0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω και εγώ ερώτημα για πρώτη φορά στα ΦΟΡΟΥΜ του pdf...Με βάση ποια κριτήρια (νόμος) αποδίδεται η δεύτερη ειδικότητα σε εκπαιδευτικό. Αυτή την περίοδο τελειώνω το τμ. Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Τομέα διοίκησης και οικονομίας του ΤΕΙ Καλαμάτας. Τι προβλέπεται;
Αν μπορεί σας παρακαλώ κάποιος συνάδελφος να με ενημερώσει για την καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων απόδοσης 2ης ειδικότητας.Η προθεσμία αφορά σε όλες τις Διευθύνσεις ή όχι;Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.
Παράθεση από: athanasiosp στις Ιούλιος 10, 2013, 10:40:29 μμΈχω και εγώ ερώτημα για πρώτη φορά στα ΦΟΡΟΥΜ του pdf...Με βάση ποια κριτήρια (νόμος) αποδίδεται η δεύτερη ειδικότητα σε εκπαιδευτικό. Αυτή την περίοδο τελειώνω το τμ. Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Τομέα διοίκησης και οικονομίας του ΤΕΙ Καλαμάτας. Τι προβλέπεται; Σε ποια ειδικότητα (εκπαιδευτικού) αντιστοιχεί αυτό;Συγνώμη, αλλά δεν μου φαίνεται σχετικό με την εκπαίδευση...
Παράθεση από: pf στις Ιούλιος 10, 2013, 09:51:28 μμΑν μπορεί σας παρακαλώ κάποιος συνάδελφος να με ενημερώσει για την καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων απόδοσης 2ης ειδικότητας.Η προθεσμία αφορά σε όλες τις Διευθύνσεις ή όχι;Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.31 Αυγούστου αν θυμάμαι καλά. ΝΑι, όλες. Εξετάζονται οι αιτήσεις 1 φορά το χρόνο, αρχές σχολικής χρονιάς (υποτίθεται) εξού και η προθεσμία 31/8
Παράθεση από: Siobaras στις Ιούλιος 11, 2013, 05:02:57 πμΠαράθεση από: athanasiosp στις Ιούλιος 10, 2013, 10:40:29 μμΈχω και εγώ ερώτημα για πρώτη φορά στα ΦΟΡΟΥΜ του pdf...Με βάση ποια κριτήρια (νόμος) αποδίδεται η δεύτερη ειδικότητα σε εκπαιδευτικό. Αυτή την περίοδο τελειώνω το τμ. Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Τομέα διοίκησης και οικονομίας του ΤΕΙ Καλαμάτας. Τι προβλέπεται; Σε ποια ειδικότητα (εκπαιδευτικού) αντιστοιχεί αυτό;Συγνώμη, αλλά δεν μου φαίνεται σχετικό με την εκπαίδευση...Το τμήμα ανήκει στο τομέα "διοίκησης και οικονομίας" όπως οι λογιστές, οι της διοίκησης επιχειρήσεων και όλων των συναφών αποφοίτων τει οικονομικού χαρακτήρα. Το ερώτημα μου είναι αυτό ακριβώς, σε ποια ειδικότητα (εκπαιδευτικού) ανήκει αυτό....
Έστω ότι κάποιος είναι διορισμένος ως Θεολόγος (ΠΕ01), αλλά έχει αποκτήσει πρόσφατα και αναγνωρίσει και πτυχίο Φιλολόγου (ΠΕ02). Όσον αφορά τις Α αναθέσεις μαθημάτων, μπορεί ισότιμα να συμμετέχει στην "μοιρασιά" με τους φιλολόγους;ή προηγούνται οι φιλόλογοι να μοιράσουν πρώτα αυτοί επειδή είναι διορισμένοι ως ΠΕ02 ενώ ο άλλος είναι ως ΠΕ01; Θα μπει ο θεολόγος στην "παρέα " των φιλολόγων στη μοιρασιά;τι ισχύει;