*

Αποστολέας Θέμα: Αύξηση ωραρίου  (Αναγνώστηκε 551091 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: Αύξηση ωραρίου
« Απάντηση #714 στις: Μαΐου 02, 2012, 09:32:53 pm »
marinadim
όταν η συζήτηση στράφηκε στο ΄" τι να κάνω στο σχολείο εφόσον δεν έχω μάθημα και εφόσον δεν έχω και πού να καθήσω" είναι σαφές πως το αρχικό θέμα της αύξησης του διδακτικού ωραρίου εξελίχθηκε στην παραμονή καθ΄όλο το εργασιακό ωράριο - και ω ποια έκπληξις ΔΕΝ εξελίχθηκε έτσι  απο μένα !!

η αρίθμηση κάποιων απο τις δραστηριότητές μου έγινε για να αποδειξω ότι δεν είμαι άσχετη με το θέμα ή  με την εκπαίδευση και την πραγματικότητα του σχολείου. ( αυτό επειδή κάποιοι εδώ μέσα με κατηγόρησαν για λιποταξία - και μάλιστα όταν αγνοούν λόγους που ενδεχομένως δε θέλω να αναφέρω αναλυτικά ). Σε καμία περίπτωση για να δείξω τι "αξια" ήμουν εγώ και πόσο ανάξιοι οι άλλοι - επομένως αν έτσι το εξέλαβες,κακώς το έπραξες

Το επιχείρημά σου για την καρέκλα και τον υπολογιστή θα είχαν αξία για μένα αν εξ αρχης έγραφες αυτό που γράφεις τώρα - για τις ελλιπείς υποδομές των δυσπρόσιτων σχολείων και μάλιστα αν γινόσουν και συγκεκριμένη επ΄αυτών. Αν όμως αναφέρεις την έλλειψη υπολογιστή μόνο και μόνο για να δικαιολογήσεις ότι ειναι καλύτερα να πηγαίνεις σπίτι τότε τουλάχιστον σε μένα δε δίνεις σαφή εικόνα της κατάστασης του σχολείου σου και άρα μου επιτρέπεις να συμπεράνω ότι απλά βαριέσαι.

Θέλω ωστόσο να σε συγχαρώ για όλες σου τις εξωσχολικές δραστηριότητες. Για το ότι βοηθάς τα παιδιά των πανελλαδικών πχ.  Τέτοιες ενέργειες πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω, πρέπει να τις μαθαίνει ο κόσμος για να αρχίζει να αλλάζει η εικόνα που έχει για τον κλάδο. Και όχι, διαφωνώ με αυτό που γράφεις ότι δε σε ενδιαφέρει να ξέρουν οι άλλοι για την ποιότητα της δουλειάς σου. Πρέπει να ξέρουν - πρέπει να μάθουν ακομα και αυτοί που δεν εμπλέκονται άμεσα μαζί σου.

Αυτό λέω η καψερή τόσο καιρό τώρα και έχετε πέσει να με φάτε όλοι σας: εφοσον δεν θέλετε αύξηση του εργασιακου σας ωραρίου βγείτε και πείτε τους λόγους - όχι γενικά και αόριστα γιατι κουράζομαι έτσι και γιουβέτσι.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:45:04 »

