0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν το πιστεύω αυτό. Οι αναπληρωτές ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται. Στη Χίο πολλοί λίγοι συμμετείχαν στις απεργίες ....... και ξέρετε γιατί?? για να μην χάσουν τα μόρια και τα 60 ευρώ.
Μην υποβαθμίζετε τόσο τον ΑΣΕΠ. Δεν πιάνεται τόσο εύκολα το ένα μόριο εκεί.
αν θέλεις να μιλήσω για το νομοσχέδιο που θα έρθει τότε μπορώ να μιλήσω.αν απορρίπτουμε το νομοσχέδιο διότι προκαλεί ανατροπές στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση τότε η κουβέντα δεν έχει νόημα.η άποψη μου είναι ότι συμφωνώ σε πολλά με το νομοσχέδιο μιας και καθιερώνει έναν τρόπο διορισμού για όλους όταν εφαρμοσθεί μετά την μεταβατική περίοδο.η μοριοδότηση είναι γενικά καλή για την προυπηρεσία.2 χρόνια προυπηρεσίας ισοδυναμούν περίπου με την κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου.άρα για τα δικά μου μάτια καλό μου φαίνεται.επίσης η υπόλοιπη μοριοδότηση επίσης μου φαίνεται λογική αν θεωρήσουμε ως βάση εκκίνησης τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.γραπτοί διαγωνισμοί υπάρχουν και σε άλλες ειδικότητες του δημοσίου δεν είδα εκεί να γίνεται κανένας χαμός από τους συναδέλφους Π.Ε άλλων ειδικοτήτων.σε πάρα πολλά σχολεία υπάρχουν συνάδελφοι με 21ώρες ενώ άλλοι με 12, 13 και οι οποίοι δεν αναλαμβάνουν καμία εργασία λέγοντας ότι δεν γνωρίζουν υπολογιστές.(να μάθουν).διαφωνώ σε κάποια σημεία του νομοσχεδίου όπως για παράδειγμα με την μη προκήρυξη αριθμού θέσεων σε κάθε ΑΣΕΠ.(αυτό λέγεται ομηρεία και δεν συμβαίνει πουθενά).αν το υπουργείο δεν μπορεί να προγραμματίσει πόσους εκπαιδευτικούς χρειάζεται τότε κάποιοι δεν κάνουν σωστά την δουλεία τους.η αξιολόγηση είναι ένα θέμα στο οποίο η ΟΛΜΕ αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι μπορούν να βρουν σημεία αναφοράς χωρίς όμως αφορισμούς και μεγαλοστομίες.τα μισθολογικά είναι θέματα που πρέπει να συζητηθούν.νομίζω στο πλαίσιο του ενιαίο μισθολογίου(επιτέλους) η ΟΛΜΕ μπορεί να διεκδικήσει καλύτερες αμοιβές αλλά αυτές να έχουν άμεση σχέση με την δουλειά και τα αποτελέσματα της δουλειάς των εκπαιδευτικών
αχ..πολύ θα γελάσουμε το Μαϊο μ αυτές τις αιτήσεις!!!κατσε να δούμε θα γίνουν το Μαϊο ή θα περιμένουν να βγούνε τα κενά μέχρι 15 Ιουλίου, να τακτοποιηθούν οι αποσπασμένοι, μετετεθιμένοι και μόνιμοι και δεν ξέρω ποιος άλλος και μετά να μας πούνε κάντε αιτήσεις;
Παράθεση από: velis στις Απριλίου 25, 2010, 09:57:22 amΤα μόρια που δίνονται στην προϋπρεσία συνιστούν ΥΠΟ
Τα μόρια που δίνονται στην προϋπρεσία συνιστούν ΥΠΟ
Ναι βρε παιδιά. Γιατί να φύγει κάποιος από το σπίτι του όταν ούτε η προϋπηρεσία θα μετράει επαρκώς και καταργεί και το 24μηνο+ΑΣΕΠ που ήταν ένα κίνητρο και για τους νέους συναδέλφους?