0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rublev στις Αυγούστου 29, 2012, 07:21:19 pmΔηλαδή ο κατώτατος μισθός των ιδιωτικών υπαλλήλων δεν μειώθηκε,ενώ,την ίδια περίοδο,οι διοικητές των ΔΕΚΟ αρνούνταν να εφαρμόσουν το ενιαίο μισθολόγιο στους υπαλλήλους τους;Την έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα δεν την έμαθες;Και οι τιμές των υπηρεσιών σε τελική ανάλυση να μην μειωθούν,γεγονός είναι ότι τόσο καιρό συντελέστηκε μια αδικία εις βάρος των εκπ/κών,των νοσηλευτών κ.α.Και θα επρεπε να διοχετευουμε την ενεργεια μας στο ν'αυξηθουν παλι οι μισθοι μας, οχι να μειωθουν των υπολοιπων. Δε με νοιαζει ποσο παιρνουν ακομη οι υπαλληλοι στις ΔΕΚΟ - αν μ'ενοιαζε, θα ημουν κι εγω σε μια ΔΕΚΟ κι οχι στο Υπουργειο Παιδειας. Ειμαι εκπαιδευτικος κι αυτο που με νοιαζει ειναι να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ο μισθος μου στο προηγουμενο επιπεδο και να ΜΗΝ αυξηθει το ωραριο μου. Η ενεργεια που εχω για διεκδικησεις δεν ειναι απεριοριστη για να καθομαι ν'ασχολουμαι με το πώς τα παει η κατσικα του γειτονα οταν η δικη μου χαροπαλευει. Αντε να δουμε τι θα κανουμε με το Υπουργειο Παιδειας... για να μην αναγκαστουμε ν'αλλαξουμε επαγγελμα στα χαλια που μας εχουν φτασει.
Δηλαδή ο κατώτατος μισθός των ιδιωτικών υπαλλήλων δεν μειώθηκε,ενώ,την ίδια περίοδο,οι διοικητές των ΔΕΚΟ αρνούνταν να εφαρμόσουν το ενιαίο μισθολόγιο στους υπαλλήλους τους;Την έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα δεν την έμαθες;Και οι τιμές των υπηρεσιών σε τελική ανάλυση να μην μειωθούν,γεγονός είναι ότι τόσο καιρό συντελέστηκε μια αδικία εις βάρος των εκπ/κών,των νοσηλευτών κ.α.
Ολοι οι γνωστοί μου συμμαθητές που "είχαν μέσον", είχαν από μικρή ηλικία σταθερό εισόδημα και εργασιακή ασφάλεια από μικρή ηλικία, και τώρα παίρνουν πολύ μεγαλύτερο μισθό από εμένα άλλοτε γιατί ανήκουν σε κάποιο από τα "ειδικά μισθολόγια", και άλλοτε γιατί "έχουν προϋπηρεία". Και όλοι τους μπήκαν από το παράθυρο, και "δίπλα στο σπίτι τους" εξ' αρχής.Δεν είναι λογικά πράγματα αυτά.Άσε που η Ελλάδα καλώς ή κακώς, ακολουθεί μία διαδικασία εσωτερικής υποτίμησης. Δεν είναι λογικό να συντρίψει τα εισοδήματα των εκπαιδευτικών π.χ. ( που ανέκαθεν έπαιρναν λιγότερα από τους ρουσφετολογηθέντες) και να διασωθούν ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα ρουσφέτια και αυτοί που έμπαιναν επί δεκαετίες από τα παράθυρα!
Χαίρομαι που σας κάλυψα συνάδελφοι.Χαίρομαι, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι αυτά είναι πράγματα που όλοι τα ξέρουμε και τα σκεφτόμαστε αλλά δεν έχουμε τον χρόνο ή την όρεξη να τα γράψουμε βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.Κι εγώ, εδώ και μήνες έλεγα να κάτσω να τα γράψω και να τα βάλω στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.Τώρα, μου δόθηκε η ευκαιρία.Και αφού το κρίνετε θετικά, "θα το μαζέψω " λίγο, και θα το προωθήσω και με αυτόν τον τρόπο.Πάντως, καλό είναι να μην επιτρέπουμε πια στον κάθε τυχάρπαστο "ατακαδόρο" πολιτικάντη ( και όχι μόνο) να "αλωνίζει" επικοινωνιακά εις βάρος μας.
Παράθεση από: PA στις Αυγούστου 30, 2012, 10:49:26 pmΧαίρομαι που σας κάλυψα συνάδελφοι.Χαίρομαι, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι αυτά είναι πράγματα που όλοι τα ξέρουμε και τα σκεφτόμαστε αλλά δεν έχουμε τον χρόνο ή την όρεξη να τα γράψουμε βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.Κι εγώ, εδώ και μήνες έλεγα να κάτσω να τα γράψω και να τα βάλω στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.Τώρα, μου δόθηκε η ευκαιρία.Και αφού το κρίνετε θετικά, "θα το μαζέψω " λίγο, και θα το προωθήσω και με αυτόν τον τρόπο.Πάντως, καλό είναι να μην επιτρέπουμε πια στον κάθε τυχάρπαστο "ατακαδόρο" πολιτικάντη ( και όχι μόνο) να "αλωνίζει" επικοινωνιακά εις βάρος μας.Επίσης θα ήταν καλό να το βάλεις σε κανα δημοφιλές blog που όλη την ώρα μας βρίζουν
Παράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 30, 2012, 10:51:21 pmΠαράθεση από: PA στις Αυγούστου 30, 2012, 10:49:26 pmΧαίρομαι που σας κάλυψα συνάδελφοι.Χαίρομαι, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι αυτά είναι πράγματα που όλοι τα ξέρουμε και τα σκεφτόμαστε αλλά δεν έχουμε τον χρόνο ή την όρεξη να τα γράψουμε βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.Κι εγώ, εδώ και μήνες έλεγα να κάτσω να τα γράψω και να τα βάλω στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.Τώρα, μου δόθηκε η ευκαιρία.Και αφού το κρίνετε θετικά, "θα το μαζέψω " λίγο, και θα το προωθήσω και με αυτόν τον τρόπο.Πάντως, καλό είναι να μην επιτρέπουμε πια στον κάθε τυχάρπαστο "ατακαδόρο" πολιτικάντη ( και όχι μόνο) να "αλωνίζει" επικοινωνιακά εις βάρος μας.Επίσης θα ήταν καλό να το βάλεις σε κανα δημοφιλές blog που όλη την ώρα μας βρίζουνΣυμφωνω!