0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
GiannisV δεν διαφωνώ σε αυτά που λες , αλλά μην μου προσάπτεις υποκρισία γιατί αναγνωρίζω ότι είσαι ένα κλικ καλύτερος από εμένα, γιατί τουλάχιστον ακολούθησες τους κανόνες και δεν παραβίασες την λωρίδα ασφαλείας …((επειδή έτυχε να έχουμε παρόμοια εμπειρία το αναφέρω)) ..εγώ ως (μάγκας) μπήκα λοιπόν στην λωρίδα….προχώρησα κάπου 4-5 χιλιόμετρα με ακολούθησαν και τα 2 αυτ/τα της παρέας μου και όταν ξαφνικά βρέθηκα αντιμέτωπος με την γερμανική ελπα…… adag νομίζω την αποκαλούν……και πίσω της ασθενοφόρα ……… (είχε γίνει σοβαρό ατύχημα)η αξιοπρέπεια μου …… οποία θεωρώ ότι έχω….. με εγκατέλειψε…… μαζί με το εγώ μου…….που δυστυχώς δεν είχα προβλέψει να το αφήσω πίσω στην χώρα μου…και το κουβαλούσα μαζί μου στην εκδρομή ….όταν με ανάγκασαν στη συνέχεια με συνοδεία των περιπολικών να κάνω όπισθεν……δεν μου έδωσαν καν το δικαίωμα να κάνω αναστροφή για να πάω στην θέση μου……και μάλλον καταλαβαίνεις που ήταν η θέση μου στη συνέχεια με τόσο μποτιλιάρισμα ………15 χιλιόμετρα πίσω από την αρχική μου θέση….. την οποία ως εξυπνάκιας θέλησα να βελτιώσω ……..Η τιμωρία μας σε αυτή την ιστορία ήταν η επί 15 χιλιόμετρα όπισθεν με συνοδεία αστυνομικών και τα περιφρονητικά βλέμματα όλων αυτών των ανθρώπων στην διαδρομή κολλημένα πάνω μας…ο απόλυτος ξεπεσμός φίλε μου………….και θα σου πω την αλήθεια……..καλά μας έκαναν…….και εγώ GiannisV ….. θα σου πω ξανά την αλήθεια έγινα καλύτερος………. Στο μόνο που δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά είναι …αν έγινα καλύτερος επειδή μου επέβαλαν αυτή την τιμωρία ….η επειδή έχουμε φιλότιμο ως έλληνεςς και πολλά περιθώρια βελτίωσης ……….
Στο μόνο που δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά είναι …αν έγινα καλύτερος επειδή μου επέβαλαν αυτή την τιμωρία ….η επειδή έχουμε φιλότιμο ως έλληνεςς και πολλά περιθώρια βελτίωσης ……….
Αν εννοείτε μάρτυρες αυτόν που βγει το πρωί στον Παπαδάκη, είναι τελείως κατασκευασμένο....ήδη οι εργαζόμενοι του υπουργείου πολιτισμου έχουν βγάλει καταγγελία και επικοινώνησαν με τον ΑΝΤ1 και όλα όσα είπε αυτός με βάση και τις ώρες που έδωσε αποδεικνύεται ψέμα. Σε πορείες έχω δει και ακούσει κόσμο να χειροκροτά που σπάει κάποιος ένα ΑΤΜ, αλλά αυτό δε θα το πιστέψω ποτέ. Στη συγκεκριμέν πορεία δε, ακριβώς επιεδή ο κόσμος ήθελε να φτάσει στη
μη τρελενεστε ο υπουργος σας ειπε οτι θα βρεθουν οι ενοχοι,αρα να κοιμαστε ησυχοι...οταν λεει ενοχους εννοει αραγε και τους ηθικους αυτουργους;αν ειναι ετσι τοτε να παω να τους κατονομασω στην ΓΑΔΑ και χωρις κουκουλα να ξερουν και ποια τους καρφωσε..
καποιοι δεν φορουσαν οντως κουκουλα ,αλλα ξερεις τωρα μωρεεεεε(συγγνωμη για το επιπεδο -δαπεδο του μωρεε) τι να πρωτοκανουν και αυτα τα παιδια των 700 που τους αναγκαζουν να δοκιμαζουν τα χημικα πανω στα μουτρα μας ...ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να οπλιζεις καθε πεντε λεπτα και ταυτοχρονα να πηγαινεις να βαζεις κουκουλες να χτυπας και μετα παλι στη μοιρα σου...ασε που επρεπε να φυγαδευσουν και τους πολιτικους απο την βουλη....μονο που τα εγραψα κουραστηκα αχ αυτα τα ερμα τα παιδια -ενστολοι-κουκουλοφοροι τι πρεπει να κανουν για ενα κομματι ψωμι...τους συμπονω...σχεδον
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαΐου 07, 2010, 03:31:36 pmμη τρελενεστε ο υπουργος σας ειπε οτι θα βρεθουν οι ενοχοι,αρα να κοιμαστε ησυχοι...οταν λεει ενοχους εννοει αραγε και τους ηθικους αυτουργους;αν ειναι ετσι τοτε να παω να τους κατονομασω στην ΓΑΔΑ και χωρις κουκουλα να ξερουν και ποια τους καρφωσε.. Έλα τώρα μη τους κόβεις την όρεξη, ερχονται και 120 δις...http://www.youtube.com/watch?v=eBWNsxfnrVQ
Παράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 07, 2010, 03:56:12 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαΐου 07, 2010, 03:31:36 pmμη τρελενεστε ο υπουργος σας ειπε οτι θα βρεθουν οι ενοχοι,αρα να κοιμαστε ησυχοι...οταν λεει ενοχους εννοει αραγε και τους ηθικους αυτουργους;αν ειναι ετσι τοτε να παω να τους κατονομασω στην ΓΑΔΑ και χωρις κουκουλα να ξερουν και ποια τους καρφωσε.. Έλα τώρα μη τους κόβεις την όρεξη, ερχονται και 120 δις...http://www.youtube.com/watch?v=eBWNsxfnrVQΣε λίγο θα βγάζουμε από παντού...Να φανταστείς από το δρόμο=δολοφόνο στα Τεμπη θα περνάει κάποιος με 3,40 ευρώ διόδια πλέον αντί για 1,30 που ίσχυε πέρσι...(αύξηση 261%)Θα χε...με στο τάλιρο...
ας ελπισουμε οτι τους εχει μεινει μια σταλια φιλοτιμο