*

Αποστολέας Θέμα: Τρεις νεκροί...  (Αναγνώστηκε 64082 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Τρεις νεκροί...
« Απάντηση #210 στις: Μαΐου 07, 2010, 02:46:31 pm »
GiannisV    δεν διαφωνώ σε αυτά που λες , αλλά μην μου προσάπτεις υποκρισία γιατί αναγνωρίζω ότι   είσαι ένα κλικ καλύτερος από εμένα, γιατί τουλάχιστον  ακολούθησες  τους  κανόνες  και δεν παραβίασες  την  λωρίδα ασφαλείας …((επειδή  έτυχε να έχουμε παρόμοια εμπειρία  το αναφέρω)) ..εγώ ως (μάγκας)  μπήκα λοιπόν στην λωρίδα….προχώρησα  κάπου 4-5  χιλιόμετρα με ακολούθησαν και τα 2 αυτ/τα της παρέας μου και όταν ξαφνικά βρέθηκα  αντιμέτωπος   με την  γερμανική  ελπα…… adag  νομίζω την αποκαλούν……και πίσω της ασθενοφόρα ……… (είχε γίνει σοβαρό  ατύχημα)η αξιοπρέπεια μου …… οποία θεωρώ  ότι έχω….. με εγκατέλειψε…… μαζί με το εγώ  μου…….που δυστυχώς δεν είχα προβλέψει να το αφήσω πίσω  στην χώρα μου…και το κουβαλούσα  μαζί μου στην εκδρομή ….όταν με ανάγκασαν στη συνέχεια με συνοδεία των περιπολικών να κάνω όπισθεν……δεν μου έδωσαν  καν το δικαίωμα  να κάνω αναστροφή  για να πάω στην θέση μου……και μάλλον καταλαβαίνεις που ήταν η θέση μου στη συνέχεια με τόσο μποτιλιάρισμα ………15 χιλιόμετρα  πίσω από την αρχική μου θέση….. την  οποία ως εξυπνάκιας θέλησα να βελτιώσω ……..
Η τιμωρία μας σε αυτή την ιστορία ήταν  η επί 15  χιλιόμετρα όπισθεν με συνοδεία αστυνομικών και τα περιφρονητικά βλέμματα όλων αυτών των ανθρώπων στην διαδρομή κολλημένα πάνω μας…ο απόλυτος ξεπεσμός φίλε μου………….και θα σου πω την αλήθεια……..καλά μας  έκαναν…….και εγώ GiannisV  ….. θα σου πω ξανά την αλήθεια έγινα καλύτερος……….
Στο μόνο που δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά είναι …αν έγινα καλύτερος επειδή  μου επέβαλαν αυτή την τιμωρία ….η επειδή  έχουμε φιλότιμο ως έλληνεςς και πολλά περιθώρια βελτίωσης ……….

Χμ.... δε πρόσεξες καλά τα γραφόμενα. Δεν οδηγούσα εγώ το όχημα.  ;)
Χωρίς αστειισμούς τώρα, το να μπώ στη βοηθητική είναι κάτι που δε κάνω ούτε στην Ελλάδα.
Όταν μίλησα για κλίκες και υποκρισία, εννοούσα αυτούς που βρίσκονται εντός μιας κλίκας. Προσωπικά έχω κι εγώ το δικό μου "πόλεμο" με τις κλίκες, βασικά με τη λογική του να σχηματίζει κάποιος μια κλίκα και να ορίζει το δίκαιο και το άδικο με βάση το ποιός είναι ο άλλος και οχι με βάση το τί πράττει.
Είναι ένας πόλεμος που διαρκεί 34 χρόνια τώρα, και πιστεύω οτι τον χάνω. Όπως όμως κάποιοι άλλοι έχουν το δικό τους πόλεμο με τους "ηλίθιους", (με τη Παγκαλική έννοια, που είναι και της μόδας, ως ηλίθιος ορίζεται όποιος διαφωνεί μαζί μας), τους "ιμπεριαλιστές", έτσι κι εγώ έχω το δικό μου.
Κατ' αυτό το τρόπο, σκεπτόμενοι δηλαδή με τη λογική της κλίκας, οτι το δίκαιο εξαρτάται από το ποιός είναι αυτός που το διεκδικεί, κάποιοι συνάνθρωποί μας ΙΣΩΣ (τον ήχο από ένα βίντεο μπορεί να τον αλλοιώσει ο καθένας με το Movie Maker, ενσωματώνοντας πάρα πολύ εύκολα "έξτρα" ήχο) θεώρησαν οτι οι απεργοσπάστες δε μπορεί να έχουν δίκιο, άσχετα αν αυτό το οποίο ζητούσαν ήταν το δικαίωμα να ζήσουν, και δίκιο μπορεί να έχει μόνο κάποιος που, για τους δικούς του λόγους, που όπως απεδείχθη από τον εμπρησμό και της ΜΑΡΦΙΝ, και του ορόφου που βρίσκοταν τα ντοκουμέντα για τους φοροφυγάδες.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:34:46 »

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Μαΐου 07, 2010, 02:50:58 pm »

Στο μόνο που δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά είναι …αν έγινα καλύτερος επειδή  μου επέβαλαν αυτή την τιμωρία ….η επειδή  έχουμε φιλότιμο ως έλληνεςς και πολλά περιθώρια βελτίωσης ……….

