*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές Φιλόλογοι - Νέο σύστημα  (Αναγνώστηκε 79173 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος runner

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές Φιλόλογοι - Νέο σύστημα
« Απάντηση #322 στις: Απριλίου 27, 2010, 02:22:32 pm »
Κι εγω πηρα στο υπουργειο να ρωτησω για τους αναπληρωτες και μου ειπαν οτι ισως απο τον πινακα που θα κλειδωσει. οτι ακομα δεν ξερουν

τι  εννοεις  απο  τον πινακα που θα κλειδωσει; των αναπληρωτων ή των  διορισμων;
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 27, 2010, 02:24:46 pm από runner »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:08:14 »

Αποσυνδεδεμένος isambo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Απριλίου 27, 2010, 02:24:38 pm »
........., ότι επικρατεί γενικά ένα μπάχαλο και ένας φοβερός πανικός. Κάθε μέρα αλλάζουν γνώμη. Τελικά ίσως να μας φοβούνται περισσότερο απ' όσο εμείς έχουμε συνειδητοποιήσει! Όμως τελικά θα το περάσουν κι όποιος επιζήσει...Εμένα, πάντως, οι 4ωρες στάσεις εργασίας που φαίνονται πολύ αστείες!!! Για γέλια και για κλάματα...
αυτο πιστευω και εγω
Αν έλεγαν από τώρα ότι είναι κάτι σίγουρο, θα ήταν σαν να ακύρωναν την κοινοβουλευτική διαδικασία. Το νομοσχέδιο πρέπει να ψγφιστεί από τη βουλή, γι' αυτό το παίζουν κινέζοι.
"Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι μας πώς θα γενούνε τα σκοτάδια λάμψη;"
Ναζίμ Χικμέτ

Αποσυνδεδεμένος stergios3333

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Απριλίου 27, 2010, 02:30:35 pm »
Κι εγω πηρα στο υπουργειο να ρωτησω για τους αναπληρωτες και μου ειπαν οτι ισως απο τον πινακα που θα κλειδωσει. οτι ακομα δεν ξερουν

τι  εννοεις  απο  τον πινακα που θα κλειδωσει; των αναπληρωτων ή των  διορισμων;
Αυτο της εξηγησα οτι υπαρχουν δυο πινακες.Ειπε οτι μαλλον απο των αναπληρωτων.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 27, 2010, 02:32:25 pm από stergios3333 »

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #325 στις: Απριλίου 27, 2010, 02:33:55 pm »
fotini18 μια και μίλησες με το Υπουργείο, μήπως γνωρίζεις πότε θα καταθέσουμε τις αιτήσεις για να κλειδώσουν αυτούς τους περιβόητους πίνακες, όποιοι στην ευχή κι αν είναι;

Noμίζεις πως πρόλαβα να τη ρωτήσω κάτι άλλο; Εκτός από ξινή, ήταν και βιαστική και δυσανασχετούσε με ό,τι τη ρωτούσα. Στο τέλος μόνο μου είπε κλείνοντας -ειρωνικά μου ακούστηκε, ίσως και να κάνω λάθος!- "ΥΠΟΜΟΝΗ!!!" Τότε πραγματικά μου ξέφυγε: "Υπομονή, μέχρι να φύγει από το υπουργείο!!!" Πάει αυτό ήταν! Μπαίνω black list...!!! ;D ;D ;D
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:08:14 »

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Απριλίου 27, 2010, 02:38:17 pm »

τι  εννοεις  απο  τον πινακα που θα κλειδωσει; των αναπληρωτων ή των  διορισμων;
Αυτο της εξηγησα οτι υπαρχουν δυο πινακες.Ειπε οτι μαλλον απο των αναπληρωτων.

Παιδιά, εντελώς φιλικά σας το λέω. Μη δίνετε καμία τέτοια πληροφορία. Από το υπουργείο λένε ό,τι να 'ναι! Όπως φυσάει ο άνεμος!!! Δεν τους νοιάζει τίποτα. Εδώ μέσα ακούγονται όλο αντικρουόμενες απόψεις. Πότε κλειδώνει ο ένας πίνακας και πότε ο άλλος...Αφήστε το να πάει στο δια...(μαντοπουλέικο)!!!

Αποσυνδεδεμένος isambo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Απριλίου 27, 2010, 02:43:44 pm »
fotini18 μια και μίλησες με το Υπουργείο, μήπως γνωρίζεις πότε θα καταθέσουμε τις αιτήσεις για να κλειδώσουν αυτούς τους περιβόητους πίνακες, όποιοι στην ευχή κι αν είναι;

Noμίζεις πως πρόλαβα να τη ρωτήσω κάτι άλλο; Εκτός από ξινή, ήταν και βιαστική και δυσανασχετούσε με ό,τι τη ρωτούσα. Στο τέλος μόνο μου είπε κλείνοντας -ειρωνικά μου ακούστηκε, ίσως και να κάνω λάθος!- "ΥΠΟΜΟΝΗ!!!" Τότε πραγματικά μου ξέφυγε: "Υπομονή, μέχρι να φύγει από το υπουργείο!!!" Πάει αυτό ήταν! Μπαίνω black list...!!! ;D ;D ;D
Τιμή σου να μπεις στη μαύρη λίστα από τους φασίστες κούκλα μου!
"Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι μας πώς θα γενούνε τα σκοτάδια λάμψη;"
Ναζίμ Χικμέτ

