0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, να κάνουν 8ωρο κι οι εκπαιδευτικοί. Ναι να κάνουν 8ωρο κι οι βουλευτές μέσα στη βουλή. Και 5-θήμερο.
Παράθεση από: Παγγαίος στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 03:19:23 pmΝαι, να κάνουν 8ωρο κι οι εκπαιδευτικοί. Ναι να κάνουν 8ωρο κι οι βουλευτές μέσα στη βουλή. Και 5-θήμερο.Να μας ρίχνουν και 100 βουρδουλιές κάθε μέρα;
Παράθεση από: killbill στις Φεβρουαρίου 04, 2011, 08:04:39 pm
Τι ναρκωτικά παίρνεις? Στείλε μου επειγόντως και μένα.Είμαι νηπιαγωγός, δουλεύω 4:30 ώρες ημερησίως, περίπου 22,5 την εβδομάδα. Αυτές οι ώρες είναι μαζί με τα παιδιά συνέχεια, και στο γεύμα είμαι και ο τραπεζοκόμος τους.Οι εκδρομές στο νηπιαγωγείο είναι εφιάλτης και οι γιορτές κάθε άλλο παρά λούφα. Κάνε πρόβες στα νηπιαγωγάκια για 5 γιορτές σύνολο.Κατά τα άλλα, γνωρίζετε τις κτιριακές εγκαταστάσεις των νηπιαγωγείων μαζί με την πανίδα τους (κατσαρίδες-ποντίκια).Πρόσθεσε τώρα στη συνταγή και 25 μικρούς μαθητές φρέσκους από την οικογένειά τους και την έχεις τη σούπα.4,30 ώρες ημερησίως σερί χωρίς διάλλεμμα για τον εκπαιδευτικό, (αφού στο ημίωρο διάλλειμμα δεν υπάρχει άλλος να προσέξει τα παιδιά) είναι υπεραρκετές. Φρονώ πως εάν καθίσουμε παραπάνω ώρες θα φορέσουμε το πουκαμισάκι που δένει πίσω. Και αυτό δεν το λέω τυχαία αφού δοκίμασα 2 φορές να καθίσω οχτάωρο γιατί κάτι είχε συμβεί με τη συνάδελφο. Μπορούσα να δουλέψω το ωράριό μου και να φύγω αλλά ήθελα να δοκιμάσω. Περιττό να σας πω ότι μετά από αυτό κατευθύνθηκα με βήμα ταχύ στο σπίτι , ξάπλωσα στον καναπέ μου και δεν ξανασηκώθηκα!Γι' αυτό συνάδελφοι όλων των βαθμίδων ας προσέχουμε τι λέμε.....
Αυτά που λέει ο killbill είναι αλήθεια και συμβαίνουν.Προσοχή όμως: δε συμβαίνουν παντού και δεν είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί ίδιοι.Η δουλειά μας είναι ιδιαίτερα απαιτητική, ίσως από τιςπιο δύσκολες και έχουμε μεγάλες ευθύνες.Αν κάποιοι τη βλέπουν αλλιώς, αυτό δε σημαίνει ότι έτσι είναι παντού.Στο χέρι μας είναι άλλωστε να τα αλλάξουμε.
Μια μέρα την εβδομάδα έχω 6ωρο σερί 1η με 6η. Όταν χτυπάει το κουδούνι είμαι πτώμα πραγματικά...