Θα μου επιτρέψεις να "τολμήσω" να απαντήσω;
Θεωρώ πως το να γινόμαστε καλύτεροι στην κοινωνική μας συμπεριφορά εξαρτάται από πλήθος παραγόντων (γονεϊκά πρότυπα,παιδεία,αυτοεκτίμηση και άλλα πολλά που δεν χρειάζεται να αναλυθούν τώρα).

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ,πιστεύω πως κατάλαβες ειλικρινά το σφάλμα σου,μετάνιωσες γι'αυτό και επέλεξες συνειδητά το να μην το επαναλάβεις ..Είναι προς τιμή σου (και καθόλου υποκριτικό) ότι το παραδέχτηκες δημόσια. Αυτή η στάση επιβεβαιώνει την άποψη μου οτι άλλαξες όχι από τον φόβο της όποιας συνέπειας αλλά γιατί πραγματικά αναγνώρισες τη λάθος συμπεριφορά και αποφάσισες να βελτιωθείς ,από σεβασμό στον εαυτό σου πρώτα και κατόπιν στο κοινωνικό σύνολο..
" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Μαΐου 07, 2010, 02:52:05 pm »
Αν εννοείτε μάρτυρες αυτόν που βγει το πρωί στον Παπαδάκη, είναι τελείως κατασκευασμένο....ήδη οι εργαζόμενοι του υπουργείου πολιτισμου έχουν βγάλει καταγγελία και επικοινώνησαν με τον ΑΝΤ1 και όλα όσα είπε αυτός με βάση και τις ώρες που έδωσε αποδεικνύεται ψέμα.
Σε πορείες έχω δει και ακούσει κόσμο να χειροκροτά που σπάει κάποιος ένα ΑΤΜ, αλλά αυτό δε θα το πιστέψω ποτέ. Στη συγκεκριμέν πορεία δε, ακριβώς επιεδή ο κόσμος ήθελε να φτάσει στη
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος Maro

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Μαΐου 07, 2010, 02:54:43 pm »
"Γιατί κανείς δε μιλάει για τη μολότωφ που ως δια μαγείας έφτασε στον 4ο όροφο της παλαιάς ΣΔΟΕ εκέι που τάχα μου υπάρχουν τα στοιχεία των μεγάλων σκανδάλων?
Γιατί κανένας δε μιλάει για τη χθεσινή επίθεση των ματ σε απλους διαδηλωτες με σκοπό να τους απομακρύνουν τη στιγμη της εξόδου των πολυτελών αυτοκινήτων των βουλευτών?Γιατί κανείς δε μιλάει για το ανεξήγητο ξύλο σε απλούς πολίτες όπως μια 60χρονη ή έστω και του δικηγορου κ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:34:46 »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Μαΐου 07, 2010, 03:07:31 pm »

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες CHRISOYLA και μακάρι να μην υπήρχε ούτε θάνατοι, ούτε εμπρησμοί, ούτε ζημιές, που είναι η πραγματική ανηθικότητα και δε χρειάζεται αναπαραγωγή. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και αυτοί που τα προκαλούν σίγουρα δε σχετίζονται με τους αγανακτισμένους πολίτες που συμμετέχουν στις πορείες.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #215 στις: Μαΐου 07, 2010, 03:31:36 pm »
μη τρελενεστε ο υπουργος σας ειπε οτι θα βρεθουν οι ενοχοι,αρα να κοιμαστε ησυχοι...οταν λεει ενοχους εννοει αραγε και τους ηθικους αυτουργους;αν ειναι ετσι τοτε να παω να τους κατονομασω στην ΓΑΔΑ και χωρις κουκουλα να ξερουν και ποια τους καρφωσε.. ;)
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Μαΐου 07, 2010, 03:45:55 pm »
μη τρελενεστε ο υπουργος σας ειπε οτι θα βρεθουν οι ενοχοι,αρα να κοιμαστε ησυχοι...οταν λεει ενοχους εννοει αραγε και τους ηθικους αυτουργους;αν ειναι ετσι τοτε να παω να τους κατονομασω στην ΓΑΔΑ και χωρις κουκουλα να ξερουν και ποια τους καρφωσε.. ;)
Nαι το είπε κ ο Γιωργάκης...
Μάλιστα είπε ότι δε φορούσε κουκούλα τη στιγμή που όλοι λένε για κουκουλοφόρους...
Αλήθεια αν όντως ήταν χωρίς κουκούλα γιατί δεν τον βρήκαν ακόμα?Είχαν τόση δουλειά οι μπάτσοι έξω από τη βουλή?
ΠΕ02

