0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αλλά τι θα προλάβουν να κάνουν φέτος;;
φέτος είναι πιλοτικό...νομίζω απάντησα...ξαναεπαναλαμβάνω...είναι πιλοτικό...
αν εννοείς την ΑΕΕ πέρσι ήταν το πιλοτικόφέτος είναι το κανονικό, αλλά με καθυστέρηση έναρξης με συνέπεια να μην μπορεί να εφαρμοστεί στο full. Οπότε αν το χαρακτήριζα κάπως θα ήταν κολοβό
Ποιος είπε πως ο υπουργός παιδείας Κ.Αρβανιτόπουλος δεν βρήκε συμμάχους στην προσπάθειά του να "περάσει" την αξιολόγηση -χειραγώγηση.Η πρώην υπουργός παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου με άρθρο παρέμβασή της αναφέρει:"....μια εξίσου τρομερή είδηση για τη Δημοκρατία μας πέρασε στα ψιλά...έξαλλοι συνδικαλιστέςσταμάτησαν ταξί,έβγαλαν έξω σχολικούς συμβούλους που πήγαιναν στο σεμινάριο για την αξιολόγηση και τους προπηλάκισαν"Δεν ξέρω πού τα είδε όλα αυτά η κ.Διαμαντοπούλου...όσοι ήταν χτες στο υπουργείο αυτό που βίωσαν ήταν τα χημικά και οι ψεκασμοί από τα ΜΑΤ.Το μεγαλύτερο όμως ψέμα το λέει παρακάτω :"Το 2011 όταν ξεκινήσαμε σταδιακά με την αυτοαξιολόγηση 5000 σχολεία δήλωσαν συμμετοχή.Μέσα σε μια βδομάδακαι μετά από άγριες επιθέσεις και ΞΥΛΟ επέμειναν στη συμμετοχή τους!!!"ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ Κ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ???Επειδή τότε ήμουν πρόεδρος της ΔΟΕ θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε...καμιά επίθεση,κανένα ξύλο.Μια απλή ανακοίνωση της ομοσπονδίας βγήκε να μην συμμετέχουν τα σχολεία.Και σχεδόν κανένα δεν έλαβε μέρος.Τόσο σας ενόχλησε τότε αυτό,που οι εκπκοί άκουσαν τη ΔΟΕ κι όχι εσάς,που μέσω των γνωστών σας δημοσιογράφων στο
Κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα θα τα κάνουν αυτά;;
ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί και προσεκτικοί:η "μετάβαση" αρμοδιοτήτων του συλλόγου στον διευθυντή στην περίπτωση της ΑΕΕ δεν έγινε με εγκύκλιο αλλά με ΥΑ του 2002 (καθηκοντολόγιο), ισχυρίζεσαι δηλαδή ότι μια ΥΑ δημοσιευμένη σε φεκ δεν είναι νόμος? δεν είμαι νομικός αλλά πιστεύω ότι είναι, να προσθέσω επίσης ότι σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν. 1566/85, ο τρόπος λειτουργίας του συλλόγου διδασκόντων και οι ειδικότερες αρμοδιότητές του ορίζονται με ΥΑ.