0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giak στις Οκτωβρίου 17, 2010, 10:22:28 pmΠαράθεση από: sakisf στις Οκτωβρίου 16, 2010, 12:20:35 pmΠέρασα κι εγώ στην Αθήνα. Λόγω εργασίας όμως (9.00-17.00) θα έχω πρόβλημα στις πρώτες ώρες. Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα αν δεν πηγαίνω μέχρι τις 5.30; Με βάση το περυσινό πρόγραμμα τα μαθήματα ξεκινούν στις 4. Όποιος γνωρίζει ας μου πει. Ευχαριστώ.το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Είμαι αναπληρωτής εκτός Αθηνών και το νωρίτερο που μπορώ να φτάνω είναι 6 παρά!Γραφτητε εσεις και οταν ξεκινησουν τα μαθηματα κανετε μια συζητηση με τους καθηγητες. Νομιζω οτι θα δειξουν μια κατανοηση σε οσους δουλευουν. Σε τετοιους δυσκολους καιρους που διανυουμε ειναι τραγικο να περιμενουν να αφησουμε τη δουλεια για να παρακολουθησουμε το προγραμμα. Δε νομιζω να ειναι τοσο αυστηροι σε τετοια θεματα.
Παράθεση από: sakisf στις Οκτωβρίου 16, 2010, 12:20:35 pmΠέρασα κι εγώ στην Αθήνα. Λόγω εργασίας όμως (9.00-17.00) θα έχω πρόβλημα στις πρώτες ώρες. Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα αν δεν πηγαίνω μέχρι τις 5.30; Με βάση το περυσινό πρόγραμμα τα μαθήματα ξεκινούν στις 4. Όποιος γνωρίζει ας μου πει. Ευχαριστώ.το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Είμαι αναπληρωτής εκτός Αθηνών και το νωρίτερο που μπορώ να φτάνω είναι 6 παρά!
Πέρασα κι εγώ στην Αθήνα. Λόγω εργασίας όμως (9.00-17.00) θα έχω πρόβλημα στις πρώτες ώρες. Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα αν δεν πηγαίνω μέχρι τις 5.30; Με βάση το περυσινό πρόγραμμα τα μαθήματα ξεκινούν στις 4. Όποιος γνωρίζει ας μου πει. Ευχαριστώ.
Προσωπικά διαφωνώ με τις απουσίες. Πιστεύω οτι θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρή η εξέταση για την παιδαγωγική επάρκεια. Ωστόσο, εφόσον υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι κανόνες θα πρέπει να τηρούνται παντού με τον ίδιο τρόπο για να μην υπάρχουν ανισότητες.
συνεχως τηλεφωνω στην απαιτε πατρας και δεν βρισκω κανεναν...θελω να τους ρωτησω αν καποιος δεν παει αν παιρνουν επιλαχοντες....οσοι κοινωνιολογοι περασατε στην πατρα και δειτε οτι δεν εχει εγγραφει καποιος πειτε το please!!!!!
Παράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 18, 2010, 12:09:39 am Προσωπικά διαφωνώ με τις απουσίες. Πιστεύω οτι θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρή η εξέταση για την παιδαγωγική επάρκεια. Ωστόσο, εφόσον υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι κανόνες θα πρέπει να τηρούνται παντού με τον ίδιο τρόπο για να μην υπάρχουν ανισότητες.Ναι δεν είπα να μην παρακολουθώ. Αλλά εφόσον η προκήρυξη που πέρασα ΑΣΠΑΙΤΕ αφορά αναπληρωτές καθηγητές, γιατί να μην υπάρχει δικαίωμα για εκπαιδευτική άδεια? Δεν με νοιάζει τόσο που θα με αναγκάσουν να μείνω άνεργος, αλλά που θα φάω και ποινή όταν παραιτηθώ.
fofokir, καλησήρθες στο pde.Θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιείς πεζούς και όχι κεφαλαίους χαρακτήρες.Ευχαριστώ.