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #715 στις: Μαΐου 02, 2012, 09:39:39 pm »
Το σποτ αυτό το προσέξατε; Έχει και μια "νηπιαγωγό" σε σούπερ τάξη και σούπερ νεοκλασικό σπίτι να "σκέπτεται θετικά, ότι όλο αυτό κάπου οδηγεί, ότι όλα θα αλλάξουν" .... :-X
http://www.youtube.com/watch?v=wnyi0Qq9ohk&feature=player_embedded
apri, δεν το είχα δει το σποτ! Τώρα που το είδα...έχω εξοργιστεί και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό! Πόσο θράσος μπορούν να έχουν πια κάποιοι!!! Και για πόσο ηλίθιους μας περνάνε επιτέλους!!! Απόψε είμαι κομμάτια! Πήγα σούπερ μάρκετ και απ'εξω απ' το κατάστημα ένας νεαρός -γύρω στα 30- ζητούσε βοήθεια σε ένα πλαστικό ποτηράκι! Αν βλέπατε το βλέμμα του...Μέσα στον πόνο και τη ντροπή! Αυτοί θα έπρεπε να ντρέπονται όμως και όχι οι χιλιάδες ανέργων! Του έδωσα κάτι και μόνο το χέρι δε μου φίλησε! Μου ήρθε να βάλω τα κλαμματα! Τέτοιους ανθρώπους θα έπρεπε να βάλουν πρωταγωνιστές στα σποτ κι όχι σικέ αναξιοπαθούντες! Να δούμε τότε αν θα τολμούσαν να μιλάνε για 3 χρόνια υπομονής και εξόδου από το μνημόνιο!
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος eidafws

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #716 στις: Μαΐου 02, 2012, 09:52:45 pm »
marinadim
όταν η συζήτηση στράφηκε στο ΄" τι να κάνω στο σχολείο εφόσον δεν έχω μάθημα και εφόσον δεν έχω και πού να καθήσω" είναι σαφές πως το αρχικό θέμα της αύξησης του διδακτικού ωραρίου εξελίχθηκε στην παραμονή καθ΄όλο το εργασιακό ωράριο - και ω ποια έκπληξις ΔΕΝ εξελίχθηκε έτσι  απο μένα !!

η αρίθμηση κάποιων απο τις δραστηριότητές μου έγινε για να αποδειξω ότι δεν είμαι άσχετη με το θέμα ή  με την εκπαίδευση και την πραγματικότητα του σχολείου. ( αυτό επειδή κάποιοι εδώ μέσα με κατηγόρησαν για λιποταξία - και μάλιστα όταν αγνοούν λόγους που ενδεχομένως δε θέλω να αναφέρω αναλυτικά ). Σε καμία περίπτωση για να δείξω τι "αξια" ήμουν εγώ και πόσο ανάξιοι οι άλλοι - επομένως αν έτσι το εξέλαβες,κακώς το έπραξες

Το επιχείρημά σου για την καρέκλα και τον υπολογιστή θα είχαν αξία για μένα αν εξ αρχης έγραφες αυτό που γράφεις τώρα - για τις ελλιπείς υποδομές των δυσπρόσιτων σχολείων και μάλιστα αν γινόσουν και συγκεκριμένη επ΄αυτών. Αν όμως αναφέρεις την έλλειψη υπολογιστή μόνο και μόνο για να δικαιολογήσεις ότι ειναι καλύτερα να πηγαίνεις σπίτι τότε τουλάχιστον σε μένα δε δίνεις σαφή εικόνα της κατάστασης του σχολείου σου και άρα μου επιτρέπεις να συμπεράνω ότι απλά βαριέσαι.

Θέλω ωστόσο να σε συγχαρώ για όλες σου τις εξωσχολικές δραστηριότητες. Για το ότι βοηθάς τα παιδιά των πανελλαδικών πχ.  Τέτοιες ενέργειες πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω, πρέπει να τις μαθαίνει ο κόσμος για να αρχίζει να αλλάζει η εικόνα που έχει για τον κλάδο. Και όχι, διαφωνώ με αυτό που γράφεις ότι δε σε ενδιαφέρει να ξέρουν οι άλλοι για την ποιότητα της δουλειάς σου. Πρέπει να ξέρουν - πρέπει να μάθουν ακομα και αυτοί που δεν εμπλέκονται άμεσα μαζί σου.

