0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Dream on ξέρεις πόσοι είναι σαν και εσένα και δεν πήγαν στον ΟΑΕΔ ?Όλοι οι ωρομίσθιοι ανεργοι με επίδομα ανεργίας είναι ...20000 άτομα ...μερικοί όμως πάνε οαεδ και γίνονται ξαφνικά αναπληρωτές !Ηθελες να εκμεταλευτείς την αναμπουμπούλα.....εε δεν σου έκατσε ! Γιατί αυτή η αναμπουμπούλα dreamon καταστρέφει ανθρώπους για να μπεις εσύ .Υπάρχει όμως επιτέλους και ένα ψύγμα δικαιοσύνης στο υπουργείο .
Γεια σας.Είμαι επιτυχούσα του ασεπ 3 φορές, χάρη σε αυτές τις επιτυχίες με πήραν ωρομίσθια (4 χρόνια τώρα...) και φέτος για πρώτη φορά δίδαξα και στον ΟΑΕΔ. Μη βιαστείτε να πείτε για μέσο. Είχα προσκομίσει βεβαίωση ότι είμαι επιδοτούμενη άνεργη κι έτσι με πήραν (οι επιδοτούμενοι άνεργοι, δλδ όσοι παίρνουν ταμείο ανεργίας) προηγούνται όλων. Και όλ'αυτά σε νησί όπου πήγα ως ωρομίσθια. Τόσο προσεκτική με το 40% ήμουνα που, επειδή κάναμε αιτήσεις πριν βγουν τα αποτελέσματα του ασεπ και δεν ήξερα τη σειρά μου στον πίνακα ωρομισθίων, δεν ήθελα να το διακινδυνεύσω. Κι έτσι, υπολογίζοντας στο περίπου πού θα πάω, έκανα τα χαρτιά μου για όλες τις βαθμίδες και οαεδ. Ήμουν τόσο χαρούμενη και θεωρούσα τον εαυτό μου τυχερό. Μπορεί να πεινούσα αλλά μπροστά ήταν ο διορισμός' τον είχα σίγουρο για του χρόνου. Μετά ξέρετε...ήρθε η περίφημη κατάργηση του 40%, η διαίρεση των διορισμών, η προσθήκη προϋπηρεσίας κι από άλλους φορείς και μας έκαναν άνω κάτω. Μας σακάτεψαν. Προσωπικά, δε μου έφτανε που οι ώρες στον οαεδ ήταν ελάχιστες, αλλά επιπλέον εκεί δε μου είχαν δώσει σωστή βεβαίωση (υπάρχει η απλή τύπου Α κι η άλλη τυπου
μην εισαι υπερβολικος!!!! δεν μπηκαν ολοι με μεσο στον ΟΑΕΔ οπως και σε πολλες αλλες τρυπες. εγω ετυχε να κανω τα χαρτια μου και εργαστηκα 3 μηνες ΟΑΕΔ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟΝ!!!!αλλα οταν εμεινα εγκυος και επρεπε να παρατησω κατι λογω φορτου εργασιας , αφησα τον ΟΑΕΔ, επειδη τοτε δεν μετρουσε η προυπηρεσια! αυτο ειναι το γαμωτο, τωρα ισως να ημουν διορισμενη (εχω ΑΣΕΠ)μην ανταλλασετε επιθετα και φτυσιματα ! ολοι το συμφερον μας κοιταμε ! αν δεν ηταν ετσι , η Ελλαδα δεν θα εφτανε σε αυτο το σημειο!
Εγώ είμαι διορισμένη με ΑΣΕΠ παράτα τα dreamon.Υπάρχει άνθρωπος όμως δίπλα μου που πήγαινε ωρομίσθιος όπως και εσύ και το βράδι πιτσαρία κυρά μου γιατί δεν είχε γνωστό στον ΟΑΕΔ.Επιτέλους γιατί κρύβετε την αλήθεια...Στον ΟΑΕΔ μπαίναν όποιοι είχαν γνωστό ... ακόμα και οι πέτρες το ξέρουν τι χαζά λέμε τώρα...Περαν αυτού υπήρχαν άνθρωποι που δεν κάναν αίτηση στην πόλη τους στον ΟΑΕΔ αλλά σε άλλη πόλη στο ΥΠΕΠΘ μόνο για τα μόρια και ξεφτιλίστηκαν στην πείνα...Δεν ντρέπεστε καθόλου ..λίγο τσίπα δεν έχετε πάνω σας...τα πάντα για την πάρτι σας ...να πατήσετε επιι πτωμάτων.Πάρτε το χαμπάρι πλέον δεν καθηστερείτε απλώς κάποιους που λιώσανε στα χιλιόμετρα..τους πέρνεται τις μοναδικές θέσεις ...ΦΤΟΥ ΣΑΣ ξεδιάντροπα άτομα.
Παράθεση από: physeye στις Ιουνίου 28, 2010, 06:14:05 pmΕγώ είμαι διορισμένη με ΑΣΕΠ παράτα τα dreamon.Υπάρχει άνθρωπος όμως δίπλα μου που πήγαινε ωρομίσθιος όπως και εσύ και το βράδι πιτσαρία κυρά μου γιατί δεν είχε γνωστό στον ΟΑΕΔ.Επιτέλους γιατί κρύβετε την αλήθεια...Στον ΟΑΕΔ μπαίναν όποιοι είχαν γνωστό ... ακόμα και οι πέτρες το ξέρουν τι χαζά λέμε τώρα...Περαν αυτού υπήρχαν άνθρωποι που δεν κάναν αίτηση στην πόλη τους στον ΟΑΕΔ αλλά σε άλλη πόλη στο ΥΠΕΠΘ μόνο για τα μόρια και ξεφτιλίστηκαν στην πείνα...Δεν ντρέπεστε καθόλου ..λίγο τσίπα δεν έχετε πάνω σας...τα πάντα για την πάρτι σας ...να πατήσετε επιι πτωμάτων.Πάρτε το χαμπάρι πλέον δεν καθηστερείτε απλώς κάποιους που λιώσανε στα χιλιόμετρα..τους πέρνεται τις μοναδικές θέσεις ...ΦΤΟΥ ΣΑΣ ξεδιάντροπα άτομα. 1. είπα έχω 3 επιτυχίες στον ασεπ και την τελευταία φορά δε διορίστηκα για λίγες θέσεις' με τις θέσεις του προηγούμενου ασεπ θα ήμουν διοριστέα,2. σε πληροφορώ ότι σε λίγες μέρες, όπως ο΄φίλος σου, ξεκινάω δουλειά ως σερβιτόρα, αν σε ικανοποιεί κι αυτό όχι βέβαια γιατί μου το υπέδειξες3. είσαι να μην πω τι αν λες σε έναν πτυχιούχο να προτιμά να ασκεί άλλο επάγγελμα τη στιγμή που βρίσκει δουλειά στην ειδικότητά του,4. είπα ρε 3 Α ότι με πήραν γιατί ήμουν επιδοτούμενη άνεργη. Θες να σου στείλω συστημένη την αίτησ'ή μου; Είσαι πολύ ... που κάθεσαι και πιπιλάς ό,τι μπούρδα σου έρθει και βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι επειδή κάποιοι μπαίνουν με μέσο. Φτου στα δικά σου μούτρα.