0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είσαι μικρός στην ηλικία για να θυμάσαι την επετηρίδα, που ο καθένας είχε τη θέση του και προγραμμάτιζε τη ζωή του ανάλογα με την ημερομηνία κτήσεως βασικού πτυχίου.
στο κάτω κάτω όταν δηλώσαμε αυτές τις σχολές ξέραμε πως θα περιμέναμε χρόνια για να διοριστούμε. Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ όμως ήταν ΣΙΓΟΥΡΟΣ
Αυτό είναι αλήθεια . Με την επετηρίδα ο διορισμός ήταν σίγουρος όσο και ο θάνατος .Μόνο που όσο τα χρόνια περνούσαν τόσο η μία σιγουριά προσέγγιζε την άλλη .
Οσο για το τι είναι ηθικό; Ηθικό είναι κάποιος να τελειώνει το πανεπιστήμιο και να διορίζεται. Τώρα για το αν ηθικό κάποιος να έχει φτάσει στα 40-50 κλπ και να έχει παιδιά φοιτητές και να μην έχει διοριστεί ακόμη, δεν ξέρω τι είναι.
Μην ασχολείστε βρε παιδιά άλλο με τους οαεδίτες. Τους βαρέθηκα.
Παράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 19, 2010, 09:39:34 amΠαράθεση από: knkn στις Αυγούστου 19, 2010, 09:07:25 amΠαράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 17, 2010, 05:25:44 pmΣυγνώμη για τη διακοπή ...συνεχίζωγια να μην ξεχνιόμαστε, προς ενημέρωσή σας:'Εχουμε στα χέριια μας τις δικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες συνάδελφοί μας οαεδίτες δικαιώθηκαν και μονιμοποιήθηκαν αναδρομικά. Όσο για τον knkn σίγουρα κατάλαβες πως έκανα χιούμορ.ΥΓ. Δεν ήξερα για το μωρό, να σου ζήσει (από την καρδιά μου η ευχή)Σχεδόν πάντα τα παράθυρα είναι νόμιμα ! Εγώ όμως δεν έχω την άποψη πως '' ότι είναι νόμιμο , είναι και ηθικό '' .Οι νόμοι αλλάζουν . Κάποιο παράθυρο που ήταν νόμιμο με τον προηγούμενο νόμο , κλείνει με τον νέο νόμο και ένας επόμενος νόμος μπορεί να δημιουργήσει νέα παράθυρα. Υ.Γ. κατάλαβα το χιούμορ , γι αυτό απάντησα κι εγώ ανάλογα . Ευχαριστώ απο την καρδία μου για την ευχή σου ! Είσαι μικρός στην ηλικία για να θυμάσαι την επετηρίδα, που ο καθένας είχε τη θέση του και προγραμμάτιζε τη ζωή του ανάλογα με την ημερομηνία κτήσεως βασικού πτυχίου.Η κατάργηση αυτής δημιούργησε νέες επετηρίδες,πχ 16 μηνο με προϋπηρεσία, εδώ είχαν βάλει και τα ναυτικά λύκεια κλπ, στην πορεία υπήρχαν και άλλοι πίνακες και τρέχα γύρευε.Τελικά οι περισσότεροι τότε που φώναζαν κατά την κατάργηση της επετηρίδας και ήταν και στα επεισόδια, διορίστηκαν με προϋπηρεσία η οποία και τότε ήταν αδιαφανής επειδή δεν υπήρχε σύστημα μηχανογράφησης και ενώ είχαμε δικαίωμα να δηλώνουμε μόνο 3 ή 4 νομούς, άλλοι δήλωναν 10.