0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και καλη υπομονή σε όλους! Εγώ που είμαι λίγο ασχετη να κάνω μια ερώτηση; και όποιος γνωρίζει ας μου δώσει τα φώτα του.Λογικά μέσα στην εβδομάδα το πολύ την επόμενη θα βγει η εγκύκλιος διορισμών (με βάση τα περσινα δεδομένα).Είμαι διοριστέα β φουρνιάς με σειρά 192 απο τους εναπομειναντες του ασεπ.Σε τι αριθμό διορισμών πρέπει να ελπίζω για να λέω οτι διορίζομαι;Και επειδή δεν καταλαβαίνω καλά την κατανομή διορισμών, αν για παράδειγμα η εγκυκλιος λέει για τους νηπιαγωγούς 300 οργανικές θέσεις πόσοι θα είναι 24μηνιτες,40% και ασεπ;Μπορει κάποιος να κάνει μια εικονική κατανομη για να με διαφωτίσει;
Παράθεση από: iroz στις Ιουλίου 24, 2010, 10:28:28 amΕίμαι διοριστέα β φουρνιάς με σειρά 192 απο τους εναπομειναντες του ασεπ.Σε τι αριθμό διορισμών πρέπει να ελπίζω για να λέω οτι διορίζομαι;Συνάδερφε καλή επιτυχία και καλό διορισμό!!! Συμφωνώ με npanag δεν μπορούμε να κάνουμε ακριβή εκτίμηση πόσους θα πάρει αν δεν βγει η εγκύκλιος... Μακάρι να πάρει πολλούς από τον κλάδο μας!!! Κενά σίγουρα υπάρχουν , το θέμα είναι πως θα καλυφθούν και αν θα θέλει το Υπουργείο να τα καλύψει...192 σειρά έχεις στον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ??? Είναι πολύ καλή σειρά για διορισμό, διότι είναι νούμερο από την α' φουρνιά... Πέρυσι τελειώσαν οι διορισμοί στο νούμερο 331 με τους τελευταίους να περνάνε φυσικά στην Κρήτη! Επειδή το έχω ψάξει λεπτομερώς , τα νούμερα από την α' φουρνιά που δεν διορίστηκαν είναι τα : 72, 86, 106, 115, 126, 148, 158, 237, 260, 272, 274, 291, 299, 308, 314, 319, 324, 226 και 329 και μετά απομένουν από το 332 και έπειτα , το 192 διορίστηκε πέρυσι!!!! Εκτός αν είσαι στο 40% ή στο 331+192=523 !!! Καλή επιτυχία σε όλους!!! Έχω αγχωθεί πολύ με την πολυαναμενόμενη εγκύκλιο!!!!! Εκτιμώ πως φέτος μπορεί να βάλουν και Νομό Αττικής, λόγω πολλών συνταξιοδοτήσεων... για να δούμε τι θα γίνει.... Η σειρά στον πίνακα των διοριστέων ΑΣΕΠ (60%) , λογικά δεν αλλάζει, ε??? Καλά κουράγια και καλό διορισμό σε όλους!!!
Είμαι διοριστέα β φουρνιάς με σειρά 192 απο τους εναπομειναντες του ασεπ.Σε τι αριθμό διορισμών πρέπει να ελπίζω για να λέω οτι διορίζομαι;
Υπάρχει περίπτωση να μάθουμε τα κενά που υπάρχουν ανά νομό πριν φτάσουμε στα γραφεία για να κάνουμε δηλώσεις ; Και κάτι άλλο: θα γνωρίζουμε ποια ακριβώς είναι τα κενά (δηλαδή κάθε σχολείο ονομαστικά) ή θα δηλώνουμε γενικώς και αορίστως π.χ. Γ ΠΕΙΡΑΙΑ που περιέχει από Κύθηρα μέχρι Τροιζηνία;
εγω είχα 191 σειρά στον πινακα ασεπ, μετά την πρωτη φουρνιά, και απ ότι υπολογισα τωρα εχω μπροστά μου 169 άτομα ( εχω αφαιρεσει και κανα δυο που μάλλον θα φύγουν απο τον ενιαίο πίνακα, αφου βρίσκονται στις πρωτες 50 θεσεις) οπότε και εσύ πρεπει να εχεις 171...
