PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Εργασιακά
Νεοδιόριστοι
(Συντονιστές:
happiness
,
MARKOS
)
Μονιμοποίηση εκπαιδευτικών
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
3
4
5
6
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μονιμοποίηση εκπαιδευτικών (Αναγνώστηκε 47897 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
rukaki
Νέο μέλος
Απ: Μονιμοποίηση εκπαιδευτικών
«
Απάντηση #56 στις:
Μαΐου 09, 2011, 05:18:36 pm »
Tweet
Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κάποιος πότε γίνεται η περιβόητη έκθεση του διευθυντή? Πέρσι νομίζω τέτοια εποχή ήταν. Η δική μου διευθύντρια πάντως λέει ότι δεν έχει καμία ενημέρωση από τη διεύθυνση για να κάνει εκθέσεις μονιμοποίησης.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 22:27:55 »
πε04.04
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #57 στις:
Ιουνίου 28, 2011, 09:09:17 pm »
Μια απο τα ίδια. .... Διοριστηκα το 2009 και τον Αυγουστο κλεινω διετια. Τον δευτερο χρονο με αποσπαση. Επειδη η διευθυνση που ανηκω οργανικα δεν μπορουσε να βρει το σχολειο αποσπασης εγω η ιδια πήγα το χαρτι που να ζητα απο τον διευθυντη μονιμοποιηση του το πηγα και αυτος κανει τον δυσκολο. Καθε μερα του το θυμιζω και καθε μερα εχει δουλεια !!! Μεχρι πότε ειναι υποχρεωμενος να το κανει; εγω δεν ξερω τι να κανω πια..Με εχει απελπισει. Και να πεις οτι ειχε συμβει κ κατι τη χρονια ; Ολα καλα πηγαν.
Καταγράφηκε
killbill
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
«
Απάντηση #58 στις:
Ιουνίου 28, 2011, 09:12:11 pm »
τι σου λέει δηλαδή;
μια έκθεση τυποποιημένη θα κάνει, βασικά φωτοτυπία απο μια παλιά θα βγάλει, απλά θα αλλάξει το όνομα.
Αν μπορείς βρες εσύ μια έκθεση τέτοια, γράψτην μόνη σου και πες του απλά να υπογράψει. Ίσως βαριεται.
Αν φέρνει αντίρρηση κάνε μια έκθεση στον Συνήγορο του Πολίτη!
Καταγράφηκε
πε04.04
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #59 στις:
Ιουνίου 28, 2011, 09:21:50 pm »
Αυτο θα κανω αυριο ! Θα του προτεινω να την γραψω ! ευχαριστω πολύ !
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 22:27:55 »
killbill
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
«
Απάντηση #60 στις:
Ιουνίου 28, 2011, 09:25:38 pm »
στο σχολείο μου πάντως ο διευθυντής είχε βάλει κάποιους ΄νεοδιόριστους συναδέλφους να την γράψουν οι ίδιοι ώστε να τον ελαφρύνουν. Αν μπορεσω να βρω προσχέδιο της έκθεσης θα στην στείλω.
Αν ξέρει κανείς πως ακριβώς συντάσσεται και ποιό το περιεχόμενό της ας το παραθέσει εδω.
bitch μπορείς να βοηθήσεις τη κατάσταση;
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 28, 2011, 09:28:30 pm από killbill
»
Καταγράφηκε
bitch
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
«
Απάντηση #61 στις:
Ιουνίου 28, 2011, 11:40:53 pm »
κανονικά το σημειωμα μονιμοποιησης το ζητά η αρμόδια διεύθυνση ή γραφειο όπου ανήκει οργανικά ο εκπ/κός απο τον διευθυντή του. Οπότε στην περίπτωση αυτή καλό θα ήταν να του κάνουν ένα τηλέφωνο και να του στείλουν ηλεκτρονικά ή μέσω φαξ το έντυπο.
το εντυπο είναι πράγματι τυποποιημένο. αναγράφει μερικά βασικά στοιχεια του εκπ/κού ( ονοματεπώνυμο, κλάδο, σχολείο υπηρέτησης, φεκ διορισμου, προϋπηρεσία, ανάληψη υπηρεσίας και ορκωμοσίας) και μετά η πρόταση έχει ως εξής:
- διοικητική επάρκεια
- παιδαγωγική επάρκεια
- βαθμός συνεργασίας με εκπ/κούς , γονείς και μαθητες
τελικη πρόταση (προτείνεται ή όχι η μονιμοποίηση του εκπ/κού). Πάντως, σε όλα τα χρονικά της ελληνικής εκπ/σης από τότε που υπήρξε χαρτί μονιμοποίησης, μόνο δυο περιπτώσεις δεν μονιμοποιήθηκαν...οπότε μην ανησυχείτε και ιδιαίτερα.....
Καταγράφηκε
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!