Οσο για το τι είναι ηθικό; Ηθικό είναι κάποιος να τελειώνει το πανεπιστήμιο και να διορίζεται. Τώρα για το αν ηθικό κάποιος να έχει φτάσει στα 40-50 κλπ και να έχει παιδιά φοιτητές και να μην έχει διοριστεί ακόμη, δεν ξέρω τι είναι. φιλικάΈκλεισα τα 42, με δύο παιδιά - όχι φοιτητές ακόμη, δεν ξέρω και αν αξίζει να το ελπίζω -, μετά 5 ΑΣΕΠ, στον ένα για μισή ερώτηση πολλαπλής επιλογής μη διοριστέος ..., ακόμη αδιόριστος, παρά την 3ετία της ωρομισθίας, αναπλήρωσης, ωρομισθίας (γιατί, άραγε, όχι αναπλήρωσης...; ) ..., η περίπτωσή μου τι να είναι, τι να είναι ...!Ξεκαθαρίζω: η τροπολογία του Κου Υφυπουργού της παρελθούσας κυβέρνησης ήταν, κατ' εμέ, άδικη (αν και νομότυπη) και βίαια καταστροφική για τον προγραμματισμό και ανθρώπων που δε χρωστούν την προϋπηρεσία τους σε κανέναν, όπως κι εγώ ..., αλλά ο καθένας, είτε με τη μια οπτική για το θέμα, είτε με την άλλη, είναι άνθρωπος, είναι συνάδελφος και, αν είναι και αδιόριστος, έχει κι ένα δρόμο εμπρός του - ευκολοδιάβατο ή δύσβατο -, χαρακτηριστικά που δε δικαιολογούν το εκατέρωθεν μένος τόσων σελίδων και τη διαιώνιση μιας «τζάμπα» βεντέτας ...Τα προβλήματα είναι μέγιστα και μας ξεπερνούν, συνάδελφοι ... Συγγνώμη για τη διακοπή ..., καλημέρα ...
Παράθεση από: knkn στις Αυγούστου 19, 2010, 09:07:25 amΠαράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 17, 2010, 05:25:44 pmΣυγνώμη για τη διακοπή ...συνεχίζωγια να μην ξεχνιόμαστε, προς ενημέρωσή σας:'Εχουμε στα χέριια μας τις δικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες συνάδελφοί μας οαεδίτες δικαιώθηκαν και μονιμοποιήθηκαν αναδρομικά. Όσο για τον knkn σίγουρα κατάλαβες πως έκανα χιούμορ.ΥΓ. Δεν ήξερα για το μωρό, να σου ζήσει (από την καρδιά μου η ευχή)Σχεδόν πάντα τα παράθυρα είναι νόμιμα ! Εγώ όμως δεν έχω την άποψη πως '' ότι είναι νόμιμο , είναι και ηθικό '' .Οι νόμοι αλλάζουν . Κάποιο παράθυρο που ήταν νόμιμο με τον προηγούμενο νόμο , κλείνει με τον νέο νόμο και ένας επόμενος νόμος μπορεί να δημιουργήσει νέα παράθυρα. Υ.Γ. κατάλαβα το χιούμορ , γι αυτό απάντησα κι εγώ ανάλογα . Ευχαριστώ απο την καρδία μου για την ευχή σου ! Είσαι μικρός στην ηλικία για να θυμάσαι την επετηρίδα, που ο καθένας είχε τη θέση του και προγραμμάτιζε τη ζωή του ανάλογα με την ημερομηνία κτήσεως βασικού πτυχίου.Η κατάργηση αυτής δημιούργησε νέες επετηρίδες,πχ 16 μηνο με προϋπηρεσία, εδώ είχαν βάλει και τα ναυτικά λύκεια κλπ, στην πορεία υπήρχαν και άλλοι πίνακες και τρέχα γύρευε.