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #217 στις: Μαΐου 07, 2010, 03:53:05 pm »
καποιοι δεν φορουσαν οντως κουκουλα ,αλλα ξερεις τωρα μωρεεεεε(συγγνωμη για το επιπεδο -δαπεδο του μωρεε) τι να πρωτοκανουν και αυτα τα παιδια των 700 που τους αναγκαζουν να δοκιμαζουν τα χημικα πανω στα μουτρα μας ...ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να οπλιζεις καθε πεντε λεπτα και ταυτοχρονα να πηγαινεις να βαζεις κουκουλες να χτυπας και μετα παλι στη μοιρα σου...ασε που επρεπε να φυγαδευσουν και τους πολιτικους απο την βουλη....μονο που τα εγραψα κουραστηκα αχ αυτα τα ερμα τα παιδια -ενστολοι-κουκουλοφοροι τι πρεπει να κανουν για ενα κομματι ψωμι...τους συμπονω...σχεδον :P :P
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Μαΐου 07, 2010, 03:56:12 pm »

;D ;D ;D ;D

Έλα τώρα μη τους κόβεις την όρεξη, ερχονται και 120 δις...

http://www.youtube.com/watch?v=eBWNsxfnrVQ

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Μαΐου 07, 2010, 03:57:52 pm »
καποιοι δεν φορουσαν οντως κουκουλα ,αλλα ξερεις τωρα μωρεεεεε(συγγνωμη για το επιπεδο -δαπεδο του μωρεε) τι να πρωτοκανουν και αυτα τα παιδια των 700 που τους αναγκαζουν να δοκιμαζουν τα χημικα πανω στα μουτρα μας ...ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να οπλιζεις καθε πεντε λεπτα και ταυτοχρονα να πηγαινεις να βαζεις κουκουλες να χτυπας και μετα παλι στη μοιρα σου...ασε που επρεπε να φυγαδευσουν και τους πολιτικους απο την βουλη....μονο που τα εγραψα κουραστηκα αχ αυτα τα ερμα τα παιδια -ενστολοι-κουκουλοφοροι τι πρεπει να κανουν για ενα κομματι ψωμι...τους συμπονω...σχεδον :P :P
Εκφράσου ελέυθερα..'ετσι κι αλλιώς πλέον δεν είμαστε εκπαιδευτικοί..Όταν περάσουμε από τα 40(0) κύματα και καταφέρουμε να λεγόμαστε εκπαιδευτικοί πάλι (σύμφωνα με διαμαντοπ) ξαναγυρνάμε στα "σεις" και "σας"...
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Μαΐου 07, 2010, 04:03:27 pm »

;D ;D ;D ;D

Σε λίγο θα βγάζουμε από παντού...Να φανταστείς από το δρόμο=δολοφόνο στα Τεμπη θα περνάει κάποιος με 3,40 ευρώ διόδια πλέον αντί για 1,30 που ίσχυε πέρσι...(αύξηση 261%)
Θα χε...με στο τάλιρο...
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Μαΐου 07, 2010, 04:11:42 pm »

;D ;D ;D ;D

Σε λίγο θα βγάζουμε από παντού...Να φανταστείς από το δρόμο=δολοφόνο στα Τεμπη θα περνάει κάποιος με 3,40 ευρώ διόδια πλέον αντί για 1,30 που ίσχυε πέρσι...(αύξηση 261%)
Θα χε...με στο τάλιρο...

Κυβερνητικά στελέχη ενώ συζητούν για το πώς θα "αξιοποιηθούν" τα 120 δις ευρώ...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #222 στις: Μαΐου 07, 2010, 04:30:57 pm »
ας ελπισουμε οτι τους εχει μεινει μια σταλια φιλοτιμο  :-\
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Μαΐου 07, 2010, 04:36:07 pm »
ας ελπισουμε οτι τους εχει μεινει μια σταλια φιλοτιμο  :-\

Για να τους έχει "μείνει" θα πρέπει κάποτε να είχαν. Και αυτοί είναι γεννημένοι γαϊδούρια. Δε το κόβει ο κλέφτης το κλέψιμο...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)