0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα Πάνο. Μέχρι πρόσφατα η vir ήθελε να μπει στο 24 μηνο, και χτυπιόταν και έβαζε και με έπαιρναν τηλέφωνο Αφού η Vir είναι ικανή και άξια, λέω να προτείνω να βγάλουμε από το διεκδικητικό μας πλαίσιο να ενταχθούν στο 24 μηνο οι οαεδίτες και να προτείνω κάτι μόνο για αυτούς που δούλευαν για πολλά χρόνια στα ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ, γιατί η vir περαστική ήταν. (Θα το ψάξω και αυτό)Δεν ντρέπεται λέω εγώ , γιατί με έχουν πρήξει, άντε να μην πω περισσότερα.Πάνο σε παρακαλώ κάνε για λίγο τον διαμεσολαβητή και πες της να μην βάζει να με παίρνουν τηλέφωνο, γιατί θα ξεχάσω τους καλούς μου τρόπους και τον σεβασμό μου, ξέρει αυτή τι λέω. Άντε γιατί ΄....λίγο θέλω να ανοίξω το στόμα μου...τι λέει ρε παιδιά; Θα το χάσουμε τελείως το μυαλό μας εδώ μέσα. Καταδέχτηκε η κυρία των επιτυχιών του ΑΣΕΠ να δουλέψει στα σχολεία με μαθητές που έχουν μουτζουρουμένα χέρια ή πεινούσαν όταν δ εν προλάβαιναν ούτε ένα κανονικό γεύμα; Καταδέχτηκε η κα VIR να μπει στο ίδιο τσουβάλι και να συν-εργαστεί με μας; Πάνο, δώσε μου λίγο χρόνο να το ψάξω λίγο... και να είσαι σίγουρο πως θα βγάλω λαυράκι, γιατί κάτι υποψιάζομαι....
Παράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 21, 2010, 06:53:58 pmΜην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα Πάνο. Μέχρι πρόσφατα η vir ήθελε να μπει στο 24 μηνο, και χτυπιόταν και έβαζε και με έπαιρναν τηλέφωνο Αφού η Vir είναι ικανή και άξια, λέω να προτείνω να βγάλουμε από το διεκδικητικό μας πλαίσιο να ενταχθούν στο 24 μηνο οι οαεδίτες και να προτείνω κάτι μόνο για αυτούς που δούλευαν για πολλά χρόνια στα ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ, γιατί η vir περαστική ήταν. (Θα το ψάξω και αυτό)Δεν ντρέπεται λέω εγώ , γιατί με έχουν πρήξει, άντε να μην πω περισσότερα.Πάνο σε παρακαλώ κάνε για λίγο τον διαμεσολαβητή και πες της να μην βάζει να με παίρνουν τηλέφωνο, γιατί θα ξεχάσω τους καλούς μου τρόπους και τον σεβασμό μου, ξέρει αυτή τι λέω. Άντε γιατί ΄....λίγο θέλω να ανοίξω το στόμα μου...τι λέει ρε παιδιά; Θα το χάσουμε τελείως το μυαλό μας εδώ μέσα. Καταδέχτηκε η κυρία των επιτυχιών του ΑΣΕΠ να δουλέψει στα σχολεία με μαθητές που έχουν μουτζουρουμένα χέρια ή πεινούσαν όταν δ εν προλάβαιναν ούτε ένα κανονικό γεύμα; Καταδέχτηκε η κα VIR να μπει στο ίδιο τσουβάλι και να συν-εργαστεί με μας; Πάνο, δώσε μου λίγο χρόνο να το ψάξω λίγο... και να είσαι σίγουρο πως θα βγάλω λαυράκι, γιατί κάτι υποψιάζομαι....Πάλι ταινία με το
Λυσσάξατε όλοι εναντίον των ΟΑΕΔιτών! Σας παρακολουθώ καιρό τώρα και το μόνο που βλέπω είναι ότι σας έφαγε η ζήλια και η κακία εναντίον τους. Καλά έκαναν και τα κατάφεραν. Και εκεί που εγώ προσωπικά σας θεωρούσα αδικημένους, τώρα που βλέπω το πόσο κοντόφθαλμοι και μικρόψυχοι είστε κάποιοι, το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι σας ανήκει 100% η μιζέρια σας και μάλλον σας άξιζε να φάτε τη σκόνη τους. Τα σέβη μου!!!!!!!!!!!!!!!!
Ω! Καλώς τα τα παιδιά. Που πάτε ωρέ κλεφτόπουλα, που πάτε ωρέ παιδιά; Πάμε για να πατήσουμε την .....Άσε δεν σε παίρνει και ξέρεις καλά τι εννοώ.
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΔΙΑ
Παράθεση από: catwoman στις Αυγούστου 22, 2010, 06:59:03 pmΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΔΙΑ
΄Λώρα,Έχεις μια τάση να γράφεις, να γράφεις, ότι σου κατέβει, πριν διαβάσεις ποιος γράφει τι.1) Δεν είπα τίποτα για τους πολύτεκνους. Αλλά αφού είσαι και εναντίον τους (δεν άφησες και κανέναν) διάβασε πρώτα τι λέει το Σύνταγμα και μετά να έχεις άποψη. Δεν σου αρέσει το Σύνταγμα; Να το αλλάξεις! 2. Όσο για τα άλλα, δηλαδή τα κανάλια, γιατί δεν πας; Άντε θα γίνεις και φίρμα.3) Για τα παιδιά δεν μιλώ, και πρόσεξε όταν μιλάς για αυτά.4) Δεν θέλω να μου ξανα απευθύνεις τον λόγο