Τελικά οι περισσότεροι τότε που φώναζαν κατά την κατάργηση της επετηρίδας και ήταν και στα επεισόδια, διορίστηκαν με προϋπηρεσία η οποία και τότε ήταν αδιαφανής επειδή δεν υπήρχε σύστημα μηχανογράφησης και ενώ είχαμε δικαίωμα να δηλώνουμε μόνο 3 ή 4 νομούς, άλλοι δήλωναν 10.Οσο για το τι είναι ηθικό; Ηθικό είναι κάποιος να τελειώνει το πανεπιστήμιο και να διορίζεται. Τώρα για το αν ηθικό κάποιος να έχει φτάσει στα 40-50 κλπ και να έχει παιδιά φοιτητές και να μην έχει διοριστεί ακόμη, δεν ξέρω τι είναι. φιλικά
Παράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 17, 2010, 05:25:44 pmΣυγνώμη για τη διακοπή ...συνεχίζωγια να μην ξεχνιόμαστε, προς ενημέρωσή σας:'Εχουμε στα χέριια μας τις δικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες συνάδελφοί μας οαεδίτες δικαιώθηκαν και μονιμοποιήθηκαν αναδρομικά. Όσο για τον knkn σίγουρα κατάλαβες πως έκανα χιούμορ.ΥΓ. Δεν ήξερα για το μωρό, να σου ζήσει (από την καρδιά μου η ευχή)Σχεδόν πάντα τα παράθυρα είναι νόμιμα ! Εγώ όμως δεν έχω την άποψη πως '' ότι είναι νόμιμο , είναι και ηθικό '' .Οι νόμοι αλλάζουν . Κάποιο παράθυρο που ήταν νόμιμο με τον προηγούμενο νόμο , κλείνει με τον νέο νόμο και ένας επόμενος νόμος μπορεί να δημιουργήσει νέα παράθυρα. Υ.Γ. κατάλαβα το χιούμορ , γι αυτό απάντησα κι εγώ ανάλογα . Ευχαριστώ απο την καρδία μου για την ευχή σου !
Συγνώμη για τη διακοπή ...συνεχίζωγια να μην ξεχνιόμαστε, προς ενημέρωσή σας:'Εχουμε στα χέριια μας τις δικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες συνάδελφοί μας οαεδίτες δικαιώθηκαν και μονιμοποιήθηκαν αναδρομικά. Όσο για τον knkn σίγουρα κατάλαβες πως έκανα χιούμορ.ΥΓ. Δεν ήξερα για το μωρό, να σου ζήσει (από την καρδιά μου η ευχή)
pros aristos 2συμφωνώ μαζί σου ως προς ένα σημείο:Η τροπολογία του πρώην υφυπουργού ήταν άδικη κυρίως για μας. (εγώ, προφανέστατα, μίλησα γι' άλλους ...!!!)Σχετικά με την κατάθεση σχετικής νομοθετικής ρύθμισης σε μορφή τροπολογίας, να σου θυμίσω πως μετά την ενημέρωση από μας του πρώην Υπουργού παιδείας κου Ευριπίδη Στυλιανίδη, το θέμα μας βγήκε από τα ΄συρτάρια. Με τη συνεχή διαμεσολάβηση της ανεξάρτητης αρχής του συνηγόρου του πολίτη το θέμα μας άρχισε να εξετάζεται.Η νομοθετική ρύθμιση που μας είχε κοινοποιηθεί από τις υπηρεσίες του υπουργείου παιδείας, έγινε γνωστή στο πανελλήνιο με τη δημοσίευση αυτής στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για να μην μας κατηγορήσετε πως κινούμαστε εν κρυπτώ.Στη
panos2, οι βεντέτες έχουν, συχνά, και παράπλευρες απώλειες ..., ανάμεσα στα σκάγια - που καλά κρατούν - χωρατά δε χωράνε, σύντεκνε ...!σκάγιουφ ..., εγώ τη γλίτωσα ..., μάλλον ...