Αυτό λέω η καψερή τόσο καιρό τώρα και έχετε πέσει να με φάτε όλοι σας: εφοσον δεν θέλετε αύξηση του εργασιακου σας ωραρίου βγείτε και πείτε τους λόγους - όχι γενικά και αόριστα γιατι κουράζομαι έτσι και γιουβέτσι.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #717 στις: Μαΐου 02, 2012, 10:04:05 pm »
για κάθε παρανομία υπάρχει η αναφορά - όχι μόνο στον αμέσως ιεραρχικά ανώτερο όπως επιβάλλει το τυπικό του πράγματος αλλά και παραέξω: υπάρχει επιθεωρητής δημοσιας διοικησης, υπάρχει ΣΔΟΕ, ναι υπάρχουν εφημερίδες , ίντερνετικές εκπομπές, δημοσιογράφοι, υπάρχουν εισαγγελείς!

εντάξει, είναι μπλέξιμο και απαιτεί γερό στομάχι αλλά ο ωχαδελφισμός τόσων ετών μας έφερε εδώ που μας έφερε. Εγώ μεγάλωσα ( και προλαβα) στην εποχή που ακόμα ο δάσκαλος ήταν έννοια σεβαστή. Τώρα ; Ακόμα θυμάμαι μια μαμά που ήρθε να πάρει βαθμους και μου λέει "έλα μωρέ, εγώ δε θέλω να γίνει και τίποτα τρελό η κόρη μου, μια δασκαλίτσα να γίνει εντάξει, νηπιαγωγός ακόμα καλύτερα, να σχολάει στις 12" ..

Αυτή η εικόνα πρεπει να αλλάξει. Αν συνεχιστεί η σιωπή δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:45:04 »

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #718 στις: Μαΐου 02, 2012, 10:27:19 pm »
bitch πρεπει να καταλάβεις ότι υπάρχουν και άλλες ερμηνείες του νόμου που επικαλείσε και ευτυχώς συμφωνεί με την άλλη ερμηνεία από την δική σου και η πλειονότητα των σχολείων σε όλη την χώρα. Δεν είναι το πρόβλημα μας τι κάνουμε τι υπόλοιπες ώρες μετά το διδακτικό μας. Ότι εργασία μας ΑΝΑΤΕΘΕΙ την φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο οπότε κανένα πρόβλημα.

Ότι και αν έχεις κάνει πριν κάποια χρόνια πριν δεν είσαι όμως πια σε σχολείο και δεν μπορείς να νιώθεις και βιώνεις αυτό που βιώνουμε εμείς οπότε δεν είσαι update και δεν θα είσαι ποτέ από εδώ και πέρα εκτός και αν κάνεις πάλι μετάταξη :-) Και μην βγάζεις συμπεράσματα από ένα μικρό μέρος εκπαιδευτικών που έρχονται στην δ/νση που εργάζεσαι για να ζητήσουν δικαίως ή αδίκως ότι θέλουν, ούτε τις ιστορίες που ακούτε από κουτσομπόλιδες δ/ντες, αυτοί μόνο για αρνητικό γεγονός θα σας πάρουν και πάλι θα μιλήσουν 1 άτομο. Οπότε τα ακούσματα σου θα είναι κατά το πλείστον αρνητικά.

Το θέμα μας εδώ είναι η αύξηση των ωρών διδασκαλίας. Για εμάς αυτό είναι μέγιστο θέμα. Γιατί είναι θέμα ποιότητας της διδασκαλίας μας. Σήμερα είχα 3η με 7η ώρα μάθημα με ένα κενό μπερδεύτικά και πήγα από την 1η. Αν και είχε ησυχία δεν είχα τι να κάνω στο σχολείο πέρα από χαζολογήματα. Δεν επηρέασε καθόλου την 4ωρη διδασκαλία μου η παρουσία μου εκεί τις 2 πρώτες ώρες. Αν όμως αυτές τις 2 ώρες είχα μάθημα δηλαδή είχα 6 ώρες συνολικά μάθημα και 1 κενό τότε είναι 100% σίγουρο ότι θα σερνόμουν τις 2 τελευταίες ώρες εκτός και αν έκανα μια διατήρηση δυνάμεων και το έπαιζα τρελίτσα. Εκεί είναι η ουσία. Ότι όσοι δουλεύουμε σε τάξη, ξέρουμε τι στρες βιώνουμε προσπαθώντας να πετύχουμε τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα και η ψυχική φθορά είναι απίστευτα τεράστια που είναι αδιανόητο να λέμε ότι εντάξει μωρέ όλα καλά και 25 ώρες να κάνουμε. Όσο δε μεγαλώνουμε η φθορά αφήνει τραύματα που δεν  επουλώνονται στις καλοκαιρινές και άλλες διακοπές με αποτέλεσμα να δυσκολεύει κάθε χρόνο η δουλειά μας.

