0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οχι,απλά πολύ ασχοληθήκαμε Καλό καλοκαίρι
Παράθεση από: rublev στις Ιουνίου 09, 2010, 03:12:16 pmΟχι,απλά πολύ ασχοληθήκαμε Καλό καλοκαίρι Καλό καλοκαίρι και σε σένα rublev. Τώρα κανείς δεν ξέρει πότε θα συναντηθούμε στην "Ιθάκη". Εσύ έφτασες και εμείς είμαστε ακόμη στα παράλια. "Ήταν μακρύς ο δρόμος και το ξέρεις γιατί συναντήσαμε και τον Κύκλωπα και τις Λαιστρυγόνες".Εσύ για μας ήσουν ένα μικρό εμπόδιο που με τη βοήθεια του Θεού σε ξεπεράσαμε.Αναρωτιέμαι όμως όταν φτάσουμε και εμείς και συναντηθούμε αν θα είναι τόσο "φτωχική" όσο λέει ο ποιητής.Δεν πειράζει rublev, "εμείς καταλάβαμε τι σημαίνουν οι ΙΘάκες!"
Παράθεση από: link στις Ιουνίου 09, 2010, 03:15:33 pmΑγαπητέ μου δεν σου είπε κανείς να ασχοληθείς.Εγώ συζητώ πολιτισμένα και πολλά από αυτά που εσύ λες χιλιοειπωμένα είναι αγνωστα σε πολλούς. Γιατί σε ενοχλεί ;Δεν πρέπει να ακουστεί η άλλη άποψη ; Αυτή δεν είναι η δημοκρατία ; Εσύ μπορεί να μιλάς πολιτισμένα.Έχεις διαβάσει τα μηνύματα των συναδέλφων σου;Σε μια δημοκρατία,κάθε άποψη έχει και διαφορετική βαρύτητα.Δυστυχώς στο δικό μας λαϊκίστικο κατασκεύασμα,πολλοί νομίζουν ότι αρκεί η λάσπη για να εξισώσει το δίκαιο με το άδικο.
Αγαπητέ μου δεν σου είπε κανείς να ασχοληθείς.Εγώ συζητώ πολιτισμένα και πολλά από αυτά που εσύ λες χιλιοειπωμένα είναι αγνωστα σε πολλούς. Γιατί σε ενοχλεί ;Δεν πρέπει να ακουστεί η άλλη άποψη ; Αυτή δεν είναι η δημοκρατία ;
Παράθεση από: rublev στις Ιουνίου 09, 2010, 03:27:03 pmΠαράθεση από: link στις Ιουνίου 09, 2010, 03:15:33 pmΑγαπητέ μου δεν σου είπε κανείς να ασχοληθείς.Εγώ συζητώ πολιτισμένα και πολλά από αυτά που εσύ λες χιλιοειπωμένα είναι αγνωστα σε πολλούς. Γιατί σε ενοχλεί ;Δεν πρέπει να ακουστεί η άλλη άποψη ; Αυτή δεν είναι η δημοκρατία ; Εσύ μπορεί να μιλάς πολιτισμένα.Έχεις διαβάσει τα μηνύματα των συναδέλφων σου;Σε μια δημοκρατία,κάθε άποψη έχει και διαφορετική βαρύτητα.Δυστυχώς στο δικό μας λαϊκίστικο κατασκεύασμα,πολλοί νομίζουν ότι αρκεί η λάσπη για να εξισώσει το δίκαιο με το άδικο.Και ο δικός σου λόγος δεν είναι νηφάλιος. Έχεις ορίσει με τα κριτήρια σου το δίκαιο και το άδικο και κάθε τι που αντιβαίνει τις απόψεις σου είναι αστείο. Δεν είναι υπερβολή να λες όσα λες για τη χώρα ; Δεν είναι ακομψο να χρησιμοποιείς εικόνες με ποτά κ.τ.λ. για να δημιουργήσεις εικόνες που επηρεάζουν συναισθηματικά και να γίνεται αυτό το βρίσιμο εναντίον των πρώην καθηγητών του ΟΑΕΔ ;Πήγες στο δικαστήριο με τις απόψεις σου ... Μπράβο καλά έκανες αφού έτσι νόμιζες. Είναι δικαίωμα καθενός. Αλλά από αυτό μέχρι να κατηγορείς τους πρώην καθηγητών του ΟΑΕΔ για τα πάντα υπάρχει μεγάλη απόσταση.
