0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: argy77 στις Μαΐου 17, 2010, 06:50:04 pmΚαι μια απλή ερώτηση προς σκέψη(αν και η απάντηση είναι προφανής)...Γιατί ενώ είμαι ΠΕ20(Πληροφορικός ΤΕΙ), να δηλώσω και το πτυχίο των Μαθηματικών μου, αν δεν αμοιφθώ γι' αυτό? Ως Πληροφορικός πέτυχα στον ΑΣΕΠ, οπότε γιατί να επωμιστώ και δεύτερη (σαφώς πιο δύσκολη) ειδικότητα, αν δεν το εξαργυρώσω? Για να μη με στείλουν να συμπληρώσω ωράριο στου διαόλου τη μάνα? Ε άντε αυτό να συμβεί 1-3 χρονιές και μετά τέρμα, ενώ η ανάθεση δεύτερου κλάδου θα είναι μόνιμη!Πάντως, τελείως ουτοπικό μου φαίνεται να δηλώσω κι άλλο πτυχίο μου και να το χρησιμοποιώ, χωρίς να πληρώνομαι (και πόσο?) γι' αυτό... Μάλλον για θύματα ψάχνει το υπουργείο.Φανταζομαι οτι σαν πληροφορικος δεν θα εχεις οργανικη η και αν εχεις θα εισαι υπεραριθμος. Αν θελεις να παρεις μεταθεση ειναι παρα πολυ δυσκολο. Αν τωρα καταθεσεις και το πτυχιο του μαθηματικου θα μπορεις να εχεις οργανικη χωρις να εισαι υπεραριθμος(κατι πολυ σημαντικο γιατι δεν ξερεις τι γινεται) και να παρεις μεταθεση σε οργανικη μαθηματικου(βεβαια μετα το βλεπω χλωμο να διδασκεις πληροφορικη)
Και μια απλή ερώτηση προς σκέψη(αν και η απάντηση είναι προφανής)...Γιατί ενώ είμαι ΠΕ20(Πληροφορικός ΤΕΙ), να δηλώσω και το πτυχίο των Μαθηματικών μου, αν δεν αμοιφθώ γι' αυτό? Ως Πληροφορικός πέτυχα στον ΑΣΕΠ, οπότε γιατί να επωμιστώ και δεύτερη (σαφώς πιο δύσκολη) ειδικότητα, αν δεν το εξαργυρώσω? Για να μη με στείλουν να συμπληρώσω ωράριο στου διαόλου τη μάνα? Ε άντε αυτό να συμβεί 1-3 χρονιές και μετά τέρμα, ενώ η ανάθεση δεύτερου κλάδου θα είναι μόνιμη!Πάντως, τελείως ουτοπικό μου φαίνεται να δηλώσω κι άλλο πτυχίο μου και να το χρησιμοποιώ, χωρίς να πληρώνομαι (και πόσο?) γι' αυτό... Μάλλον για θύματα ψάχνει το υπουργείο.
Παράθεση από: argy77 στις Μαΐου 17, 2010, 06:50:04 pmΚαι μια απλή ερώτηση προς σκέψη(αν και η απάντηση είναι προφανής)...Γιατί ενώ είμαι ΠΕ20(Πληροφορικός ΤΕΙ), να δηλώσω και το πτυχίο των Μαθηματικών μου, αν δεν αμοιφθώ γι' αυτό? Ως Πληροφορικός πέτυχα στον ΑΣΕΠ, οπότε γιατί να επωμιστώ και δεύτερη (σαφώς πιο δύσκολη) ειδικότητα, αν δεν το εξαργυρώσω? Για να μη με στείλουν να συμπληρώσω ωράριο στου διαόλου τη μάνα? Ε άντε αυτό να συμβεί 1-3 χρονιές και μετά τέρμα, ενώ η ανάθεση δεύτερου κλάδου θα είναι μόνιμη!Πάντως, τελείως ουτοπικό μου φαίνεται να δηλώσω κι άλλο πτυχίο μου και να το χρησιμοποιώ, χωρίς να πληρώνομαι (και πόσο?) γι' αυτό... Μάλλον για θύματα ψάχνει το υπουργείο.Φανταζομαι οτι σαν πληροφορικος δεν θα εχεις οργανικη η και αν εχεις θα εισαι υπεραριθμος. Αν θελεις να παρεις μεταθεση ειναι παρα πολυ δυσκολο. Αν τωρα καταθεσεις και το πτυχιο του μαθηματικου θα μπορεις να εχεις οργανικη χωρις να εισαι υπεραριθμος(κατι πολυ σημαντικο γιατι δεν ξερεις τι γινεται) και να παρεις μεταθεση σε οργανικη μαθηματικου(βεβαια μετα το βλεπω χλωμο να διδασκεις πληροφορικη αφου οι πληροφορικοι ειναι αρκετοι σε καθε σχολειο σε αντιθεση με την ελλειψη μαθηματικων).Ιδιαιτερα για του χρονου αν καταθεσεις το πτυχιο ΠΕ03 θα εχεις εγγυημενα 26 ωρες ωραριο
