0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο ιωαννινα κανεις για πληροφοριες για την ασπαιτε ?ποσε μερες την εβδομαδα ωρες κλπ
Προς dark.blue και κάθε ενδιαφερόμενo:Ενίσταμαι κατα των αποτελεσμάτων εισαγωγής για τους παρκάτω λόγους(ειδικά και συγκεκριμένα).Δεν αναφέρατε στον Κανονισμό Αξιολόγησης Υποψηφίων(ΚΑΥ) τρόπο επικύρωσης τίτλων,πιστοποιητικών και βεβαιώσεων αλλοδαπής.Προσάρτησα με την αρχική αίτηση εισαγωγής στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης πιστοποΐητικό αλλοδαπής δημόσιας αρχής μεταφρασμένο από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών το οποίο δεν έγινε δεκτό.Παρακαλώ όπως ενεργήσετε.
γνωριζει κανεις υπευθηνα το χαρτι του εππαικ τι αξια εχει ? τι δικαιουντε οι σπουδαστες? αξιζει τον κοπο κανεις να φοιτησει στο εππαικ η τσαμπα κοπος?
καλησπερα παιρνοντας το χαρτι απο ασπαιτε και εισαι στο πινακα με μορια υπαρχει περιπτωσει οταν γινουν διορισμοι για μονιμους να σε παρουν? ακομα και αν δεν δωσεις εξετασεις? η μονο με εξετασεις? επισης τι σιμαινει το 60% 40% υπαρχει αν εχω χαρτι απο ασπαιτε διοριζομαι?η σχολη μου γινετε καθηγητικη? σορρυ τα εχω χαμενα τελειως ασ με δοαφωτησει καποιος
Παράθεση από: giannispolo στις Σεπτεμβρίου 20, 2007, 11:16:36 amΠρος dark.blue και κάθε ενδιαφερόμενo:Ενίσταμαι κατα των αποτελεσμάτων εισαγωγής για τους παρκάτω λόγους(ειδικά και συγκεκριμένα).Δεν αναφέρατε στον Κανονισμό Αξιολόγησης Υποψηφίων(ΚΑΥ) τρόπο επικύρωσης τίτλων,πιστοποιητικών και βεβαιώσεων αλλοδαπής.Προσάρτησα με την αρχική αίτηση εισαγωγής στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης πιστοποΐητικό αλλοδαπής δημόσιας αρχής μεταφρασμένο από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών το οποίο δεν έγινε δεκτό.Παρακαλώ όπως ενεργήσετε.Θεωρώ ότι ο Κανονισμός Αξιολόγησης Υποψηφίων αναφορικά με τους τίτλους γλωσσομάθειας και τον τρόπο απόδειξής τους είναι ξεκάθαρος. Για πτυχία αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής και ιταλικής γλώσσας προκύπτει εξ αντιδιαστολής με τις λοιπές γλώσσες ότι απαιτείται μόνο η επικύρωσή τους και όχι μετάφραση από τις αρμόδιες αρχές. Ποιές είναι αυτές οι αρχές αναφέρεται κατ' αποκλειστικό τρόπο στον ΚΑΥ. Και σχετικά σου παραθέτω το τμήμα του σχετικού άρθρου του ΚΑΥ:Τίτλοι Γλωσσομάθειας , τρόπος απόδειξηςΣε κάθε περίπτωση, πρέπει να υποβάλλεται οπωσδήποτε (1) ο ίδιος ο τίτλος ή αντίστοιχη
Παράθεση από: KASIANOS στις Σεπτεμβρίου 20, 2007, 06:32:58 pmκαλησπερα παιρνοντας το χαρτι απο ασπαιτε και εισαι στο πινακα με μορια υπαρχει περιπτωσει οταν γινουν διορισμοι για μονιμους να σε παρουν? ακομα και αν δεν δωσεις εξετασεις? η μονο με εξετασεις? επισης τι σιμαινει το 60% 40% υπαρχει αν εχω χαρτι απο ασπαιτε διοριζομαι?η σχολη μου γινετε καθηγητικη? σορρυ τα εχω χαμενα τελειως ασ με δοαφωτησει καποιοςTo χαρτί της ΑΣΠΑΙΤΕ είναι ένα επιπλέον χαρτί(προσόν) για χρήση σε προκηρύξεις ΙΕΚ,Σιβιτανιδείου και φυσικά είσαι πάνω από τους άλλους σε όλους τους διαγωνισμούς εκπαιδευτικών του Δημοσίου. Νομίζω αρκετά καλά. Μιλάει στο βιογραφικό.