Παράθεση από: LIAV στις Ιουλίου 26, 2010, 01:24:40 pmΥπάρχει περίπτωση να μάθουμε τα κενά που υπάρχουν ανά νομό πριν φτάσουμε στα γραφεία για να κάνουμε δηλώσεις ; Και κάτι άλλο: θα γνωρίζουμε ποια ακριβώς είναι τα κενά (δηλαδή κάθε σχολείο ονομαστικά) ή θα δηλώνουμε γενικώς και αορίστως π.χ. Γ ΠΕΙΡΑΙΑ που περιέχει από Κύθηρα μέχρι Τροιζηνία; Δύσκολα, τα λένε, πρέπει να έχεις γνωστό μέσα σε κάθε γραφείο για να τα μάθεις νωρίτερα...Όταν βγει η εγκύκλιος, ανακοινώνονται οι νομοί (χωρίς να γνωρίζεις ακριβώς τα κενά) και τα δυσπρόσιτα (μόνο εκεί δηλώνεις ονομαστικά)....
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 26, 2010, 01:54:43 pmΠαράθεση από: LIAV στις Ιουλίου 26, 2010, 01:24:40 pmΥπάρχει περίπτωση να μάθουμε τα κενά που υπάρχουν ανά νομό πριν φτάσουμε στα γραφεία για να κάνουμε δηλώσεις ; Και κάτι άλλο: θα γνωρίζουμε ποια ακριβώς είναι τα κενά (δηλαδή κάθε σχολείο ονομαστικά) ή θα δηλώνουμε γενικώς και αορίστως π.χ. Γ ΠΕΙΡΑΙΑ που περιέχει από Κύθηρα μέχρι Τροιζηνία; Δύσκολα, τα λένε, πρέπει να έχεις γνωστό μέσα σε κάθε γραφείο για να τα μάθεις νωρίτερα...Όταν βγει η εγκύκλιος, ανακοινώνονται οι νομοί (χωρίς να γνωρίζεις ακριβώς τα κενά) και τα δυσπρόσιτα (μόνο εκεί δηλώνεις ονομαστικά)....Δηλαδή πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα!!! Σ' ευχαριστώ AnnaB.
Παράθεση από: maritinaki_zan στις Ιουλίου 24, 2010, 08:43:35 pmΠαράθεση από: iroz στις Ιουλίου 24, 2010, 10:28:28 amΕίμαι διοριστέα β φουρνιάς με σειρά 192 απο τους εναπομειναντες του ασεπ.Σε τι αριθμό διορισμών πρέπει να ελπίζω για να λέω οτι διορίζομαι;Συνάδερφε καλή επιτυχία και καλό διορισμό!!! Συμφωνώ με npanag δεν μπορούμε να κάνουμε ακριβή εκτίμηση πόσους θα πάρει αν δεν βγει η εγκύκλιος... Μακάρι να πάρει πολλούς από τον κλάδο μας!!! Κενά σίγουρα υπάρχουν , το θέμα είναι πως θα καλυφθούν και αν θα θέλει το Υπουργείο να τα καλύψει...192 σειρά έχεις στον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ??? Είναι πολύ καλή σειρά για διορισμό, διότι είναι νούμερο από την α' φουρνιά... Πέρυσι τελειώσαν οι διορισμοί στο νούμερο 331 με τους τελευταίους να περνάνε φυσικά στην Κρήτη! Επειδή το έχω ψάξει λεπτομερώς , τα νούμερα από την α' φουρνιά που δεν διορίστηκαν είναι τα : 72, 86, 106, 115, 126, 148, 158, 237, 260, 272, 274, 291, 299, 308, 314, 319, 324, 226 και 329 και μετά απομένουν από το 332 και έπειτα , το 192 διορίστηκε πέρυσι!!!! Εκτός αν είσαι στο 40% ή στο 331+192=523 !!! Καλή επιτυχία σε όλους!!! Έχω αγχωθεί πολύ με την πολυαναμενόμενη εγκύκλιο!!!!! Εκτιμώ πως φέτος μπορεί να βάλουν και Νομό Αττικής, λόγω πολλών συνταξιοδοτήσεων... για να δούμε τι θα γίνει.... Η σειρά στον πίνακα των διοριστέων ΑΣΕΠ (60%) , λογικά δεν αλλάζει, ε??? Καλά κουράγια και καλό διορισμό σε όλους!!! μάλλον έκανα λάθος.Η σειρά μου στον πίνακα του ασεπ ειναι κανονικά 493.Κάτι αφαιρέσεις ειχα κάνει κάποτε και θεωρούσα οτι αν αφαιρέσω την πρώτη φάση που διορίστηκε είμαι στο 192. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις να βρώ τη θέση μου τωρα; πόσα ατομα πρέπει να αφαιρέσω;