0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@pdίσως να είσαι αρκετά νέο μέλος εδώ ή να μη μας διαβάζεις αρκετά. Πίστεψέ με - και θα σου το βεβαιώσουν όλοι εδώ μέσα - υπήρξα προσωπικά πολύ περισσότερο επικριτική απο εσένα απέναντι στους ιδιαιτεράκηδες και τεμπελχανάδες εκπαιδευτικούς ( δεν είναι όλοι έτσι, είναι όμως μία υπολογίσιμη μερίδα έτσι ). Επομένως, δεν αγιοποιώ και δεν δίνω συγχωροχάρτι σε κανέναν. Είναι όμως πάγια απόψή μου πως όταν ένας κλάδος γίνεται βορά στις ορέξεις των όποιων υπουργών ( ελλήνων τε και ξένων) και δεν αντιμετωπίζονται παρά ως δεξαμενή για διαθεσιμότητες ή απολύσεις, δεν έχω ως εργαζόμενη άλλη επιλογή από την αλληλεγγύη. Σε τέτοιες στιγμές θεωρώ επιβεβλημένο καθήκον μου να ρίξω τους τόνους και να υποστηρίξω τους διωκόμενους - διότι περί διωγμού πρόκειται! Όποιος συνεχίζει να χτυπά έναν κλάδο, θα με βρει κάθετα αντίθετη. Αυτό.
Καλο ειναι οι προλαλισαντες να ριξουν τους τονους και να σκεφτονται καλυτερα πριν να μιλησουν..αν ειναι διορισμενοι θα τους συμβουλευα να στηριξουν την αυτοαξιολογηση της σχολικης μοναδας και την αξιολογηση γενικοτερα ...για το δικο τους καλο πρωτα ..και κατ'επεκταση των παιδιων μας ...καιρος ηταν να μπει μια σειρα και σε αυτο ..
Θα έλεγα, πρωτα για το καλό των παιδιων bitch θα προσθεσω ομως κατι που πρεπει να ειπωθει και το ξερεις/ξερουμε: Που ηταν ο κλαδος στην απολυση 700 συναδελφων? η αξιολογηση και οι αργιες ειναι ο πόνος- για να μη λεμε μονο όμορφα λόγια...
ασφαλως υπαρχουν φωτισμενοι δασκαλοι ,μονο που αυτοι ειναι στα ..δυσπροσυτα και οχι στα αστικα κεντρα ,εκει κοπτονται μονο για τα φροντιστηρια
και για την ενημερωση ΄'καποιων '' ειμαι η pd πε02,50 και εχω 2 παιδια στο σχολειο... τα οποια διαβαζω ΕΓΩ και οτι εχουν μαθει ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΔΑΣΚΑΛΟΥς ΤΟΥΣ -δημοτικο και γυμνασιο.
@guestwow !! πάντα ήθελα να είμαι wannabe!! Πόσω μάλλον Κανέλλη -wannabe!! Μου φτιαξες τη μέρα!!! Πάω για μαθηματάκι τώρα!! Συγκριτικές Διοικητικές Πρακτικές !! Ξενέρωσες;;;;;;;;;;;;;;;;
όντως, αλλά ουσιαστικά είναι πολυ καλύτερο απ ό,τι ακούγεται γιατί ειναι workshop - παίρνουμε μία συγκεκριμένη εργασία ( πχ απάντηση σε ένα έγγραφο) και λέμε πώς αυτό διεκπεραιώνεται σε κάθε χώρα ( διότι η ομάδα εργασιας αποτελείται απο διαφορετικής καταγωγής άτομα ). Μετά συγκρίνουμε τι κάνει η κάθε χώρα και λέμε τι θα μπορούσε να κάνει για να είναι καλύτερο!! (ω ποία έκπληξις.... η Ελλάδα ΔΕΝ είναι στις τελευταίες θέσεις!!!
στο δικό μας γκρουπ είναι Ην.
επειδή κι εγώ πέρασα από δυσπρόσιτα, μπορώ να πω ότι εκεί υπάρχουν σε γενικές γραμμές φιλότιμοι καθηγητές-ήρωες, που ζουν μακριά από τις οικογένειές τους και προσφέρουν στις τοπικές κοινότητες. Άλλο θέμα αν αναγνωρίζεται ο κόπος τους (θα έλεγα πως όχι). Κι επειδή πέρασα και από αστικά κέντρα, ναι, συμφωνώ μαζί σου, η κύρια μέριμνά τους δεν είναι το σχολείο.... Επειδή προφανώς έχεις παράπονο από το σχολείο που φοιτούν τα παιδιά σου, γιατί δεν τα παίρνεις από κει, αν γίνεται βέβαια; Αυτό είναι απλώς απορία μου, καμία επικριτική διάθεση εκ μέρους μου.
δεν θα αλλαξω τα παιδια μου σχολειο γιατι οπου και να τα παω θα υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι δασκαλοι ...αυτο μας εχει διδαξει η εμπειρια οσο για την αξιολογηση των μαθητων γινεται μεσα απο ενα εξοντωτικο συστημα αποστηθισης με συνεχη διαγωνισματα ,ακομα και στη Γ' δημοτικου ...μετρημενα κουκια δηλαδη.. .δεν θα επανελθω εχει συζητηθει το θεμα εκτενως.τα κριτηρια αξιολογησης τα εχω διαβασει guesteacher ..γι'αυτοκαι δεν βλεπω τιποτα το κακο ,ειναι μερος της δουλειας των δασκαλων/καθηγητων και σαν τετοιο θα πρεπει να το διαχειριστουν ..οπως διαχειριζονται το μαθημα καθημερινα θα διαχειριζονται και το θεμα της αξιολογηση τους ..τοσο απλα