0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα η διδασκαλία της ξένης γλώσσας στην Α και
Παράθεση από: Beth στις Απριλίου 19, 2010, 01:18:20 pmΜα η διδασκαλία της ξένης γλώσσας στην Α και
οι σχολές είναι εκεί για όποιον θέλει να σπουδάσει αγγλική και σίγουρα δεν περνας με 10 και 11 όπως σε πολλές σχολές που οδηγούν στην διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας...
Παράθεση από: Beth στις Απριλίου 19, 2010, 01:39:59 pmοι σχολές είναι εκεί για όποιον θέλει να σπουδάσει αγγλική και σίγουρα δεν περνας με 10 και 11 όπως σε πολλές σχολές που οδηγούν στην διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας...Εγώ δεν ξέρω φιλόλογο να πέρασε με 10...Και δεν είναι αυτό το θέμα μας..Το θέμα είναι οτι θεωρώ αντιπαιδαγωγικό ένα παιδί 6 ετών να μαθαίνει αγγλικά τη στιγμή που δεν ξέρει καν ελληνικά...Προωθείται μόνο για να γίνει η Διαμαντοπ αρτεστή στους ευρωπαίους φίλους της.Όσο για το proficiency...τί να κάνουμε?Πιο φτηνά εργατικά χέρια..Καπιταλισμό δεν έχουμε?Και εμάς μας παίρνουν την Ιστορία αλλά δε μας ακούει κανείς...
Παράθεση από: maryk στις Απριλίου 19, 2010, 01:45:52 pmΠαράθεση από: Beth στις Απριλίου 19, 2010, 01:39:59 pmοι σχολές είναι εκεί για όποιον θέλει να σπουδάσει αγγλική και σίγουρα δεν περνας με 10 και 11 όπως σε πολλές σχολές που οδηγούν στην διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας...Εγώ δεν ξέρω φιλόλογο να πέρασε με 10...Και δεν είναι αυτό το θέμα μας..Το θέμα είναι οτι θεωρώ αντιπαιδαγωγικό ένα παιδί 6 ετών να μαθαίνει αγγλικά τη στιγμή που δεν ξέρει καν ελληνικά...Προωθείται μόνο για να γίνει η Διαμαντοπ αρτεστή στους ευρωπαίους φίλους της.Όσο για το proficiency...τί να κάνουμε?Πιο φτηνά εργατικά χέρια..Καπιταλισμό δεν έχουμε?Και εμάς μας παίρνουν την Ιστορία αλλά δε μας ακούει κανείς...η αλήθεια είναι πως η Διαμαντοπούλου ούτε ζήτησε ούτε από οτι φαίνεται θα ζητήσει την γνώμη των φιλολόγων για το αν θα μπουν τα αγγλικά στην Α δημοτικού...αρα κρίμα που σας παίρνουν την ιστορία...και κρίμα που εμείς κερδίζουμε ώρες...αλλά έτσι είναι η ζωή...οι επιλογές σου σε ακολουθούν παντού...
Το θέμα είναι οτι θεωρώ αντιπαιδαγωγικό ένα παιδί 6 ετών να μαθαίνει αγγλικά τη στιγμή που δεν ξέρει καν ελληνικά...
Παράθεση από: maryk στις Απριλίου 19, 2010, 01:28:08 pmΠαράθεση από: Beth στις Απριλίου 19, 2010, 01:18:20 pmΜα η διδασκαλία της ξένης γλώσσας στην Α και