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Απριλίου 27, 2010, 02:46:32 pm »

black list...!!!  αντε παλι θα παρεις και 3 μορια προσαυξηση  ;)

Αποσυνδεδεμένος runner

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Απριλίου 27, 2010, 02:47:40 pm »
παιδια  νομιζω  πως  πρεπει  με καθε τροπο να μαθουμε  πως ακριβως  θα  γινουν  οι  προσληψεις αναπληρωτων. πρεπει  να  παρουμε  τηλ. και  να  απαιτησουμε  να το  ξεκαθαρισουν  ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  κ  οχι  προφορικα.

Αποσυνδεδεμένος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02 Κοιτάω πάντα μπροστά!
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Απριλίου 27, 2010, 02:59:00 pm »
βρε παιδιά, δεν καταλαβαίνετε ότι μάλλον δε θα πάρει καν αναπληρωτές, τουλάχιστον όχι με τη μορφή που ξέραμε μέχρι σήμερα;
με τις ανακλήσεις αποσπασμένων και τις υπερωρίες και τις συμπτύξεις θα τα μπαλώσει...
όλο αυτό το μπάχαλο είναι στάχτη στα μάτια, μέχρι που μια ωραία πρωία θα πουν:α, εμείς είμαστε έτοιμοι, πίνακες,αιτήσεις, τα πάντα, να καλέσουμε, αλλά το ΔΝΤ μας τα κόβει όλα!!
εδώ ετομάζονται για απολύσεις, διορισμούς θα κάνουν;
αλλά βέβαια, όλο το φθινόπωρο και το χειμώνα που μαγειρευόταν η εξέλιξη αυτή, μας είχαν πρήξει με τη γρίπη και το εμβόλιο!!!

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Απριλίου 27, 2010, 03:08:57 pm »
παιδια  νομιζω  πως  πρεπει  με καθε τροπο να μαθουμε  πως ακριβως  θα  γινουν  οι  προσληψεις αναπληρωτων. πρεπει  να  παρουμε  τηλ. και  να  απαιτησουμε  να το  ξεκαθαρισουν  ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  κ  οχι  προφορικα.

Aπο το Υπουργείο μου είπαν ότι ο μόνος που μπορεί να μας δώσει απαντήσεις σ' αυτό το ερώτημα είναι ο Σταθιάς. Το τηλέφωνο του ποιο είναι;;;

Αποσυνδεδεμένος infinity_kos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Απριλίου 27, 2010, 03:14:08 pm »
Παιδιά άλλοι εργαζόμενοι στο υπουργειο γνωρίζουν και άλλοι είναι παντελώς άσχετοι.
Με ένα φίλο που μίλησα εχθές μου είπε οτι σίγουρα από τον ίδιο πίνακα (ασεπ και προυπ.) Μάλλον να ανησυχουμε για τους λίγους αναπληρωτές που θα καλέσουν αν καλέσουν ή για το οτι κοβεται το επιδομα αδειας κ μερος αποζημίωσης 1 ιουλίου.
Λίγο μετά τα 1000 ο διορισμός.

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #333 στις: Απριλίου 27, 2010, 03:15:56 pm »

Aπο το Υπουργείο μου είπαν ότι ο μόνος που μπορεί να μας δώσει απαντήσεις σ' αυτό το ερώτημα είναι ο Σταθιάς. Το τηλέφωνο του ποιο είναι;;;

2103443887
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος mirto

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Απριλίου 27, 2010, 05:24:36 pm »
κάθε φορά που κάτι καινούριο βγαίνει για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο κάθε φορά νομίζω γίνονται χειρότερα τα πράγματα απ' ότι νομίζαμε. εκεί που είχαμε αποχαιρετήσει το διορισμό τώρα φαίνεται ότι αποχαιρετούμε και την αναπλήρωση. όταν είχα ορκιστεί ο τότε πρόεδρος του τμήματος φιλολογίας, ο Κατσαρος, μας είχε ευχηθεί "αισιοδοξία και αντίσταση". τότε δεν έδωσα πολύ σημασία στα λόγια του, σήμερα όμως όχι απλά τα καταλαβαίνω, αλλά παραδέχομαι ότι έβλεπε πολύ μπροστά. συνάδελφοι και εγώ το ίδιο θα πω "αισιοδοξία και αντίσταση", αν και ως άνθρωπος είμαι από τους πιο απαισιόδοξους.

Αποσυνδεδεμένος nickie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Απριλίου 27, 2010, 05:37:06 pm »
Τελικά αναπληρωτές από ενιαιο διορισμού ή ενιαίο πίνακα αναπληρωτών?Ούτε το υπουργείο ξέρει ή κάνει πως δεν ξέρει....Πότε θα το μάθουμε?
Η γνώμη μου είναι ότι και οι διορισμοί του 40% και των αναπληρωτών θα είναι από τον ίδιο πίνακα,της παραγράφου 2 όπως λέει το νομοσχέδιο...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)