0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Kleri στις Ιουλίου 27, 2010, 12:55:50 amΟντως η προυπηρεσια των συγκεκριμενων διορθωθηκε,αλλα γιατι επεσα 5 θεσεις στον πινακα(π.χ. απο 1010 βρεθηκα 1015)?Γιατί έχει γίνει ένας πανικός με την προϋπηρεσία των αναπληρωτών στην Εύβοια και την
Οντως η προυπηρεσια των συγκεκριμενων διορθωθηκε,αλλα γιατι επεσα 5 θεσεις στον πινακα(π.χ. απο 1010 βρεθηκα 1015)?
σημερα ακουσα την χριστοφ.καταλαβα οτι οντωσ εχουν πολλεσ συνταξιοδ.και περιμενουν και αλλεσ το ελπιζω...επισησ ειπε για αναπληρωτεσ θα καλυψουν κενα που εχουν παρει κονδυλια.πωσ πιστευετε τελικα να τα καλυψουν με περισσοτερουσ αναπληρωτεσ;;;npanag τι πιστευεισ;;;
Παράθεση από: lefa στις Ιουλίου 27, 2010, 05:19:43 pm σημερα ακουσα την χριστοφ.καταλαβα οτι οντωσ εχουν πολλεσ συνταξιοδ.και περιμενουν και αλλεσ το ελπιζω...επισησ ειπε για αναπληρωτεσ θα καλυψουν κενα που εχουν παρει κονδυλια.πωσ πιστευετε τελικα να τα καλυψουν με περισσοτερουσ αναπληρωτεσ;;;npanag τι πιστευεισ;;;και εγω την ακουσα σημερα στην τσαπανιδου που μιλουσε και μαλιστα ειπε οτι η εγκυκλιος για μονιμους διορισμους θα βγει μετα τις 10 αυγουστου λογω των συνταξιοδοτησεων.ακομη εχθες στο δελτιο της νετ ο μπρατης ειπε οτι οτι οι προσληψεις θα γινουν με χειρουργικη ακριβεια.....μιας και λεφτα δεν υπαρχουν
Στον ενιαίο πίνακα διορισμών, μετράει η καθαρή προυπηρεσία σου.
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 27, 2010, 06:14:20 pmΣτον ενιαίο πίνακα διορισμών, μετράει η καθαρή προυπηρεσία σου. Σ' ευχαριστώ Άννα μου!Όμως έχουμε την ίδια ακριβώς προϋπηρεσία, γιατί είναι πάνω από εμένα.Με ποιο κριτήριο; Αυτό δεν έχω καταλάβει.
Σας παρακαλω να κοιταξει καπιοος το ατομο με θεση 108 στο πινακα αναπληρωτων νηπιαγωγων .παρατηρω οτι για το σχολικο ετος 2008-2009ν εχει 10,3 μορια προυπηρεσιας στο πινακα αναπληρωτων.Αντιθετα στο πινακα διορισμου εχει 9,7 μορια προυπηρεσιας για το ετοσ 2008-2009 ???Πως γινεται αυτο?
Τελικά η πραγματικότητα θα ακυρώσει τα ονειρα της Διαμαντοπούλου με το νεο νομοσχέδιο της (μειωση προσλήψεων αναπληρωτών κατα 70%!!! κτλ κτλ)!! Όσο και να μην υπάρχουν λεφτά, όσες συχωνεύσεις και να κάνουν, ο αριθός συντάξεων είναι πάααρα πολύ μεγάλος!!!!! Να δείτε που για φέτος και του χρόνου θα γίνουν πολλές προσλήψεις!! Και μόνιμων και αναπληρωτών!! Τι θα κανει ο Παπακωνσταντίνου? Δε θα δώσει λεφτά και θα αφήνει να εκτιθεται η Ελλλάδα στην Ευρώπη με χιλιάδες κενα στα σχολεία? Θα αφήσει τετοια νεα να κάνουν πάλι το γύρω του κοσμου μεσω του