0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να σας ρωτησω κατι σχετικα με τις περιοχες σε όσους έκαναν ήδη την αίτηση?δηλαδή βαζουμε τις 20 πρωτες και οι υπολοιπες ειναι για αμω ή τις γραφουμε ανακατεμένες γραφοντας δίπλα από κάθε περιοχή τη λέξη μειωμένο?δεν το καταλαβα αυτό....
Καλησπέρα σε όλους!! Τελικά, αν γνωρίζει κανείς: αν προσληφθούμε αμω και προκύψει νέα φουρνιά ακω, προηγούμαστε λόγω μορίων ή όχι;;Π.χ: έχω 27 μόρια, δηλώνω ακω παντού ναι, αμω σε 20 μόνο περιοχές, προσλαμβάνομαι αμω σε μια από τις 20 π.χ. Γρεβενά, αν προκύψουν νέα κενά αναπληρωτών κανονικού ωραρίου με καλούνε ή όχι, επειδή έχω "βγει" από το σύστημα;;;
Ρε παιδιά σας παραπέμπει ο άνθρωπος στην εγκύκλιο και δεν καταλαβαίνεται ?Αν έχεις δηλώσει την περιοχή ως ΑΚΩ και σε έχουν πάρει εκεί ΑΜΩ τότε θα γίνεις ΑΚΩ αν δεν υπάρχει κάποιος από πάνω σου να την έχει δηλώσει και να επιθυμεί να πάει. Τόσο απλό είναι.Όσο είσαι ΑΜΩ στο σύστημα θα είσαι ανοιχτός για να γίνεις ΑΚΩ για εκείνη μόνο την περιοχή (αρκεί να την έχεις δηλώσει ως ΑΚΩ είτε ξεκάθαρα είτε όλες τις περιοχές). Αυτό λέει η απλή λογική.
Και εγώ έτσι πιστεύω. Και από τις συζητήσεις που έχω κάνει με συναδέλφους οι περισσότεροι ή δε θα το δηλώσουν καθόλου ή θα βάλουν μόνο 1 περιοχή, την πιο κοντινή, και αυτή αρκετά χαμηλά στις προτιμήσεις.