0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ παιδά που είχα ελπίδα να με πάρουν με τους συμπληρωματικούς διορισμούς έστω και του χρόνου μάλλον πρέπει να το ξεχάσω έτσι; η σειρά μου στον πίνακα επιτυχόντων ΑΣΕΠ είναι 666 μπορεί να μου πει κάποιος;
Αγαπητή συνάδερφε Φινιώ, μακάρι να μας πάρουν όλους!!! Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εδώ κινδυνεύουν αυτοί που είναι ήδη διοριστέοι β' φουρνιάς, δηλαδή μέχρι το νούμερο 602, επομένως είναι δύσκολα τα πράγματα για αυτούς που είναι πέραν των διοριστέων!!! Εκτός αν παρουσιαστούν ξαφνικά πολλά κενά και αναγκαστούν να κάνουν συμπληρωματικούς διορισμούς... Αν ήμασταν πέρυσι και τα πράγματα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα, σίγουρα θα σε έπαιρναν, τώρα κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα... Εδώ προσπαθούν με κάθε τρόπο να μαγειρέψουν και να εξαφανίσουν τα κενά που υπάρχουν.... Εκτός αν είσαι στο 40%, κι έχεις μεγάλη προϋπηρεσία, τότε μόνο μπορεί να σε πάρουν... Μην απογοητεύεσαι, έχε το νου σου, κάνε τα χαρτιά σου για αναπληρώτρια και θα δεις τι θα κάνεις μετά! Εύχομαι τα καλύτερα!
Παράθεση από: maritinaki_zan στις Ιουνίου 06, 2010, 09:50:42 pmΑγαπητή συνάδερφε Φινιώ, μακάρι να μας πάρουν όλους!!! Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εδώ κινδυνεύουν αυτοί που είναι ήδη διοριστέοι β' φουρνιάς, δηλαδή μέχρι το νούμερο 602, επομένως είναι δύσκολα τα πράγματα για αυτούς που είναι πέραν των διοριστέων!!! Εκτός αν παρουσιαστούν ξαφνικά πολλά κενά και αναγκαστούν να κάνουν συμπληρωματικούς διορισμούς... Αν ήμασταν πέρυσι και τα πράγματα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα, σίγουρα θα σε έπαιρναν, τώρα κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα... Εδώ προσπαθούν με κάθε τρόπο να μαγειρέψουν και να εξαφανίσουν τα κενά που υπάρχουν.... Εκτός αν είσαι στο 40%, κι έχεις μεγάλη προϋπηρεσία, τότε μόνο μπορεί να σε πάρουν... Μην απογοητεύεσαι, έχε το νου σου, κάνε τα χαρτιά σου για αναπληρώτρια και θα δεις τι θα κάνεις μετά! Εύχομαι τα καλύτερα! Παιδιά μην μπερδεύετε τις έννοιες του υπεράριθμου και του επιλαχόντος. Αν κάποιος διοριστέος του 60% τεκμηριώνει δικαίωμα διορισμού και σε κάποιον άλλο (υπερκείμενο ως προς την προτεραιότητα τοποθέτησης) πίνακα πχ 40%, 24μηνο και επιλέξει να διοριστεί απ' αυτόν τότε η θέση που αφήνει κενή στον πίνακα του 60% αναπληρώνεται από επιλαχόντα επιτυχόντα. Το υπουργείο ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να αναπληρώσει την κενωθείσα θέση (υπάρχει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους έπ' αυτού) με εγκύκλιο συμπληρωματικών διορισμών. Όποια θέση λοιπόν του 60% κενώνεται απ' την απορρόφηση διπλοδιοριστέου από άλλο πίνακα "ανοίγει" θέση για διορισμό επιλαχόντα. Ψάξτε το και πιέστε, επαναλαμβάνω: ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να διορίσουν τους επιλαχόντες που εμπίπτουν στην προαναφερθείσα περίπτωση...