0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και για τον 4ο. Οπότε ο γνωστός σου ετοιμάζεται για... γερή μπάζα!
Παράθεση από: marinadim στις Ιουνίου 13, 2012, 06:33:37 pmΚαι για τον 4ο. Οπότε ο γνωστός σου ετοιμάζεται για... γερή μπάζα!ο νόμος δεν αναφέρει κάτι για τον 4ο χρόνο. Μόνο για τον τρίτο. Συγκεκριμένα:άρθρο 4 4. Ο χρόνος πραγματικής υπηρεσίας στη σχολική μο−νάδα της πρώτης τοποθέτησης μετά το διορισμό δενμπορεί να είναι μικρότερος των τριών ετών. Ο τρίτοςχρόνος της υπηρεσίας μοριοδοτείται με το διπλάσιοτου αριθμού μονάδων μετάθεσης της σχολικής μονάδαςόπου υπηρετεί ο νεοδιοριζόμενος. Κάθε διάταξη πουρυθμίζει διαφορετικά το θέμα αυτό καταργείται.αλλά και στις μεταβατικές διατάξεις αναφέρεται το εξήςΟ χρόνος πραγματικής υπηρεσίας σε σχολική μονάδατης περιοχής της πρώτης τοποθέτησης μετά το διο−ρισμό δεν μπορεί να είναι μικρότερος των τριών ετών.Ο τρίτος χρόνος της υπηρεσίας μοριοδοτείται με τοδιπλάσιο του αριθμού μονάδων μετάθεσης της σχολικήςμονάδας όπου υπηρετεί ο νεοδιοριζόμενοςτο μόνο που άλλαξε είναι η υποχρεωτική τριετία που έγινε διετία. Για τον διπλασιασμό μορίων δεν έχει αλλάξει κάτι - τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω κάτι εκτός αν μου διαφεύγει.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! πότε έγινε αυτό ρε παιδιά; και για ποιο΄νόμο μιλάμε; respect και πάω πάσο!