0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την ίδια απορία έχω.Μάλλον πατάτα της alfavita είναι.Γιατί να κάνουμε πάλι αίτηση?
Στο alfavita λεει οτι το πρωτο δεκαημερο του Αυγουστου θα γινει το πρωτο κυμα προσληψης αναπληρωτων.Καλο ειναι αυτο σημαινει οτι καταλαβαν οτι ευπαρχουν πολλα κενα.ή ειναι πολιτικη εντυπωσιασμου.Εδω και δυο μηνες φιλη μου σε γραφειο μου εχει πει οτι οι αιτησεις συνταξιοδοτησης νηπ/γων ειναι 2000.Αρχικα δεν το πολυπιστευα αλλα τελικα το διασταυρωσα και με αλλες πηγες.Συγκεκριμενα απο δασκαλους συνδικαλιστες που υπολογιζουν το ιδιο νουμερο.Τα κενα ειναι τεραστια σε μας πλεον,ελπιζω οτι θα υπάρξουν οι αναλογες προσληψεις και δεν θα αφησουν τα παντα στη τυχη τους.
ισως εγω δεν καταλαβα τη 2η αναγνωση που προφανως βρήκαν αλλοι συναδελφοι, αλλα κατ'εμε το συγκεκριμενο αρθρο ειναι απολυτα ξεκαθαρο για το τι εννοει!!! (ασχετα βεβαια με το αν θα συμβει κιολας ή οχι, αν και πιστευω πως καπως ετσι ειναι λογικο να γινει!).το τελευταιο δεκαημερο του Αυγουστου θα γινει η πρόσληψη των αναπληρωτων Α φουρνιας.μετα απο 10 μερες δηλαδη μετα τις 20-31/Αυγουστου, μεσα στο πρώτο δεκαημερο του Σεπτεμβριου θα γίνουν οι προσληψεις αναπληρωτων
Παράθεση από: xionati στις Ιουλίου 28, 2010, 10:55:29 pmΤην ίδια απορία έχω.Μάλλον πατάτα της alfavita είναι.Γιατί να κάνουμε πάλι αίτηση? και γω πιστευω ότι έχει γίνει λάθος διατύπωση.δε δικαιολογείται.αν κάναμε πάλι αίτηση πως θα προλάβαιναν να τις συγκεντρώσουν όλες και να βγάλουν την πρώτη φάση το τελευταιο δεκαήμερο του αυγούστου???αυτό που μου πέρασε από το μυαλό είναι ότι μπορεί να εννοεί τους δασκάλους που ορκίστηκαν τώρα και δεν πρόλαβαν τις αιτήσεις.
Παράθεση από: mariannarhga στις Ιουλίου 28, 2010, 11:00:46 pmΠαράθεση από: xionati στις Ιουλίου 28, 2010, 10:55:29 pmΤην ίδια απορία έχω.Μάλλον πατάτα της alfavita είναι.Γιατί να κάνουμε πάλι αίτηση? και γω πιστευω ότι έχει γίνει λάθος διατύπωση.δε δικαιολογείται.αν κάναμε πάλι αίτηση πως θα προλάβαιναν να τις συγκεντρώσουν όλες και να βγάλουν την πρώτη φάση το τελευταιο δεκαήμερο του αυγούστου???αυτό που μου πέρασε από το μυαλό είναι ότι μπορεί να εννοεί τους δασκάλους που ορκίστηκαν τώρα και δεν πρόλαβαν τις αιτήσεις.Δεν λεέι τετοιο πράγμα καμιά ανακοίνωση του Alfavita.
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την προϋπηρεσία αναπληρωτή που θα αποκτηθεί κατά το σχολικά έτη 2010-2011 και 2011-2012. Θα προσμετρηθεί στον υφιστάμενο πίνακα αναπληρωτών ή θα ληφθεί υπόψη μόνο μετά τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ σύμφωνα με τον τρόπο μοριοδότησης του νομοσχεδίου.
Τα μόρια που έχουμε τώρα στους πίνακες θα παραμείνουν ως έχουν σε όλη τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου είτε δουλέψουμε ως αναπληρωτές είτε όχι?