Οπότε για εμένα η αύξηση του ωραρίου είναι κόκκινη γραμμή. Αξιολόγηση δεν φοβάμαι, την ψάχνω κιόλας αλλά όχι αύξηση γιατί ξεχάστε μας όσοι δουλεύουμε σοβαρά θα το ρίξουμε στην τρελίτσα αλλιώς θα τρελαθούμε πραγματικά.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #719 στις: Μαΐου 02, 2012, 11:15:43 pm »
Αγαπημένε μου Kinegiros
( καιρό έχουμε να τα πούμε, πού χάθηκες βρε συ; )  :P

ο νόμος είναι ένας όχι πολλοι. Η ερμηνεία που δίνετε είναι λάθος. Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά θε δει ότι η παραμονή των εκπ/κών στο σχολείο ειναι υποχρεωτική πέραν του διδακτικού τους ωραρίου για εκτέλεση άλλων εκπαιδευτικών καθηκόντων. Προαιρετική αναφέρεται μόνο για εκτέλεση διοικητικών καθηκόντων, οποτε και ο Νόμος σαφώς αναφέρει το "εφόσον τους ανατεθεί από τον Διευθυντή του Σχολείου". Αυτά περί νομοθεσίας ( σαφής είναι, απλά ως συνήθως την έχουμε τραβήξει κατά πώς βολεύει).

Το ότι δεν είμαι πλέον σε σχολείο δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να κατανοήσω το γίγνεσθαι της σχολικής πραγματικότητας. Και αν είναι να μιλάνε μόνο όσοι είναι updated τότε παρακαλώ να αναφέρονται μόνο όσοι διδάσκουν φέτος για την φετινή τους υπηρέτηση και ουχι για όλη την προηγούμενη εκπαιδευτικη τους πορεία!

Στη διεύθυνση δεν ερχεται ένα μικρό μέρος εκπαιδευτικών! Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά έρχεται ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μέρος εκπαιδευτικών η πλειοψηφία των οποίων για να ζητήσει κάποιας μορφής εκδούλευση ( απο το να απαλλαγώ απο τις επιτηρήσεις των πανελλαδικών μέχρι του βάλτε με στην τάδε λυκειακή, βάλτε το παιδί μου στα προφορικα του κπγ με τον τάδε που ειναι φίλοι, δώστε μου ένα πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών, πώς μπορώ να πάρω άδεια πριν τις εκλογές τώρα που δεν δίνονται κανονικές, γιατί μου δώσανε τό τάδε μάθημα , πες στον προιστάμενο να μην το πάρω εγώ αλλά να φέρουν ωρομίσθιο και νακάνω 3 ώρες λιγότερες κ.ο.κ.).

Οι ιστορίες που ακούμε δεν είναι πάντα κουτσομπολιά ούτε ράδιο αρβύλα. Ειδικά όσες "ιστορίες" τελικά καταλήγουν σε ΕΔΕ  ( και δεν είναι λίγες). Επισης, η έφοδος του ΣΔΟΕ σε γνωστούς ιδιαιτεράδες της πόλης δεν είναι αποκύημα της φαντασίας ορισμένων κουτσομπόληδων.
Όμως, make no mistake ακούμε και πολλά - πάμπολλα θετικά! Ακούμε για απίστευτες ιστοσελίδες σχολείων, για βραβεία σε μαθητικους διαγωνισμούς, για καινοτόμες δράσεις, για διακρίσεις σε μαθητικούς αθλητικους αγώνες, για μαθήματα πρόσθετης στήριξης αμισθί απο καθηγητές μας.

