0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το σποτ αυτό το προσέξατε; Έχει και μια "νηπιαγωγό" σε σούπερ τάξη και σούπερ νεοκλασικό σπίτι να "σκέπτεται θετικά, ότι όλο αυτό κάπου οδηγεί, ότι όλα θα αλλάξουν" .... http://www.youtube.com/watch?v=wnyi0Qq9ohk&feature=player_embedded
marinadim όταν η συζήτηση στράφηκε στο ΄" τι να κάνω στο σχολείο εφόσον δεν έχω μάθημα και εφόσον δεν έχω και πού να καθήσω" είναι σαφές πως το αρχικό θέμα της αύξησης του διδακτικού ωραρίου εξελίχθηκε στην παραμονή καθ΄όλο το εργασιακό ωράριο - και ω ποια έκπληξις ΔΕΝ εξελίχθηκε έτσι απο μένα !! η αρίθμηση κάποιων απο τις δραστηριότητές μου έγινε για να αποδειξω ότι δεν είμαι άσχετη με το θέμα ή με την εκπαίδευση και την πραγματικότητα του σχολείου. ( αυτό επειδή κάποιοι εδώ μέσα με κατηγόρησαν για λιποταξία - και μάλιστα όταν αγνοούν λόγους που ενδεχομένως δε θέλω να αναφέρω αναλυτικά ). Σε καμία περίπτωση για να δείξω τι "αξια" ήμουν εγώ και πόσο ανάξιοι οι άλλοι - επομένως αν έτσι το εξέλαβες,κακώς το έπραξες Το επιχείρημά σου για την καρέκλα και τον υπολογιστή θα είχαν αξία για μένα αν εξ αρχης έγραφες αυτό που γράφεις τώρα - για τις ελλιπείς υποδομές των δυσπρόσιτων σχολείων και μάλιστα αν γινόσουν και συγκεκριμένη επ΄αυτών. Αν όμως αναφέρεις την έλλειψη υπολογιστή μόνο και μόνο για να δικαιολογήσεις ότι ειναι καλύτερα να πηγαίνεις σπίτι τότε τουλάχιστον σε μένα δε δίνεις σαφή εικόνα της κατάστασης του σχολείου σου και άρα μου επιτρέπεις να συμπεράνω ότι απλά βαριέσαι. Θέλω ωστόσο να σε συγχαρώ για όλες σου τις εξωσχολικές δραστηριότητες. Για το ότι βοηθάς τα παιδιά των πανελλαδικών πχ. Τέτοιες ενέργειες πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω, πρέπει να τις μαθαίνει ο κόσμος για να αρχίζει να αλλάζει η εικόνα που έχει για τον κλάδο. Και όχι, διαφωνώ με αυτό που γράφεις ότι δε σε ενδιαφέρει να ξέρουν οι άλλοι για την ποιότητα της δουλειάς σου. Πρέπει να ξέρουν - πρέπει να μάθουν ακομα και αυτοί που δεν εμπλέκονται άμεσα μαζί σου. Αυτό λέω η καψερή τόσο καιρό τώρα και έχετε πέσει να με φάτε όλοι σας: εφοσον δεν θέλετε αύξηση του εργασιακου σας ωραρίου βγείτε και πείτε τους λόγους - όχι γενικά και αόριστα γιατι κουράζομαι έτσι και γιουβέτσι.
Παράθεση από: apri στις Μαΐου 02, 2012, 09:12:03 pmΤο σποτ αυτό το προσέξατε; Έχει και μια "νηπιαγωγό" σε σούπερ τάξη και σούπερ νεοκλασικό σπίτι να "σκέπτεται θετικά, ότι όλο αυτό κάπου οδηγεί, ότι όλα θα αλλάξουν" .... http://www.youtube.com/watch?v=wnyi0Qq9ohk&feature=player_embeddedapri, δεν το είχα δει το σποτ! Τώρα που το είδα...έχω εξοργιστεί και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό! Πόσο θράσος μπορούν να έχουν πια κάποιοι!!! Και για πόσο ηλίθιους μας περνάνε επιτέλους!!! Απόψε είμαι κομμάτια! Πήγα σούπερ μάρκετ και απ'εξω απ' το κατάστημα ένας νεαρός -γύρω στα 30- ζητούσε βοήθεια σε ένα πλαστικό ποτηράκι! Αν βλέπατε το βλέμμα του...Μέσα στον πόνο και τη ντροπή! Αυτοί θα έπρεπε να ντρέπονται όμως και όχι οι χιλιάδες ανέργων! Του έδωσα κάτι και μόνο το χέρι δε μου φίλησε! Μου ήρθε να βάλω τα κλαμματα! Τέτοιους ανθρώπους θα έπρεπε να βάλουν πρωταγωνιστές στα σποτ κι όχι σικέ αναξιοπαθούντες! Να δούμε τότε αν θα τολμούσαν να μιλάνε για 3 χρόνια υπομονής και εξόδου από το μνημόνιο!