0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: koth στις Απριλίου 17, 2010, 01:07:31 pmΚαι η διαδικασία μονιμοποίησης πως γίνεται; Πρέπει να γίνει έκθεση από τον διαυθυντή; Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για τη διαδικασία;Όταν θα συμπληρώσεις τα 2 χρόνια από το διορισμό σου δηλ.τον επόμενο Σεπτέμβριο θα πεις στο διευθυντή του σχολείου που υπηρετούσες την προηγούμενη σχολική χρονιά να σου κάνει έκθεση για να μονιμοποιηθείς.Οι διευθυντές ξέρουν τη διαδικασία.Απλά εσύ να του το θυμήσεις γιατί δεν θυμούνται ποιος πρέπει να μονιμοποιηθεί κάθε φορά.
Και η διαδικασία μονιμοποίησης πως γίνεται; Πρέπει να γίνει έκθεση από τον διαυθυντή; Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για τη διαδικασία;
Παράθεση από: vama στις Απριλίου 17, 2010, 01:18:27 pmΠαράθεση από: koth στις Απριλίου 17, 2010, 01:07:31 pmΚαι η διαδικασία μονιμοποίησης πως γίνεται; Πρέπει να γίνει έκθεση από τον διαυθυντή; Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για τη διαδικασία;Όταν θα συμπληρώσεις τα 2 χρόνια από το διορισμό σου δηλ.τον επόμενο Σεπτέμβριο θα πεις στο διευθυντή του σχολείου που υπηρετούσες την προηγούμενη σχολική χρονιά να σου κάνει έκθεση για να μονιμοποιηθείς.Οι διευθυντές ξέρουν τη διαδικασία.Απλά εσύ να του το θυμήσεις γιατί δεν θυμούνται ποιος πρέπει να μονιμοποιηθεί κάθε φορά.Αν αυτά τα 2 χρόνια έχεις υπηρετήσει σε διαφορετικά σχολεία, άρα είχες και διαφορετικούς διευθυντές, πρέπει και οι 2 να κάνουν έκθεση, ή ο τελευταίος;
Παράθεση από: AnnaB στις Απριλίου 17, 2010, 11:25:40 pmΠαράθεση από: vama στις Απριλίου 17, 2010, 01:18:27 pmΠαράθεση από: koth στις Απριλίου 17, 2010, 01:07:31 pmΚαι η διαδικασία μονιμοποίησης πως γίνεται; Πρέπει να γίνει έκθεση από τον διαυθυντή; Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για τη διαδικασία;Όταν θα συμπληρώσεις τα 2 χρόνια από το διορισμό σου δηλ.τον επόμενο Σεπτέμβριο θα πεις στο διευθυντή του σχολείου που υπηρετούσες την προηγούμενη σχολική χρονιά να σου κάνει έκθεση για να μονιμοποιηθείς.Οι διευθυντές ξέρουν τη διαδικασία.Απλά εσύ να του το θυμήσεις γιατί δεν θυμούνται ποιος πρέπει να μονιμοποιηθεί κάθε φορά.Αν αυτά τα 2 χρόνια έχεις υπηρετήσει σε διαφορετικά σχολεία, άρα είχες και διαφορετικούς διευθυντές, πρέπει και οι 2 να κάνουν έκθεση, ή ο τελευταίος;Στα Νηπιαγωγεια δεν υπαρχουν διευθυντριες/ες,τοτε ποια/ποιος κανει την εκθεση;μηπως απο τη Διευθυνση η το Γραφειο η μηπως οι προισταμενες/οι των σχολειων;Αν ισχυει το τελευταιο,τοτε θα πρεπει να κανω εκθεση για την συναδελφισσα μου(ειμαι η προισταμενη της σχ. μοναδας)και τη δικη μου θα την κανουν απο το Γραφειο;Εχω ακουσει οτι σε αυτη την υποθεση συμμετεχουν και οι σχολικοι συμβουλοι.
Τελικα ποιος-α ειναι αυτος-η που πρεπει να κανει την εκθεση;
Όσοι συμπληρώσατε τώρα τον Αυγουστο του 2010 την διετία της δόκιμης υπηρεσίας (δηλαδή όσοι διοριστήκατε μόνιμοι τον Αύγουστο του 2008), σας έγινε η μονιμοποίηση;Ο/Η διευθυντής σας, έκανε την απαιτούμενη έκθεση προς τη Διεύθυνση;Εμας στο σχολείο μου μας λέει ο διευθυντής ότι δεν του έχει έρθει κάποιο έγγραφο από την Διεύθυνση ώστε να προχωρήσει στην σύνταξη της απαιτούμενης έκθεσης που κάνει ο Διευθυντής για να γίνει η μονιμοποίηση.Μήπως έχει αλλάξει κάτι και καταργήθηκε ο θεσμός αυτός και ισχύει κάτι άλλο;Εχω αρχίσει να ανησυχώ. Εσας σας ήρθε η μονιμοποίηση?
Τη μονιμοποίηση θα την περιμένεις από το νέο έτος. Μέχρι να στείλει το χαρτί η διεύθυνση, να το συμπληρώσει ο διευθυντής, να συνεδριάσει το ΠΥΣΔΕ και να σου απαντήσουν καταλαβαίνεις γιατί αργεί.