Παράθεση από: link στις Ιουνίου 09, 2010, 03:47:01 pmΠαράθεση από: rublev στις Ιουνίου 09, 2010, 03:27:03 pmΠαράθεση από: link στις Ιουνίου 09, 2010, 03:15:33 pmΑγαπητέ μου δεν σου είπε κανείς να ασχοληθείς.Εγώ συζητώ πολιτισμένα και πολλά από αυτά που εσύ λες χιλιοειπωμένα είναι αγνωστα σε πολλούς. Γιατί σε ενοχλεί ;Δεν πρέπει να ακουστεί η άλλη άποψη ; Αυτή δεν είναι η δημοκρατία ; Εσύ μπορεί να μιλάς πολιτισμένα.Έχεις διαβάσει τα μηνύματα των συναδέλφων σου;Σε μια δημοκρατία,κάθε άποψη έχει και διαφορετική βαρύτητα.Δυστυχώς στο δικό μας λαϊκίστικο κατασκεύασμα,πολλοί νομίζουν ότι αρκεί η λάσπη για να εξισώσει το δίκαιο με το άδικο.Και ο δικός σου λόγος δεν είναι νηφάλιος. Έχεις ορίσει με τα κριτήρια σου το δίκαιο και το άδικο και κάθε τι που αντιβαίνει τις απόψεις σου είναι αστείο. Δεν είναι υπερβολή να λες όσα λες για τη χώρα ; Δεν είναι ακομψο να χρησιμοποιείς εικόνες με ποτά κ.τ.λ. για να δημιουργήσεις εικόνες που επηρεάζουν συναισθηματικά και να γίνεται αυτό το βρίσιμο εναντίον των πρώην καθηγητών του ΟΑΕΔ ;Πήγες στο δικαστήριο με τις απόψεις σου ... Μπράβο καλά έκανες αφού έτσι νόμιζες. Είναι δικαίωμα καθενός. Αλλά από αυτό μέχρι να κατηγορείς τους πρώην καθηγητών του ΟΑΕΔ για τα πάντα υπάρχει μεγάλη απόσταση.Δεν ΠΗΓΕ..ΠΗΓΑΜΕ. Έχει μεγάλη διαφορά. Επιτίθεστε στο rublev επειδή αυτός ξεκίνησε να μας οργανώνει. Με τη δική μου βοήθεια και με τη βοήθεια κάποιων άλλων ατόμων καταφέραμε πολλά. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα αυτής της δίκης, έχω να πω ΜΠΡΑ
Θα δείξει αγαπητέ. Το δίκαι είναι ακριβώς το θέμα του δικαστηρίου. Το δικαστήριο θα αποφασίσει αν μπήκατε νόμιμα στους πίνακες ή παράνομα. Αν η είσοδός σας είναι παράνομη, και σε 5 χρόνια να λήξει θα χάσετε αναδρομικά τους διορισμούς σας.
Αφού δεν είναι αστεία τα γνωστά επιχειρήματα,τότε βγείτε και πείτε τα και σε κανένα άλλο θέμα,να δούμε τις αντιδράσεις των συναδέλφων...Γιατί σε εμένα τουλάχιστον δεν απάντησες.Εντυπώσεις θέλησες να προκαλέσεις.Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά.Δεν κατηγόρησα κανέναν.Την αρρωστημένη νοοτροπία που μας οδήγησε εδώ κατηγόρησα.