0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!!geok_salonika εσύ με πόσα μόρια μπήκες ΑΣΠΑΙΤΕ αν δ γίνομαι αδιάκριτη?
εγώ επίσης ΠΕ20 αλλά έχω 26,83 μόρια... πολύ χλωμό για Θεσσαλονίκη
σ'ευχαριστώ αν κ σκέφτοομαι πραγματικά να μην μπω στη διαδικασία βλέποντας κ κάνοντας...
Με 23,9 έχω πιθανότητες για ΑΣΠΑΙΤΕ
Παιδια έχω τις εξής απορίες, κάποιος που τελειώνει την ΑΣΠΑΙΤΕ φέτος, Ιούνιο 2007, θα μπεί στον πίνακα των αναπληρωτών καθηγητών του 2007, εφόσον προλάβει να καταθέσει τα χαρτία και το πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ για την Παιδαγωγική κατάρτιση πριν την ημ/νία λήξης υποβολής δικαιολογητικών για αναπληρωτές? Από αυτό τον πίνακα θα γίνει επιλογή για αναπληρωτές έτους 2007-2008? Οι οριστικοί πίνακες αναπληρωτών πότε ανακοινώνονται?Φαντάζομαι σίγουρα μέχρι τον Σεπτέμβριο, ώστε να προλάβουν να ειδοποιήσουν και τους διοριστέους από τους πίνακες αναπληρωτών....
Παράθεση από: anyvacant στις Ιουνίου 12, 2007, 02:05:22 amΠαιδια έχω τις εξής απορίες, κάποιος που τελειώνει την ΑΣΠΑΙΤΕ φέτος, Ιούνιο 2007, θα μπεί στον πίνακα των αναπληρωτών καθηγητών του 2007, εφόσον προλάβει να καταθέσει τα χαρτία και το πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ για την Παιδαγωγική κατάρτιση πριν την ημ/νία λήξης υποβολής δικαιολογητικών για αναπληρωτές? Από αυτό τον πίνακα θα γίνει επιλογή για αναπληρωτές έτους 2007-2008? Οι οριστικοί πίνακες αναπληρωτών πότε ανακοινώνονται?Φαντάζομαι σίγουρα μέχρι τον Σεπτέμβριο, ώστε να προλάβουν να ειδοποιήσουν και τους διοριστέους από τους πίνακες αναπληρωτών....Μπαίνεις στον πίνακα των αναπληρωτών (με προϋπηρεσία ή χωρίς) και το πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ μπορείς να το υποβάλεις ετεροχρονισμένα εάν με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για αναπληρωτές δεν έχεις προλάβει να ορκιστείς στην ΑΣΠΑΙΤΕ.Από τον Πίνακα
ελα ντε? πως επικυρωνουμε τα πτυχια ξενων γλωσσων?θα σκασουμε και εκει λεφτα σε δικηγορους??