το θέμα συμφωνώ είναι η αύξηση του διδακτικού ωραρίου. Ωστόσο το θέμα πήγε και αλλού - και όχι απο μένα, να το ξεκαθαρίζουμε αυτο!
Πάμε τώρα στο δια ταύτα! Θα συμφωνήσω κατ΄αρχάς μαζί σου στο ότι η δουλειά στην τάξη ενέχει ψυχική φθορά και άρα απαιτεί ψυχικά αποθέματα. Και πως δεν γίνεται να διαχειρίζεσαι τον λειτουργό με τον ίδιο ( μνημονιακό) τρόπο που διαχειρίζεσαι τον υπάλληλο ( με την ειδοποιό διαφορά ότι ο λειτουργός φέρεται ως λειτουργός και δεν την έχει δει υπάλληλος έτσι ;). Και θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου αν η σχολική πραγματικότητα ( όχι αυτή που βίωσα εγώ όταν ήμουν σε σχολείο αλλά αυτή που βιώνουμε όλοι απο καταβολής μεταπολιτευτικού εκπαιδευτικού συστήματος) είναι πως παντα χάνονται ώρες. Αύριο έχουν ήδη ειδοποιήσει επτά ( ! ) σχολεία ότι πάνε εκδρομή ( και ω τι σύμπτωση ) βγαίνει ωραιότατο πενθήμερο λόγω εκλογών. Επίσης, κάποια σχολεία σήμερα ενημέρωσαν ότι πήγαν εκδρομή  ( γιατί προφανώς η χθεσινή αργία δεν ήταν αρκετή). Εντάξει,αυτά ειναι δείγματα αποσύνθεσης. Και προκαλώ τον οποινδήποτε να ζητήσει παρόμοια στοιχεία απο όλες τις διευθύνσεις για να δει το μέγεθος πανελλαδικά. Δε γίνεται μονίμως ρε παιδιά αυτα να είναι εξαιρέσεις. Και αν είναι όντως εξαιρέσεις - που δεν ειναι, μην κοροΙδευόμαστε και μεταξύ μας - τι κάνει η πλειοψηφία για αυτές;

Αυτό που λέω είναι πως ναι, συμφωνώ μαζί σου να μη γίνει αύξηση του εργασιακού ωραρίου αλλά απο την άλλη με τη βασική προϋπόθεση να μην χάνονται άκριτα τόσες διδακτικές ώρες και όταν χάνονται αυτές να αναπληρώνονται πραγματικά και όχι εικονικά όπως τώρα ( πχ οι ώρες των καταλήψεων πώς αναπληρώθηκαν; Στο πλείστο των περιπτώσεων έγιναν μισάωρα οι ώρες!! Ωραιότατα!! ) .

Αποσυνδεδεμένος evkan2

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #720 στις: Μαΐου 02, 2012, 11:57:48 pm »
Το σποτ αυτό το προσέξατε; Έχει και μια "νηπιαγωγό" σε σούπερ τάξη και σούπερ νεοκλασικό σπίτι να "σκέπτεται θετικά, ότι όλο αυτό κάπου οδηγεί, ότι όλα θα αλλάξουν" .... :-X
http://www.youtube.com/watch?v=wnyi0Qq9ohk&feature=player_embedded
apri, δεν το είχα δει το σποτ! Τώρα που το είδα...έχω εξοργιστεί και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό! Πόσο θράσος μπορούν να έχουν πια κάποιοι!!! Και για πόσο ηλίθιους μας περνάνε επιτέλους!!! Απόψε είμαι κομμάτια! Πήγα σούπερ μάρκετ και απ'εξω απ' το κατάστημα ένας νεαρός -γύρω στα 30- ζητούσε βοήθεια σε ένα πλαστικό ποτηράκι! Αν βλέπατε το βλέμμα του...Μέσα στον πόνο και τη ντροπή! Αυτοί θα έπρεπε να ντρέπονται όμως και όχι οι χιλιάδες ανέργων! Του έδωσα κάτι και μόνο το χέρι δε μου φίλησε! Μου ήρθε να βάλω τα κλαμματα! Τέτοιους ανθρώπους θα έπρεπε να βάλουν πρωταγωνιστές στα σποτ κι όχι σικέ αναξιοπαθούντες! Να δούμε τότε αν θα τολμούσαν να μιλάνε για 3 χρόνια υπομονής και εξόδου από το μνημόνιο!

