0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αλλα, υπαρχουν κι αλλοι εκπ/κοι που οχι 8ωρο, αλλα 12ωρο δουλευουν μεσα κ εξω απο το σχολειο ανιδιοτελως
Παράθεση από: pizzaz στις Φεβρουαρίου 25, 2012, 02:27:58 pmαλλα, υπαρχουν κι αλλοι εκπ/κοι που οχι 8ωρο, αλλα 12ωρο δουλευουν μεσα κ εξω απο το σχολειο ανιδιοτελωςΑυτοί, οι άξιοι συγχαρητηρίων συνάδελφοι, μπορεί να είναι μειοψηφία τώρα, σε λίγα χρόνια, όμως, θα είναι πλειοψηφία..., είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν...
Αφήστε που έχει περάσει πλέον στην κοινωνία ότι οι εκπαιδευτικοί είναι προνομιούχοι στον τομέα "ωράριο". "Ποιος εργαζόμενος δουλεύει ΜΟΝΟ 21 ωρες την εβδομάδα ;;" ήταν η ερώτηση - απορία γνωστής μου τις προάλλες. Μάταια προσπαθουσα να της εξηγήσω αλλά ... Συνεπώς όσες απεργίες κι αν γίνουν η κοινωνία θα είναι απέναντι....
... Αυτο που βλεπω τωρα να γινεται, ειναι και η υποχρεωτικη ωρα προσελευσης και περατος εργασιας για ολους ανεξαιρετως...
Εγώ πάντως ως μαθηματικός νομίζω αν της μετρήσω της ώρες μου είναι πάνω από 50 κάποιες εβδομάδες.
Παραπανω αυτο που θελω να πω ειναι οτι υποχρεωτικα ολοι οι εκπαιδευτικοι θα ειναι στα σχολεια στις 8 και υποχρεωτικα θα φευγουν στις 2 η αργοτερα οσο θα καθορισθει.