0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vaseto στις Μαΐου 06, 2010, 02:55:38 pmΛοιπον αυτο εγινε στα εξαρχεια και υπαρχουν και μαρτυρες που το επιβεβαιωνουν Δεν λεω τιποτα αλλο, αν νομιζεις πως οι μπατσουλιδες ειναι Αγιοι τι να πω !!!Σε λιγο θα μου βγαλεις και τον Κορκωνεα αθωοοπως θα ηταν αθλιος οποιος παει να βγαλει τον κορκονεα αθωο,το ιδιο ισχυει για οσους πανε να βγαλουν αθωους τους αναρχικους κ λενε αηδιες για προβοκατσια.αν σου ελεγα εγω οτι ο κορκονεας ηταν αναρχικος κ το εκανε για να δημιουρησει χαμο,θα με ελεγες ηλιθιο.κ με το δικιο σου.δεν μπορω να δεχτω οτι καμια μολοτοφ δε φευγει απο αναρχικο,αλλα ολες ειναι προβοκατσια.τοσοι ανθρωποι ηταν κ λεγεται οτι βγαινανε οι ανθρωποι εξω κ τους πετουσαν πετρες.βιντεο εδειχνε πριν μια να φωναζει <καψτε τα,καψτε τα,το καριολακι βγηκε εξω>αλλα ξερω ξερω...θα μου πειτε οτι ολοι αυτοι ειναι πρακτορες,ασφαλιτες κτλ...οποιος διαφωνει μαζι σας ειναι πρακτορας,βαλτος,τα παιρνει κτλ....
Λοιπον αυτο εγινε στα εξαρχεια και υπαρχουν και μαρτυρες που το επιβεβαιωνουν Δεν λεω τιποτα αλλο, αν νομιζεις πως οι μπατσουλιδες ειναι Αγιοι τι να πω !!!Σε λιγο θα μου βγαλεις και τον Κορκωνεα αθωο
http://athensville.blogspot.com/2010/05/23.htmlΕδώ, Σταδιου 23. Σπίτι, κλικ κι υποκρισία!
Παράθεση από: anastasia86 στις Μαΐου 06, 2010, 09:19:11 pmhttp://athensville.blogspot.com/2010/05/23.htmlΕδώ, Σταδιου 23. Σπίτι, κλικ κι υποκρισία! αν αυτό πήγαινε για μένα τότε κρίμα γιατί ξέρεις δεν είναι όλοι οι πολίτες της ελλάδας στη αθήνα.
Πάντως η πορεία του ΠΑΜΕ σήμερα το απόγευμα ήταν πολύ μεγάλη και δε συνέβη και το παραμικρό. Για την αντίστοιχη της ΓΣΕΕ δεν έχω υπόψη μου τη συμμετοχή. Να υποθέσω ότι τα κανάλια δε βρήκαν καθόλου χρόνο να αφιερώσουν για να δείξουν τους χιλιάδες διαδηλωτές; Και κάτι ακόμη: ο αγώνας τώρα αρχίζει. Δεν τελειώνει εδώ. Ελάτε κι όσοι δεν κατεβήκατε μέχρι τώρα και θα δείτε που θα πάνε και η κυβέρνηση, και οι βαστάζοι του, και το ΔΝΤ, και η ΕΚΤ, και οι γνωστοί-άγνωστοι.Επαναλαμβάνω: Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε!
Παράθεση από: jimy100 στις Μαΐου 06, 2010, 10:55:30 pmΠάντως η πορεία του ΠΑΜΕ σήμερα το απόγευμα ήταν πολύ μεγάλη και δε συνέβη και το παραμικρό. Για την αντίστοιχη της ΓΣΕΕ δεν έχω υπόψη μου τη συμμετοχή. Να υποθέσω ότι τα κανάλια δε βρήκαν καθόλου χρόνο να αφιερώσουν για να δείξουν τους χιλιάδες διαδηλωτές; Και κάτι ακόμη: ο αγώνας τώρα αρχίζει. Δεν τελειώνει εδώ. Ελάτε κι όσοι δεν κατεβήκατε μέχρι τώρα και θα δείτε που θα πάνε και η κυβέρνηση, και οι βαστάζοι του, και το ΔΝΤ, και η ΕΚΤ, και οι γνωστοί-άγνωστοι.Επαναλαμβάνω: Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε!ο αγωνας εχει τελειωσει..η σεμνη τελετη ελαβε τελος.το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και απο αυριο εφαρμοζεται.τερμα τα χαμενα ημερομισθια.ερχονται δυσκολες μερες και το καθε ευρω ειναι υπερπολυτιμο... τωρα τα κεφαλια μεσα και δουλεια..πολυ δουλεια.τα δανεικα τελειωσανε.πρεπει σαν χωρα να αρχιζουμε να παραγουμε. σε τρεις μηνες υπαρχει επαναξιολογηση των μετρων ...η Ελλαδα σιγα σιγα θα αρχισει να αναγεννιεται απο τις σταχτες της..