Μόνιμοι Συνάδελφοι που κρύβεστε πίσω από ψευδώνυμα και εκ του ασφαλούς παίζετε με τις ζωές συναδέλφων σαςΈχω ήδη ξαναπεί, πως αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη για την προάσπιση και τη δικαίωση επαγγελματικών συμφερόντων όταν πιστεύει πως θίγεται.Η διαφορά όμως η δική σας με τους υπόλοιπους συναδέλφους είναι πως εσύ δεν έχετε έννομο συμφέρον σαν μόνιμοι καθηγητές του υπουργείου παιδείας εφόσον δεν σας πήραμε καμία θέση.Σχετικά με τον τρόπο πρόσληψης αναπληρωτών-ωρομισθίων-μόνιμων εφόσον η αποκτηθείσα προϋπηρεσία είναι προσόν πρόσληψης ή διορισμού μονίμου και αυτό ισχύει και σήμερα ότι και να λετε είναι έπεα πτερόεντα, το Υπουργείο είναι υποχρεωμένο να εφαρμόζει τους νόμους . Όταν από την άλλη το υπουργείο καταστρατηγεί τις βασικές αρχές του Συντάγματος, παρανομεί.Κάνατε μια προσφυγή, και καλά κάνατε γιατί πιστεύατε πως αδικηθήκατε Εμείς δηλώσαμε παρέμβαση για τους δικούς μας λόγουςΛοιπόν για να τελειώνουμε γιατί βλέπω πως εσείς εφόσον δεν έχετε πρόβλημα επιβίωσης έχετε και την διάθεση για φιλοσοφίεςαπαντώ:Δεν χαρίζω σε κανέναν ούτε μια διδακτική ώρα από τη δουλειά μου σε κανένα δημόσιο σχολείο εφόσον υπέρ μας συνηγορούν:1. Η ανεξάρτητη αρχή του Συνηγόρου του Πολίτη2. Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους3. Όλες οι Κοινοβουλευτικές ομάδες της
επετηριδατι να σημαινει για τους νεοτερους;γραφτηκα το 1992 με αριθμο 6677απολυθηκα το 94 και ειχα κατεβει 500 θεσειςγιατι; α το κολπο με τα δυσπροσιτατο καλοκαιρι του 91 οποιος εμαθε εκανε αιτηση οτι θα μεινει τρια χρονια σε δυσπροσιτοκαι πηδηξε καμποσουςβ επιτηδες επερναν λιγους αλλα τριπλασιους αναπληρωτες με τροπο που η ΠΔΣ ειναι κολλεγιοκαι τους αναγνωρισαν αναδρομικα προυπηρεσια αν επερναν 430 οπως φετος θα διοριζομουν το 2006 με 700 οπως περσι το 2002και ολα αυτα τα χρονια θα δουλευα αναπληρωτης αν τηρουνταν στοιχειωδως η σειρααυτα τα χρονια ποιος τα εκλεψε;
Το αίτημα που είχατε και θα θυμάμαι πάντα στην ζωή μου είναι.....Αιτούμαστε.............................................Να μην δημιουργηθεί παράλληλος πίνακας απορρόφησης!
Γενική απάντηση και πάλι προς τους μόνιμουςΕυτυχώς που πρόλαβα και τηγάνισα τα ψάρια του λαού.
Παράθεση από: zst στις Αυγούστου 19, 2010, 01:32:02 pmεπετηριδατι να σημαινει για τους νεοτερους;γραφτηκα το 1992 με αριθμο 6677απολυθηκα το 94 και ειχα κατεβει 500 θεσειςγιατι; α το κολπο με τα δυσπροσιτατο καλοκαιρι του 91 οποιος εμαθε εκανε αιτηση οτι θα μεινει τρια χρονια σε δυσπροσιτοκαι πηδηξε καμποσουςβ επιτηδες επερναν λιγους αλλα τριπλασιους αναπληρωτες με τροπο που η ΠΔΣ ειναι κολλεγιοκαι τους αναγνωρισαν αναδρομικα προυπηρεσια αν επερναν 430 οπως φετος θα διοριζομουν το 2006 με 700 οπως περσι το 2002και ολα αυτα τα χρονια θα δουλευα αναπληρωτης αν τηρουνταν στοιχειωδως η σειρααυτα τα χρονια ποιος τα εκλεψε;Αααα.....και αφού κλάπηκαν αυτά τα χρόνια και ενδεχομένως να έχεις δίκιο σ'αυτό....είπες δεν κλέβω κι εγώ απ'τους άλλους...;;;; Γιατί όλοι εσείς που είστε αρκετά μεγαλύτεροί μου όλα αυτά τα χρόνια που τα βιώνατε όλα αυτα δεν κάνατε μαζικές καταγγελίες στο Υπουργείο και ενδεχομένως ενστάσεις σαν τη δική μας παρά μόνο μπήκατε κι εσείς σ'αυτήν την λογική και τρέχατε για ρουσφέτια...;;; Πείτε μου να καταλάβω επιτέλους!!!