0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν κάποιος κάνει ένσταση μπορεί να σε πετάξει έξω απο τους εισακτέους???ή θα τον περασουν και αυτον κ ας ξεπεραστεί ο αριθμος των ατόμων που γίνοντε δεκτα στην ειδικότητα??...εγω πέρασα δευτέρη, μπορεί δλδ να με πεταξουν έξω αμα δεχτουν κάποιον απο ένσταση???ή δε με κουνάει τπτ???
Ξέρεις κανείς πότε θα βγουν τα αποτελέσματα τις ΑΣΠΑΙΤΕ για τους αναπληρωτές?
Παράθεση από: mpanina στις Οκτωβρίου 11, 2010, 08:19:25 pmπαιδιά μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν κάποιος κάνει ένσταση μπορεί να σε πετάξει έξω απο τους εισακτέους???ή θα τον περασουν και αυτον κ ας ξεπεραστεί ο αριθμος των ατόμων που γίνοντε δεκτα στην ειδικότητα??...εγω πέρασα δευτέρη, μπορεί δλδ να με πεταξουν έξω αμα δεχτουν κάποιον απο ένσταση???ή δε με κουνάει τπτ??? Δεν σε κουνάει τίποτα. Αυτοί που θα κάνουν ένσταση θα έρθουν πιθανότατα προς το τέλος Νοεμβρίου τι θα σου πουν τότε ; σταμάτα γιατί ήρθε άλλος; Αξίζει να σου σημειώσω ότι το 2006 είχε 4 θεσεις για νομικούς και ήρθαν από ένσταση πάνω από 10 άτομα . Εννοείται ότι οι 4 παρέμειναν στις θέσεις τους και ο αριθμός των εισακτέων ήταν κατά πολύ αυξημένος. Αλλο να προκυρήσσονται 4 θέσεις και άλλο να φοιτούν 14 και παραπάνω.
Παράθεση από: giak στις Οκτωβρίου 11, 2010, 09:04:31 pmΞέρεις κανείς πότε θα βγουν τα αποτελέσματα τις ΑΣΠΑΙΤΕ για τους αναπληρωτές?Επειδή ενδιαφέρομαι, πήρα τηλέφωνο το πρωί στα κεντρικά. Είπαν ότι μέχρι την Πέμπτη θα ανακοινωθούν! Η δική μας αγωνία συνεχίζεται, αν και είναι μετρημένα τα κουκιά...Εσύ τι ειδικότητα έχεις και σε ποιά πόλη περιμένεις;
πιθανοτητες να μην παει καποιος και να παρουν τον πρωτο απο τους απορριφθεντες υπαρχει?να εχω να ελπιζω σε κατι ρε παιδια!!!! :Pμα να κοπω για μισο μοριοοοοοοο ερωτηση...αν παρω μερος στον επομενο ασεπ χωρις την επαρκεια(σε εμας ειναι απαραιτητη) και γραψω καλα, μπορω να κρατησω τον βαθμο μου για τον μεθ'επομενο διαγωνισμο οπου θα εχω παρει εν τω μεταξι την επαρκεια?
θα ηθελα πληροφορίες για πάτρα, αν γνωρίζει κάποιος. που γίνονται τα μαθάματα, τις ώρες κ.τ.λ. ευχαριστώ
Παράθεση από: mirror στις Οκτωβρίου 12, 2010, 12:26:09 amθα ηθελα πληροφορίες για πάτρα, αν γνωρίζει κάποιος. που γίνονται τα μαθάματα, τις ώρες κ.τ.λ. ευχαριστώΣου στέλνω pm για λεπτομέρειες...
κανείς για σάπες;;;;;