοριστείς κερδίζει κάποια μόρια και αν ναι πόσα είναι αυτά και σε τι μπορούν να το βοηθήσουν?
β. Επίσης αυτό που ισχύει μέχρι τώρα για να διοριστεί κάποιος ως αναπληρωτής-ωρομίσθιος είναι απλά να κάνει τα χαρτιά του όποτε βγει η ανακοίνωση από το υπουργείο και να περιμένει να τον καλέσουν κάποια στιγμή μέσα στο σχολικό έτος α, β, γ, δ........ φάση κτλ??????Η σειρά κατάταξης όμως από τί καθορίζεται από μόρια από τα προηγούμενα σχολικά έτη που ενδεχομένως να τον είχαν καλέσει??????Αν όμως κάποιος κάνει  τα χαρτιά του για πρώτη φορά φέτος (όπως εγώ)χωρίς καθόλου μόρια τι γίνεται????
γ. Τέλος, αυτός ο πινάκας που υπάρχει σ' αυτήν την σελίδα τι ακριβώς μας δείχνει??????Παρατήρησα ότι κάποιοι παίρνουν μόρια από τον οαεδ τι σημαίνει αυτό??????οτι επειδή είναι γραμμένοι στο ταμείο ενεργείας παίρνουν επιπλέον μόρια?????

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 17, 2010, 09:43:57 pm »
Θα σου απαντουσα αλλά πλέον δεν ξέρουμε ακριβώς τί ισχύει μετά τις αλλαγές που προωθεί η διαμαντοπολου.Πήγαινε στον πίνακα "διάφορα θέματα για την εκπαίδευση" και στο θέμα "νέο νομοσχέδιο" όπου όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε το πώς θα γίνονται οι διορισμοί στο εξής...
Καλό κουράγιο!
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος zst

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 21, 2010, 10:16:05 pm »
Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας.Είμαι στον πίνακα της πρόβλεψης γύρω στο 440 αριθμό με 3, 9 μόρια από οαεδ.¨ομως παρόλο που είμαι επιτυχούσα τρεις συνεχόμενες φορές στο διαγωνισμό δεν με εντάσσει στον πόνακα του 24μηνου.Γιατι?μήπως ξέρει να μου απαντήσει κάποιος?Λογικά δεν θα έπρεπε να ήμουν?
VIR λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά έκανα την εκτίμηση του 24μήνου σύμφωνα με την περσινή εγκύκλιο όπου λογαριάζεται η 24μηνη πραγματική προϋπηρεσία που αποκτήθηκε σε σχολεία αρμοδιότητας ΥΠΕΠΘ.Άρα  αν από τα εκτιμώμενα συνολικά μόρια αφαιρέσεις τα 3,9 πέφτεις στα  22,567 άρα δεν μπαίνεις στην κατηγορία 24μήνου.Ίσως αν αλλάξει κάτι στη φετινή εγκύκλιο.Θα δούμε.
η προυπηρεσια αναγνωριστηκε και ειναι ως να εργαζομασταν σε σχολεια του παιδειας.
για αυτο πρεπει να της μετρησεις τα 3,9.
δε γινεται στον πινακα διακριση απο που προερχονται τα μορια

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 21, 2010, 10:24:30 pm »
????
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 21, 2010, 10:49:35 pm από zagorakis »

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 21, 2010, 10:54:06 pm »
τα σχολεία του υπεπθ εγώ μπορώ να τα υπηρετήσω με εφόδια τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στα παιδαγωγικά σε πανεπιστήμιο της Ελλάδας,τις τρεις συνεχόμενες επιτυχίες μου στον ασεπ και ίσως είμαι πιο αποτελεσματική από κάποιους που εντάσσονται στον πίνακα του 24 μηνου έχοντας δουλέψει στο αξιοκρατικό καθεστως της πδσ,του σδε και της Σιβιτανιδείου....τα τρία μόρια του οαεδ(τη θέση την πήρα με ένσταση) και το βιογραφικό μου μπορει να μην με κατατάσσουν τελικά στους περιφημους αλεξιπτωτιστές του οαεδ....δεν ειμαστε ολοι βυσματιες σε αυτη τη ζωή.....

Δεν βοηθάς καθόλου μα καθόλου όταν τους αφήνεις να έχουν το θέμα μας στην επικαιρότητα. Κακό μας κάνεις!Η ανασφάλειά σου είναι απαράδεκτη γιατί τίποτα δεν μας χαρίστηκε και όλα έγιναν κατόπιν εντολών των συνταγματικών επιταγών

Υπερμαχία
Καλώς τα παιδιά!Πού χαθήκατε;Για πείτε μας και άλλα για τις συνταγματικές επιταγές!Ξέχασα όμως....Δεν υπάρχει καμιά απόφαση δικαστηρίου που να σας δικαιώνει.Και αφήστε την καραμέλα με τον Συνήγορο...
Πάντως έχετε δίκιο που "μαλώνετε" τον συνάδελφο.Πρέπει να συνεχίσετε να το πηγαίνετε λάου-λάου!Σας έχει βγει μέχρι τώρα!Μπράβο στους μάγκες! ;)

Συνάδελφε VIR ,κατάλαβες τώρα εξαιτίας ποιών συμπεριφορών μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των εκπ/κών να έχει μια προκατάληψη;

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 21, 2010, 11:01:41 pm »
τώρα που το σκέφτομαι, από τότε που βγήκε το πασοκ, οι ΟΑΕΔ έχουν εξαφανιστεί από το φόρουμ, τι να σημαίνει αυτό άραγε;

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 21, 2010, 11:04:03 pm »
μάλλον υπάρχει σιγουρια ή αβεβαιότητα....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182686
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)