0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουνίου 27, 2010, 01:34:36 amΚαι εγώ έτσι πιστεύω. Και από τις συζητήσεις που έχω κάνει με συναδέλφους οι περισσότεροι ή δε θα το δηλώσουν καθόλου ή θα βάλουν μόνο 1 περιοχή, την πιο κοντινή, και αυτή αρκετά χαμηλά στις προτιμήσεις.Κι εγώ δεν νομίζω να δηλώσω "ναι" για αμω παντού, αλλά με προβληματίζει η προηγούμενη απορία: αν δουλεύω αμω στο χ μέρος, και ανοίξει θέση ακω στο ψ ποιός παίρνει τη θέση;;; εγώ με τα 30 μόρια ή ο συνάδελφος που ήδη δουλεύει αμω στο ψ μέρος και έχει 25 μόρια;;;;;
Και εγώ έτσι πιστεύω. Και από τις συζητήσεις που έχω κάνει με συναδέλφους οι περισσότεροι ή δε θα το δηλώσουν καθόλου ή θα βάλουν μόνο 1 περιοχή, την πιο κοντινή, και αυτή αρκετά χαμηλά στις προτιμήσεις.
Παράθεση από: katiafil στις Ιουνίου 27, 2010, 01:38:58 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουνίου 27, 2010, 01:34:36 amΚαι εγώ έτσι πιστεύω. Και από τις συζητήσεις που έχω κάνει με συναδέλφους οι περισσότεροι ή δε θα το δηλώσουν καθόλου ή θα βάλουν μόνο 1 περιοχή, την πιο κοντινή, και αυτή αρκετά χαμηλά στις προτιμήσεις.Κι εγώ δεν νομίζω να δηλώσω "ναι" για αμω παντού, αλλά με προβληματίζει η προηγούμενη απορία: αν δουλεύω αμω στο χ μέρος, και ανοίξει θέση ακω στο ψ ποιός παίρνει τη θέση;;; εγώ με τα 30 μόρια ή ο συνάδελφος που ήδη δουλεύει αμω στο ψ μέρος και έχει 25 μόρια;;;;;καλημέρα σε όλους και καλή φώτιση.αν δουλεύει κάποιος με 30 μόρια αμω στη θέση χ διαγράφεται από το σύστημα για όλες τις υπόλοιπες θέσεις, και γίνεται αναπληρωτής μόνο στην περίπτωση που προκύψει πλήρες ωράριο στη θέση χ. οπότε τη θέση ψ την καλύπτει ο αμω της ψ με 25 μόρια... μεγάλη αδικία και έτσι το κουτάκι δεν παίζει ουσιαστικά κανένα ρόλο...τώρα τη θέση ψ την παίρνει κάποιος άλλος που είναι πιο μπροστά και δεν έχει πιάσει δουλειά... ο αμω στη θέση ψ που πάει? σπίτι του?
Πόσοι αναπληρωτές έχουν φέτος ωράριο 16+ ωρών σε ένα μόνο σχολείο; Για παράδειγμα εγώ είμαι σε δύο σχολεία αλλά σε κανένα δεν έχω ωράριο πάνω από 15 ώρες και το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους αναπληρωτές που γνωρίζω στην περιοχή μου. Όλοι είμαστε σε δύο ή τρία σχολεία ή συμπληρώνουμε με ώρες ΠΔΣ.Κενό για αναπληρωτή πολύ δύσκολα μπορεί να προκύψει για τις περισσότερες ειδικότητες. Χρυσώνει το χάπι το υπεπθ.Ζήτω η αποκέντρωση!Ζήτω η εξαθλίωση!νομιζω οτι εμεις που ισως διοριζομασταν μονιμοι,τωρα ουτε ακω δε θα παμε,γιατι ειναι ρισκο να δηλωσουμε και αμω,ετσι τις θεσεις θα τις παρουν αυτοι με λιγοτερα μορια
katiafil τα είπαμε αυτά αν είσαι στην
Παράθεση από: kinegiros στις Ιουνίου 27, 2010, 02:00:09 amkatiafil τα είπαμε αυτά αν είσαι στην
2. katiafil εγώ ΔΕΝ θα δήλωνα για ΑΜΩ ναι παντού. Παίζεις τρελή ζαριά. Μπορεί να σου κάτσει να πας στο Αγαθονήσι ή κάπου μακρία για 5-6 ώρες και να μην μπορούν να σου δώσουν ώρες να συμπληρώσεις, και να θέλουν δηλαδή αφού μπορεί η ειδικότητα σου να μην τις δικαιολογεί ή να μην υπάρχουν άλλα σχολεία κλπ.... Λάθος μεγάλο το ΑΜΩ παντού.