0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: daka στις Μαΐου 10, 2010, 05:17:24 pmη λεξη ΟΥΣΤ kozzi απο μονη της δειχνει την παιδεια που εχεις.Δεν εβρισα κανεναν το μονο που ζητησα ηταν επικοινωνια με τριτεκνους εκπαιδευτικους....και ειμαι και αρκετα ευγενης στις προσφωνησεις μου, αφου δε θελω να ανατρεχω σε ανακοινωσεις των αντιστοιχων συλλογων με τους ωμους εκβιασμους ...η παιδεια καθενος καλο ειναι να προσαρμοζεται στις "απαιτησεις" και να μπορει να εναρμονιζεται στο κλιμα, περα απο στυλιστικες επιλογες...παιδεια ειναι και το "ουστ" , την καταλληλη στιγμη...μπορει να "παιδευσει" καλυτερα απο τα καθωσπρεπει ...Παράθεση από: dmath στις Μαΐου 10, 2010, 05:33:24 pmΠαράθεση από: daka στις Μαΐου 10, 2010, 05:17:24 pmη λεξη ΟΥΣΤ kozzi απο μονη της δειχνει την παιδεια που εχεις.Δεν εβρισα κανεναν το μονο που ζητησα ηταν επικοινωνια με τριτεκνους εκπαιδευτικους.Εχεις απόλυτο δίκαιο !Σε μερικούς το γεγονός ότι έχουμε τρία ή περισσότερα παιδιά δημιουργεί μεγάλο κόμπλεξ τελικά...κομπλεξ...λες τελικα να ειναι αυτο?? ...(μ εκανε και κομπλεξικο η ατιμη....μουλαρωσε και δεν ελεγε να κανει τριτο...)να τα χαιρεστε τα βλασταρια σας, να σας κανουν περηφανους, να παρετε κι αλλα επιδοματα , κι αλλες φοροαπαλλαγες... κι ελπιζω να ειναι εξαιρεσεις ( λεμε τωρα) καποιοι χρονια καλοι επαγγελματιες μαραγκοι, μικροεπιχειρηματιες, με πτυχια , που ξαφνικα ετρεχαν στα μαιευτηρια για το τριτο - διαβατηριο- ,αφησαν τις δουλειες και 15 χρονια μετα θυμηθηκαν οτι καποτε ειχαν σπουδασει κατι.........Παράθεση από: dmath στις Μαΐου 10, 2010, 07:26:56 pmΤελικά ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει ...Αυτό όμως που παίρνουμε εμείς από τα παιδιά μας ,εσείς δε θα το νοιώσετε παρά μόνο αν έρθετε στη θέση μας !Τιμωρείστε μας που παλεύουμε για τις οικογένειες μας ,το δικαίωμα αυτό όμως δεν θα μας το στερήσουν υστερικές κραυγές που ξεκινούν από ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι εκπαιδευτικοί ! α παπα....τι λογια κι αυτα....υστεριες, κατα φαντασιαν εκπαιδευτικοι, τιμωροι ....υποσχομαι οτι δε θα πω τιποτε στις 2 (δυο) - μονο- κορες μου...δε θα τις πω οτι μπορει να βρουν καποτε στο σχολειο τους καθηγητες - υποδειγματα ηρωισμου... δε θα μου συγχωρησουν ποτε το οτι ετρεχα και τρεχω 400 χλμ μακρια τους σαν ενας κατα φαντασιαν εκπαιδευτικος....
η λεξη ΟΥΣΤ kozzi απο μονη της δειχνει την παιδεια που εχεις.Δεν εβρισα κανεναν το μονο που ζητησα ηταν επικοινωνια με τριτεκνους εκπαιδευτικους.
Παράθεση από: daka στις Μαΐου 10, 2010, 05:17:24 pmη λεξη ΟΥΣΤ kozzi απο μονη της δειχνει την παιδεια που εχεις.Δεν εβρισα κανεναν το μονο που ζητησα ηταν επικοινωνια με τριτεκνους εκπαιδευτικους.Εχεις απόλυτο δίκαιο !Σε μερικούς το γεγονός ότι έχουμε τρία ή περισσότερα παιδιά δημιουργεί μεγάλο κόμπλεξ τελικά...
Τελικά ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει ...Αυτό όμως που παίρνουμε εμείς από τα παιδιά μας ,εσείς δε θα το νοιώσετε παρά μόνο αν έρθετε στη θέση μας !Τιμωρείστε μας που παλεύουμε για τις οικογένειες μας ,το δικαίωμα αυτό όμως δεν θα μας το στερήσουν υστερικές κραυγές που ξεκινούν από ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι εκπαιδευτικοί !
kozzi παντα φοβομουν τετοιους δασκαλους για τα παιδια μου.Αν δε εχεις το μεγαλειο ψυχης να επαινεσεις το διπλανο σουτουλαχιστον κρατα τη σιωπη σου.Αυτο ειναι και το μυνημα που πρεπει να δινουμε στους μαθητες μας.
διαφωνω γιατι τα παιδια αντιγραφουν τη συμπεριφορα μας.Εχουν αναγκη απο εναν καθοδηγητη που μιλα συνετα και δεν βριζει.
Παράθεση από: daka στις Μαΐου 10, 2010, 08:29:57 pmδιαφωνω γιατι τα παιδια αντιγραφουν τη συμπεριφορα μας.Εχουν αναγκη απο εναν καθοδηγητη που μιλα συνετα και δεν βριζει.κι ομως...παλι κανεις λαθακι...δεν αντιγραφουν... καταγραφουν, (προσ)υπογραφουν, διαγραφουν...ξερουν να εκτιμουν ΚΑΙ τις γλωσσικες "εκτροπες" , αρκει να τους εμπνεει ο ...καθοδηγητης ( αν και καποιες φορες,πλεον, αυτα "οδηγουν" -και δεν ειναι κι απαραιτητως κακο αυτο...)
Αυτοί που έχουν δύο παιδιά δεν παλεύουν για την οικογένειά τους; Γιατί οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι να ευνοούνται και όσοι έχουν 2 παιδιά ή και 1 να είναι στο σωρό μαζί με τους άτεκνους.; Εγώ δεν έχω ακόμη παιδιά, αλλά το δίκαιο θεωρώ πως είναι να μοριοδοτούνται όλοι αναλογικά με τον αριθμό των παιδιών τους. Π.χ. 1 μόριο όσοι έχουν ένα παιδί, 3 οι τρίτεκνοι, 5 όσοι έχουν 5 παιδιά κτλ...
κρατα τη σιωπη σου λοιπον και να πας αλλου.Σου υπενθυμιζω οτι ζητησα επικοινωνια με τριτεκνους εκπαιδευτικους. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.
...χμμ...λες ναχεις δικιο? ...δε συναδει με την ηλικια μου να πεφτω ευκολα σε τετοιες παγιδουλες... ας μιλησει η σιωπη λοιπον.τα λεει πιο ...φλυαρα κι ωραια ο joap !!