Σύνολο ψηφοφόρων: 13
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η συμφωνία σε όλα ... δεν βοηθάει έναν διάλογο :-)
Dr_Michael έθιξες ένα πολύ μεγάλο θέμα, ειδικά στις περιοχές που συνάδελφοι έρχονται για να ... φύγουν.Οι πιο πολλοί συνάδελφοι σκέφτονται ότι αφού του χρόνου θα φύγουν, ας περάσει η χρονιά όσο γίνεται πιο ανώδυνα. Λίγοι σκέφτονται τι έργο θα αφήσουν πίσω τους ή πως θα τους θυμούνται οι μαθητές όταν θα φύγουν.Ξέρω περίπτωση δασκάλου που πήγε για 1 χρόνο σε Δημοτικό σχολείο στην ορεινή Κορινθία και άφησε τέτοιο έργο πίσω του που τον μνημονεύουν ακόμα, κι ας έχει φύγει εδώ και 5 χρόνια. Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα τι δύναμη για δημιουργία έχουμε στη θέση που είμαστε.
Αλλά επειδή έχεις επιλέξει τη Γλωσσομάθεια για διδακτικό περιβάλλον
Θα μπορούσες όμως να επιλέξεις τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας (προσωπικής για κάθε μαθητή ή με χωρισμό των μαθητών σε ομάδες ή με επιλογή της μεθόδου των σχεδίων (μέθοδος Project) με την οποία όλοι οι μαθητές θα δημιουργήσουν μία ιστοσελίδα π.χ. αυτή του σχολείου). Αν επιλέξεις για εργαλείο δημιουργίας μιας ιστοσελίδας τη γλώσσα HTML μπορείς να τη συνδέσεις με τον προγραμματισμό μια και τα περιβάλλοντα της Γλωσσομάθειας και ενός editor μοιάζουν.
Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτησή σας.Γνωρίζετε από που μπορώ να προμηθευτώ τα lego mindstorms στην Ελλάδα; Ή θα πρέπει να στραφώ σε sites του εξωτερικού; Αν είναι έτσι, υπάρχει κάποιο αξιόπιστο που να στέλνει Ελλάδα με σχετικά λίγα ταχυδρομικά και να εδρεύει στην Ευρώπη ώστε να μην μπλέξω με τελωνεία κλπ;