0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μακάρι και γω να χα παρακολουθήσει περισσότερα από ΦΠΨ και απο Ιστορικό Αρχαιολογικό αλλά δυστυχώς ο οδηγός σπουδών δε μας επέτρεπε να επιλέξουμε παρά μόνο ένα 'η δυοβρε κουρίτσια μη γράφετε ασάφειες το Φπψ είναι τμ'ημα της φιλοσοφικής και δεν είναι θέμα τα αρχαία ή τα λατινικά ούτε είναι καιρός για διακρίσεις ας δούμε πρώτα τί θα ψηφιστεί και έπειτα ας μας συμβουλεύσουν οι κατάλληλοι υπεύθυνα πάντα
δεν τα πολυκατεχω της φιλοσοφικης και λαθος μου που μιλησα χωρις να ειμαι χιλια τα εκατο σιγουρη.απλα επειδη μιλαμε για το τωρα νομιζω οτι το ΦΠΨ δεν ειναι το ιδιο με τη φιλοσοφικη.είναι λιγο κατωτερο..μου θυμιζει την αιωνια διαμαχη που εχουμε εμεις απο το μαθηματικο αθηνων με το σεμφε του πολυτεχνειου..οι σεμφιτες μαθηματικοι δεν ειναι, φυσικοι δεν ειναι μηχανικοι δεν ειναι ...ειναι λιγο απο ολα.το θεμα τελος παντων δεν ειναι ποια σχολη εχει τελειωσει ο καθενας,( που παιζει λιγο ρολο βεβαια) αλλα ποσο καλα κανει τη δουλεια του.και αυτο εχει να κανει και με την προσπαθεια που κανει αφου τελειωσει τη σχολη.
Παράθεση από: tania24 στις Μαΐου 03, 2010, 07:37:27 pmδεν τα πολυκατεχω της φιλοσοφικης και λαθος μου που μιλησα χωρις να ειμαι χιλια τα εκατο σιγουρη.απλα επειδη μιλαμε για το τωρα νομιζω οτι το ΦΠΨ δεν ειναι το ιδιο με τη φιλοσοφικη.είναι λιγο κατωτερο..μου θυμιζει την αιωνια διαμαχη που εχουμε εμεις απο το μαθηματικο αθηνων με το σεμφε του πολυτεχνειου..οι σεμφιτες μαθηματικοι δεν ειναι, φυσικοι δεν ειναι μηχανικοι δεν ειναι ...ειναι λιγο απο ολα.το θεμα τελος παντων δεν ειναι ποια σχολη εχει τελειωσει ο καθενας,( που παιζει λιγο ρολο βεβαια) αλλα ποσο καλα κανει τη δουλεια του.και αυτο εχει να κανει και με την προσπαθεια που κανει αφου τελειωσει τη σχολη.Kατ'αρχήν κοπέλα μου μάθε πρώτα ότι Φιλοσοφική είναι η σχολή και το Φιλολογικό,το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και το ΦΠΨ τα τμήματα της και μετά μίλα....!!! Ήμαρτον δηλαδή! Επίσης το χω ξαναπεί...πέρασα με 5525 μόρια (επόχή δεσμών για όποιον θυμάται) και το θυμάμαι σαν σήμερτα πως η βάση φιλολογικού στο ΑΠΘ που κατά παράδοση είχε υψηλότερη βάση από το φιλολογικό Αθήνας ήταν 4390!! Για να ξεκαβαλάτε λίγο....τα υπόλοιπα τα έχω ξανασυζητήσει και δεν μπαίνω στον κόπο!! Μια ερώτηση μόνο στους κλασικούς...ξέρει κανείς τι είναι η μικροδιδασκαλία.....;; Μια και λέτε ότι είστε παιδαγωγικά καταρτιμένοι;;;!!! Πάντως δεν είναι μια μικρη διδασκαλία....έτσι για διευκόλυνση....