Ολοι σε λιγο ετσι θα ειμαστε.Την περιφημη σελιδα 427 του μνημονιου την διαβασετε; Προβλεπει συγκλιση μισθων με την

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #721 στις: Μαΐου 03, 2012, 12:04:23 am »
μια μικρη αλλαγη θα γινει
ο μισθος θα μοιαζει με κρατησεις και οι κρατησεις με μισθο ;D ;D ;D ;D ;D ;D
μην ταραζεστε δεν ειναι τιποτε, αντε βρε κυριακη κοντη γιορτη, και τι γιορτη....της δημοκρατιας ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος emnaypli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #722 στις: Μαΐου 03, 2012, 12:05:32 am »
 :o
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 14, 2014, 09:53:37 am από emnaypli »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #723 στις: Μαΐου 03, 2012, 12:08:15 am »
για κοιταξε γυρω σου στο σχολειο σου τι θα ψηφισουν οι μεγαλυτεροι και βολεμενοι που εχουν και τα ιδιαιτερα της περιοχης ολης και θα καταλαβεις οτι θα υπαρξει και σημαντικο ποσοστο που βολευεται και προσαρμοζεται και αντεχει ακομα

Αποσυνδεδεμένος emnaypli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #724 στις: Μαΐου 03, 2012, 12:15:31 am »
Μπα...Και οι παλιοί μόνιμοι τώρα τελευταία αρχίζουν δειλά αλλά ενθαρρυντικά τις εκρηκτικές πολλές φορές αντιδράσεις...Και όπως είπες: ακόμα...

Αποσυνδεδεμένος Patreas

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #725 στις: Μαΐου 03, 2012, 11:27:00 pm »
Καμία αντίδραση ακόμα από τον ... κυρίαρχο λαό για τον τεράστιο αριθμό συγχωνεύσεων, καταργήσεων και υποβιβασμών σχολείων στην Πρωτοβάθμια που ανακοινώθηκαν χθες, αν και είχαν υπογραφεί εδώ και ένα μήνα (και μάλιστα μετά την ανακοίνωση των μεταθέσων...):

http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%9249%CE%A89-%CE%A1%CE%A4%CE%9F

Κάτι τέτοια σε συνδυασμό με ενδεχόμενη αύξηση του διδακτικού ωραρίου, θα μετατρέψουν τους διορισμούς και τις προσλήψεις αναπληρωτών σε ιστορικό γεγονός που απλώς θα αναφέρεται στα εκπαιδευτικά χρονικά.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #726 στις: Μαΐου 03, 2012, 11:52:17 pm »
λες να μας ψεκαζουν τελικα; δεν εξηγειται αλλιως τετοια μαλθακοτητα
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 05, 2012, 12:01:24 am από para5 »

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #727 στις: Μαΐου 04, 2012, 02:43:02 am »
Εχω την εξης απορια και τη γραφω εδω αν και λιγο ασχετη. Ειδα καποια ονοματα εκπαιδευτικων που παραιτηθηκαν προκειμενου να συμμετεχουν στις εκλογες σαν υποψηφιοι. Αν αυτοι δεν εκλεγουν μετα επιστρεφουν στα σχολεια ή τερμα ο διορισμος μια για παντα? Συγνωμη για το λιγο ασχετο της ερωτησης.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182818
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)