0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγω πηρα στο υπουργειο να ρωτησω για τους αναπληρωτες και μου ειπαν οτι ισως απο τον πινακα που θα κλειδωσει. οτι ακομα δεν ξερουν
Παράθεση από: fotini18 στις Απριλίου 27, 2010, 02:11:26 pm........., ότι επικρατεί γενικά ένα μπάχαλο και ένας φοβερός πανικός. Κάθε μέρα αλλάζουν γνώμη. Τελικά ίσως να μας φοβούνται περισσότερο απ' όσο εμείς έχουμε συνειδητοποιήσει! Όμως τελικά θα το περάσουν κι όποιος επιζήσει...Εμένα, πάντως, οι 4ωρες στάσεις εργασίας που φαίνονται πολύ αστείες!!! Για γέλια και για κλάματα...αυτο πιστευω και εγω
........., ότι επικρατεί γενικά ένα μπάχαλο και ένας φοβερός πανικός. Κάθε μέρα αλλάζουν γνώμη. Τελικά ίσως να μας φοβούνται περισσότερο απ' όσο εμείς έχουμε συνειδητοποιήσει! Όμως τελικά θα το περάσουν κι όποιος επιζήσει...Εμένα, πάντως, οι 4ωρες στάσεις εργασίας που φαίνονται πολύ αστείες!!! Για γέλια και για κλάματα...
Παράθεση από: stergios3333 στις Απριλίου 27, 2010, 02:18:59 pmΚι εγω πηρα στο υπουργειο να ρωτησω για τους αναπληρωτες και μου ειπαν οτι ισως απο τον πινακα που θα κλειδωσει. οτι ακομα δεν ξερουντι εννοεις απο τον πινακα που θα κλειδωσει; των αναπληρωτων ή των διορισμων;Αυτο της εξηγησα οτι υπαρχουν δυο πινακες.Ειπε οτι μαλλον απο των αναπληρωτων.
fotini18 μια και μίλησες με το Υπουργείο, μήπως γνωρίζεις πότε θα καταθέσουμε τις αιτήσεις για να κλειδώσουν αυτούς τους περιβόητους πίνακες, όποιοι στην ευχή κι αν είναι;
Παράθεση από: runner στις Απριλίου 27, 2010, 02:22:32 pmΠαράθεση από: stergios3333 στις Απριλίου 27, 2010, 02:18:59 pmΚι εγω πηρα στο υπουργειο να ρωτησω για τους αναπληρωτες και μου ειπαν οτι ισως απο τον πινακα που θα κλειδωσει. οτι ακομα δεν ξερουντι εννοεις απο τον πινακα που θα κλειδωσει; των αναπληρωτων ή των διορισμων;Αυτο της εξηγησα οτι υπαρχουν δυο πινακες.Ειπε οτι μαλλον απο των αναπληρωτων.Παιδιά, εντελώς φιλικά σας το λέω. Μη δίνετε καμία τέτοια πληροφορία. Από το υπουργείο λένε ό,τι να 'ναι! Όπως φυσάει ο άνεμος!!! Δεν τους νοιάζει τίποτα. Εδώ μέσα ακούγονται όλο αντικρουόμενες απόψεις. Πότε κλειδώνει ο ένας πίνακας και πότε ο άλλος...Αφήστε το να πάει στο δια...(μαντοπουλέικο)!!!
Παράθεση από: viviantz στις Απριλίου 27, 2010, 02:18:05 pmfotini18 μια και μίλησες με το Υπουργείο, μήπως γνωρίζεις πότε θα καταθέσουμε τις αιτήσεις για να κλειδώσουν αυτούς τους περιβόητους πίνακες, όποιοι στην ευχή κι αν είναι;Noμίζεις πως πρόλαβα να τη ρωτήσω κάτι άλλο; Εκτός από ξινή, ήταν και βιαστική και δυσανασχετούσε με ό,τι τη ρωτούσα. Στο τέλος μόνο μου είπε κλείνοντας -ειρωνικά μου ακούστηκε, ίσως και να κάνω λάθος!- "ΥΠΟΜΟΝΗ!!!" Τότε πραγματικά μου ξέφυγε: "Υπομονή, μέχρι να φύγει από το υπουργείο!!!" Πάει αυτό ήταν! Μπαίνω black list...!!!
παιδια νομιζω πως πρεπει με καθε τροπο να μαθουμε πως ακριβως θα γινουν οι προσληψεις αναπληρωτων. πρεπει να παρουμε τηλ. και να απαιτησουμε να το ξεκαθαρισουν ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ κ οχι προφορικα.
Παράθεση από: runner στις Απριλίου 27, 2010, 02:47:40 pmπαιδια νομιζω πως πρεπει με καθε τροπο να μαθουμε πως ακριβως θα γινουν οι προσληψεις αναπληρωτων. πρεπει να παρουμε τηλ. και να απαιτησουμε να το ξεκαθαρισουν ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ κ οχι προφορικα.Aπο το Υπουργείο μου είπαν ότι ο μόνος που μπορεί να μας δώσει απαντήσεις σ' αυτό το ερώτημα είναι ο Σταθιάς. Το τηλέφωνο του ποιο είναι;;;