Σχεδόν ολοι οι διοριμένοι εκπαιδευτικοί πληροφορικής της δεκαετίας του '90 έχουν πτυχίο άσχετο με την πληροφορική (έχουν πτυχίο μαθηματικου ή φυσικής κ.α). Αυτοί λοιπον σήμερα έχουν 'φιλέτα' οργανικές σε μεγαλές πόλεις ένω 'καθαρόαιμοι' εκπαιδευτικοί πληροφορικής είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Μηπώς λοιπόν αυτοί (οι της δεκατετιας του 90 με βασικό πτυχιο ασχετο της πληροφορικής και κάποια σεμινάρια) κληθούν να συμπληρώσουν ωράριο σε θέσεις που η υπηρεσιά τους εχει ανάγκη και που έχουν και το μόνο τους πτυχιο) και αυτοι με τα πτυχια πληροφορικής που είναι διάθεση ΠΥΣΔΕ πάρουν τις ώρες πληροφορικής;; Δε ξέρω αν μπορει να ισχυσει κάτι τέτοια. Μια απλή σκέψη κάνω..
Παράθεση από: Teko στις Μαΐου 18, 2010, 01:25:18 pmΣχεδόν ολοι οι διοριμένοι εκπαιδευτικοί πληροφορικής της δεκαετίας του '90 έχουν πτυχίο άσχετο με την πληροφορική (έχουν πτυχίο μαθηματικου ή φυσικής κ.α). Αυτοί λοιπον σήμερα έχουν 'φιλέτα' οργανικές σε μεγαλές πόλεις ένω 'καθαρόαιμοι' εκπαιδευτικοί πληροφορικής είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Μηπώς λοιπόν αυτοί (οι της δεκατετιας του 90 με βασικό πτυχιο ασχετο της πληροφορικής και κάποια σεμινάρια) κληθούν να συμπληρώσουν ωράριο σε θέσεις που η υπηρεσιά τους εχει ανάγκη και που έχουν και το μόνο τους πτυχιο) και αυτοι με τα πτυχια πληροφορικής που είναι διάθεση ΠΥΣΔΕ πάρουν τις ώρες πληροφορικής;; Δε ξέρω αν μπορει να ισχυσει κάτι τέτοια. Μια απλή σκέψη κάνω.. Μακαρι να γινοταν κατι τετοιο γιατι ειναι απαραδεκτο αυτο που συμβαινει με τις οργανικες των πληροφορικων. Δυστυχως το βλεπω χλωμό γιατι... ''ο παλιός ειναι αλλιώς''
Φυσικά αυτό θα βόλευε όχι μόνο τους καθαρόαιμους πληροφορικούς μιας και θα ανοίξουν θέσεις για αυτούς, αλλά και τους ίδιους του μη-καθαρόαιμους πληροφορικούς, μιας και το να επιστρέψουν στην βασική τους ειδικότητα είναι κάτι που το θέλουν όλοι και το επιθυμούν.
τι λεμε τωρα ρε παιδια, η πληροφορικη ειναι το δευτερο πιο χαλαρο μαθημα μετα τη γυμναστικ. θα πρεπει να ειναι τρελος καποιος για να προτιμησει να διδασκει μαθηματικα απο word, exel σε pc και σε μισο τμημα!! Μη τρελαθουμε κιολας. Το μονο ''χωσιμο'' ειναι ο επαφος τον οποιο νομιζω απο του χρονου πρεπει ενεγκαστικα να τον εχουν οι υποδιευθυντες(αν δεν κανω λαθος). Ασε που σε πολλα μικρα κυριως σχολεια οι πληροφορικοι δεν ξεπερνουν τις 16 ωρες. Στο περσινο μου σχολειο ο πληροφορικος εκανε 8 ωρες τη μιση χρονια μεχρι να ερθει τεχνολογος και μετα 16. Και ειχε μονο το μισο επαφο. ουε καν το προγραμμα που το ειχα εγω. Συνηθως αναλαμβανουν και το στησιμο των pc κατι το οποιο ευχαριστως θα εκανα και γω.Μη λεμε τωρα οτι ειναι χωμενο και οι πληροφορικοι!!