0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nmavro73 στις Ιουλίου 07, 2010, 09:26:43 pmΚοιμήσου ακόμη ύπνο βαθύ. Εσύ ακόμη πιστεύεις ότι έκλεισε παράθυρο; Ζητούσαμε να κλείσουν παράθυρα αλλά ΟΛΑ τα παράθυρα. Όχι να κλείσει το παραθυράκι και να ανοίξει μπαλκονόπορτα.Δεν αφορά όλους η Σιβητανίδειος μόνο τη νότια ΕλλάδαΑς κάνουν τα μπανάκια τώρα για να έχουν αντοχές το χειμώνα που θα μπάζει από παντού...Στον ύπνο και στο ξύπνιο τους.alfavita.gr: Στο ΚΥΣΠΕ δεν παρουσιάστηκαν τα πραγματικά κενά για τις αποσπάσεις – διακοπή με παρέμβαση των αιρετών08/07/2010 - 11:11Σύμφωνα με ανακοίνωση των αιρετών του ΚΥΣΠΕ κατά τη συνεδρίαση της 7ης Ιουλίου με θέμα «Αποσπάσεις εκπαιδευτικών», μετά από παρέμβασή τους, λόγω μη εμφάνισης των πραγματικών λειτουργικών κενών, το Συμβούλιο διέκοψε τη συνεδρίαση του για την ερχόμενη Δευτέρα 12-7-2010.Η ανακοίνωση των αιρετών έχει ως εξής:Καραγιάννης ΘωμάςΠαληγιάννης
Κοιμήσου ακόμη ύπνο βαθύ. Εσύ ακόμη πιστεύεις ότι έκλεισε παράθυρο; Ζητούσαμε να κλείσουν παράθυρα αλλά ΟΛΑ τα παράθυρα. Όχι να κλείσει το παραθυράκι και να ανοίξει μπαλκονόπορτα.Δεν αφορά όλους η Σιβητανίδειος μόνο τη νότια Ελλάδα
τελικά δεν κατάλαβα.... έχει αποτέλεσμα ο αγώνας και οι απεργίες; εγώ είπα 'ιδού κάτι καλό'..... αλλά μάλλον κάποιοι βρίσκονται σε μονιμη κατάσταση αμωκ, για να μη πω μανιοκατάθλιψης, και αρκούνται να τρεφουν το εγώ τους με θεωρίες περί αυτοεκτίμησης και όνειρα, χωρίς να ζούνε στο εδώ και το τώρα της ελλάδας και των διεθνών συγκυριών.... τουλάχιστον εμένα θα μου μείνουν τα μπανάκια.... ενώ σε κάποιους άλλους η μιζέρια...(εμένα μετά από δέκα χρόνια που πήρα πτυχίο πρώτη χρονιά με πήραν πδσ. αν τοσα χρόνια με έπερναν φέτος θα ήμουν αναπληρώτρια. ο καθένας μιλάει έχοντας υπόψιν τη δική του περίπτωση και αυτό είναι ως ένα σημείο κατανοητό)
Εγώ δε σου λέω παραμύθια. Στους περισσότερους νομούς δεν έδιναν πάνω από 1 2ωρο,μέχρι πέρσι.
Γιατί λέτε και ξαναλέτε για το πόσο δεν μετράει πια?
Παράθεση από: kakar στις Ιουλίου 08, 2010, 08:03:24 pm Γιατί λέτε και ξαναλέτε για το πόσο δεν μετράει πια? Γιατί ξέρουμε διαίρεση.......6 χρόνια με 6ωρο συνολικά 10 μήνες προυπηρεσία προσαυξηση στον ΑΣΕΠ 1%1 ερώτηση απο τις 80 επιλογής του διαγωνισμού = 1,5% εξι χρόνια < 1 ερώτηση απο τις 80 Γι αυτό ........αντε σου έυχομαι να σε καλέσουν 100 χιλιόμετρα από το σπίτι σου 6 ώρες και να είσια αναγκασμένος να πας ........για την προσαύξηση που υπολόγισες.
καλό είναι να μάθεις και πολλαπλασιασμό.... όσοι έχουν 24 μήνες προϋπ. έχουν ήδη 3,6 μόρια. Αν τους πάρουν τα δύο επόμανα χρόνια ακω, ή έστω αμω με πολλές ώρες, θα έχουν από 7,5 έως 9 μόρια. και πάλι θα προηγούνται αυτά τα άτομα, εκτός αν στον επόμενο ασέπ πέσουν πολύ εύκολα και ανέβει ο μέσος όρος βαθμολογιών. όλοι ξέρουμε πως η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στους διοριστέους και τους επιτυχόντες, τουλάχιστον για τους πε02, ήταν μικρή. όλα παίζονταν για 5 με 10 μόρια!!!!!!τουλάχιστον ας γκρινιάζουμε εμείς με τη λίγη προϋπ.εγώ με 2,5 μήνες προϋπ. μέσα σε δύο χρόνια αν με πάρουν αμω με 15 ώρες θα μαζέψω 1,5 μόρια επιπλέον. (θα έχω δηλ 1,8 μόρια συνολικά)αν κάποιος με 24 μήνες προυπ. τον πάρουν τα επόμενα δύο χρόνια αμω με 15 ώρες θα μαζέψει επιπλέον 4 μόρια!!!!!(θα έχει δηλ 7,4 μόρια συνολικά)για αυτή την αδικία ποιος μίλησε;;;;;;ΚΑΝΕΙΣ....βλέπεις επομένως πως άλλο είναι να πάει ένας με πολλά μόρια αμω και άλλο ένας με λίγα μόρια...