"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!
nto-re-mi
Νέο μέλος
«
Απάντηση #62 στις:
Ιουνίου 29, 2011, 09:42:00 am »
Καλημέρα!! Λοιπόν εγώ το έμαθα κατα τύχη απο μια κουβέντα που είχαν 2 συνάδελφοι στο σχολείο..Επειδή είμαι αποσπασμένη η διευθυνση που ανήκω φυσικά και δε εστειλε κανένα σημείωμα (σιγά μη ψάξει να βρει που είμαι) και η διεύθυνση που είμαι αποσπασμένη φυσικά και δε ανέφερε το όνομα μου αφου δε ανήκω σε αυτή!! επομένως έπραξα μόνη μου μου το έκανε η διευθύντρια την έκθεση και την έστειλα μόνη μου στη διεύθυνση που ανήκω..Αυτό που δε ήξερα είναι οτι χρειάζεται 6μηνο γιατί εμένα με έστειλαν εκεί μέσα Ιανουαρίου..Θα μου συμπληρώσει ο διευθυντής του παλιού σχολείου που έκατσα για 2 μήνες?Τωρα θα μου πείς εδω δεν ασχολήθηκαν να βρουν που είσαι να σου στείλουν οτι πρέπει να κανεις εκθεση μονιμοποίησης αυτό θα βρουν?
Καταγράφηκε
πε04.04
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #63 στις:
Σεπτεμβρίου 05, 2011, 01:50:50 pm »
Εγώ πάλι ακόμα τον κυνηγάω για να την γράψει και μου λέει μην ανησυχείτε μην ανησυχείτε.
Και εγω αποσπασμενη ημουν την περασμενη χρονια και τα εκανα ολα μονη μου. Πήρα το σημειωμα απο τη διευθυνση και την πήγα.
Μέχρι στις αρχες Ιουλιου που επικοινωνησα ελεγε οτι θα την κανει. Αρχες Σεπτέμβρη πέρασα απο τη διεύθυνση ΤΙΠΟΤΑ. Εν τω μεταξυ με τις κρισεις έχει γινει διευθυντης σε άλλο σχολειο. Το μονο που μου είπε οταν τον πηρα τηλέφωνο ήταν ότι θα την κάνει και να τον ενημερώσω για το σχολειο οριστικής τοποθέτησης. Που κολαει αυτο? Ανησυχω πάντως...
Καταγράφηκε
Μέλια
Νέο μέλος
«
Απάντηση #64 στις:
Απριλίου 18, 2013, 08:00:22 pm »
Ξέρετε πότε συντάσσονται οι εκθέσεις αξιολογησης από τους διευθυντές; Διορίστηκα το 2010 αλλά λόγω του ότι έλειπα πέρυσι σε άδεια ανατροφής η έκθεση αξιολογησης πρέπει να γίνει εφέτος. Επέστρεψα στη δουλειά 16 Νοεμβρίου άρα στις 16 Μάη συμπληρώνω εξάμηνο. Επίσης να σημειώσω πως πέρυσι πήρα μετάθεση, ανήκα δηλαδή σε άλλη δευτεροβάθμια. Υπάρχει περίπτωση η τωρινή δευτεροβάθμια να αγνοεί κάτι τέτοιο; ( ότι εκκρεμεί η μονιμότητα).Ακόμα, πώς γίνεται αυτό υπηρεσιακά ή πρέπει εγώ να ενημερώσω το διευθυντή μου ή τη Δευτεροβάθμια όπου ανήκω. Σας ευχαριστώ πολύ.
Καταγράφηκε
Μ' αρέσει να μη λέω πολλά...
ICT
Επισκέπτης
«
Απάντηση #65 στις:
Απριλίου 18, 2013, 08:26:16 pm »
Sorry τώρα το είδα ότι είσαι 3η χρονιά. Ακυρο το προηγούμενο μήνυμα μου.
Παρακαλώ να σβηστεί το παρόν μήνυμα
«
Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 18, 2013, 08:29:21 pm από ICT
»
Καταγράφηκε
mariakriti
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #66 στις:
Ιανουαρίου 14, 2014, 10:38:37 pm »
Συνάδελφοι αν κάποιος έχει διοριστεί το 2011, έχει κάποια εξέλιξη με τη μονιμοποίησή του; Ήρθε κάποιο χαρτί; Εγκρίθηκε; Γίνεται με τον παλιό τρόπο ή έχει αλλάξει κάτι με το νέο νόμο της Διαμαντοπούλου;
Καταγράφηκε
dimitrisk
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #67 στις:
Νοεμβρίου 12, 2014, 11:23:04 am »
Γεια σας έχω κλείσει διετία φέτος τον Σεπτέμβρη και μου είπαν από το γραφείο εκπαίδευσης ότι δεν θα μονιμοποιηθώ αν δεν περάσω πρώτα από αξιολόγηση. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Καταγράφηκε
josua
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #68 στις:
Νοεμβρίου 12, 2014, 12:31:48 pm »
Προσωπικα δεν το γνωριζω αλλα με βαση την κοινη λογικη δεν εχουν δικιο.
1) Ολοι οσοι διοριστηκαν το 2011 & 2012 δεν εχουν μονιμοποιηθει? Αν οχι θα το γνωριζαμε...
2) Η αξιολογηση, τουλαχιστον επισημως και δια νομου με βαση την τελευταια τροπολογια δεν οδηγει σε απολυσεις.
....αρα για ποιο λογο να μην παρεις την μονιμοποιηση?
Καταγράφηκε
mania1
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #69 στις:
Νοεμβρίου 12, 2014, 01:23:18 pm »
Για να γίνει οποιαδήποτε μεταβολή άρα και μονιμοποίηση πρέπει να γίνει αξιολόγηση πρώτα.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
3
4
5
6
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »