0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απ' όσο ξέρω στις πανελλαδικές πάντα υπάρχουν και αναπληρωματικοί επιτηρητές, και πάντα υπάρχει κόσμος που συστηματικά δεν μπαίνει καθόλου επιτήρηση. Απλά σου λένε όχι για να μην αναγκαστούν να βάλουν κάποιον άλλον. Εγώ θα πήγαινα στη διεύθυνση και θα τους έλεγα πολύ απλά ότι δεν μπαίνω επιτήρηση όσο και να χτυπιούνται. Να βρουν άλλον να σε αναπληρώσει. Και αν σου κουνηθούν, ζήτα να ελέγξεις τις καταστάσεις επιτηρητών σε σχέση με τον αριθμό των καθηγητών. Θα δεις ότι πολλοί λουφάρουν.
req13 εγώ θα πρότεινα να το "παίξεις " τρελλή, να πάρεις αύριο στην ενημέρωση και τα 3 παιδάκια σου (δασκάλεψέ τα να είναι και λίγο άτακτα) και ευχαρίστησε την ευγενική επιτροπή που θα στα φροντίζει το 3ωρο που θα επιτηρείς Πιστεύω πως θα κάνουν τα πάντα για να μη σε βάλουν ;DΣα δε ντρέπονται λέω εγώ, λες και δεν μπορούν να βρουν άτομο να σε καλύψει...Αίσχος!!!!!!!!!!
Ε ρε γλέντια!!!! απ΄την άλλη βέβαια και οι εξετάσεις κάπως πρέπει να γίνουν. Και υπάρχει και το επιχείρημα " και καλά, όλο το χειμώνα τι τα έκανες τα παιδιά;"....Επίσης, απαγορεύεται να μπουν στο σχολείο όταν γίνονται πανελλαδικές, οπότε για να τα αφήσεις ας πούμε στο αυτοκίνητο, χλωμό το κόβω...Δεν υπάρχουν παπούδες ή γιαγιάδες να τα προσέξουν; Μια φίλη; κάτι....και γω ζήτησα απαλλαγη γιατι δινω μαθήματα στο μεταπτυχιακό και η κόρη μου δίνει ισπανικά και πρέπει να πάω αθήνα αλλά τελικά δεν με απήλλαξαν...απλά μου έδωσαν ρεπο για δυο ημέρες προκειμένου να πάω αθήνα...κάτι ειναι κι αυτό....πάντως κι εμεις δεν το χειριζόμαστε καλά το ζήτημα....όταν δούλευα σε γραφείο, τέτοια εποχή ερχόταν οι αιτήσεις εξαίρεσης με δικαιολογίες τύπου "οικογενειακοί λόγοι, έχω γρίππη και άλλα φαιδρά" ενώ ο λόγος ήταν ότι η αμοιβή ήταν και είναι εξαιρετικά χαμηλή.... ε λοιπόν, η προϊσταμένη μου γύρισε και ειπε "ρε παιδιά, δε μπορω να κάνω κάτι....δώστε μου αιτήσεις που να λένε δε θέλω να πάω γιατί 12 λεπτά του ευρώ το χιλιόμετρο ειναι ξεφτιλα και θα χαλάσω περισσότερα αν πάω" να τις πάρω κι εγώ, να τις πάω στο υπουργείο να μου λύσουν εκείνοι το πρόβλημα του πού θα βρω επιτηρητή να κάνω εξετασεις...
Παιδιά sorry, αλλά διαφωνώ τελείως! Είναι μέρος της δουλειάς μας οι πανελλήνιες και δεν την καταλαβαίνω αυτή τη νοοτροπία της λούφας! Δηλαδή αν είχες μάθημα δε θα πήγαινες? Γι αυτό μας έχουν κρεμάσει κουδούνια σε όλους τους εκπαιδευτικούς, γιατί κοιτάμε πολλές φορές τη βολή μας μόνο. Τώρα, αν άλλοι βυσματίες τα κάνουν πλακάκια με Διευθυντές/Προισταμένους για να απαλλάσσονται, αυτό είναι μια τελείως άλλη υπόθεση και άσχετη με την υποχρέωσή μας αυτή. Ο δάσκαλος δε θα πάει να κάνει μάθημα εκείνη την ημέρα? Κι εμείς το ίδιο λοιπόν και γι αυτό παίρνουμε τα 70 ευρώ που λέτε (νομίζω συν το ημερομίσθιο?). Αυτά μας έχουνε φάει...