Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ απογράφηκα χτες το βράδυ και δε συνάντησα κανένα πρόβλημα .Μην ξεχάσετε στο τέλος να κρατήσετε τον κωδικό απογραφή σας. Εγώ παρόλο που πήρα μετάθεση φέτος σε άλλο ΠΥΣΔΕ και είμαι σε διάθεση δήλωσα ως υπηρεσία την προήγουμενη διεύθυνση από την οποία θα μισθοτούμαι ως το τέλος του χρόνου.
Την έκανα δηλαδή την κοτσάνα μου. Εγώ δήλωσα ως υπηρεσία το σχολείο στο οποίο πήρα οργανική μετά την μετάθεση.
Το εν λόγω θέμα το ρώτησα και στο 1500 μετά από πολλά redial και μου είπαν να βάλω την παλιά οργανική (από την οποία πήρα μετάθεση στις 30-6-2010 αλλά από την οποία θα μισθοδοτούμαι μέχρι 31-12-2010) και όχι τη νέα (στην οποία ανήκω από 1-7-2010 αλλά θα μισθοδοτούμαι από 1-1-2011).
Παράθεση από: lena98 στις Ιουλίου 12, 2010, 11:30:20 amΕγώ απογράφηκα χτες το βράδυ και δε συνάντησα κανένα πρόβλημα .Μην ξεχάσετε στο τέλος να κρατήσετε τον κωδικό απογραφή σας. Εγώ παρόλο που πήρα μετάθεση φέτος σε άλλο ΠΥΣΔΕ και είμαι σε διάθεση δήλωσα ως υπηρεσία την προήγουμενη διεύθυνση από την οποία θα μισθοτούμαι ως το τέλος του χρόνου. Εγώ δήλωσα ως υπηρεσία το σχολείο στο οποίο πήρα οργανική μετά την μετάθεση. Στον οργανικό φορέα έβαλα : Δ/ΝΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟ
Παράθεση από: margavare στις Ιουλίου 12, 2010, 01:03:00 pmΠαράθεση από: lena98 στις Ιουλίου 12, 2010, 11:30:20 amΕγώ απογράφηκα χτες το βράδυ και δε συνάντησα κανένα πρόβλημα .Μην ξεχάσετε στο τέλος να κρατήσετε τον κωδικό απογραφή σας. Εγώ παρόλο που πήρα μετάθεση φέτος σε άλλο ΠΥΣΔΕ και είμαι σε διάθεση δήλωσα ως υπηρεσία την προήγουμενη διεύθυνση από την οποία θα μισθοτούμαι ως το τέλος του χρόνου.Την έκανα δηλαδή την κοτσάνα μου. Εγώ δήλωσα ως υπηρεσία το σχολείο στο οποίο πήρα οργανική μετά την μετάθεση.Το εν λόγω θέμα το ρώτησα και στο 1500 μετά από πολλά redial και μου είπαν να βάλω την παλιά οργανική (από την οποία πήρα μετάθεση στις 30-6-2010 αλλά από την οποία θα μισθοδοτούμαι μέχρι 31-12-2010) και όχι τη νέα (στην οποία ανήκω από 1-7-2010 αλλά θα μισθοδοτούμαι από 1-1-2011).Ένα άλλο θέμα που μου διευκρίνισαν είναι η διεύθυνση κατοικίας. Δεν έχω βρει ακόμα σπίτι εκεί που πήρα μετάθεση και θα φύγω τέλος Ιουλίου από το τωρινό σπίτι. Τί να βάλω? Μου είπε το τωρινό και όταν τη ρώτησα "Να βάλω μια μόνιμη κατοικία στη Θεσσαλονίκη (γονέων)" μου απάντησε ΝΑΙ.Υ.Γ. Θα προσπαθήσω να ρωτήσω και άλλον 1 υπάλληλο στο 1500 για διασταύρωση. Αν κάποιος έχει ακούσει κάτι διαφορετικό ας το αναφέρει.
Παράθεση από: lena98 στις Ιουλίου 12, 2010, 11:30:20 amΕγώ απογράφηκα χτες το βράδυ και δε συνάντησα κανένα πρόβλημα .Μην ξεχάσετε στο τέλος να κρατήσετε τον κωδικό απογραφή σας. Εγώ παρόλο που πήρα μετάθεση φέτος σε άλλο ΠΥΣΔΕ και είμαι σε διάθεση δήλωσα ως υπηρεσία την προήγουμενη διεύθυνση από την οποία θα μισθοτούμαι ως το τέλος του χρόνου.Την έκανα δηλαδή την κοτσάνα μου. Εγώ δήλωσα ως υπηρεσία το σχολείο στο οποίο πήρα οργανική μετά την μετάθεση.
Στον οργανικό φορέα έβαλα : Δ/ΝΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟ
Έστειλα και email να το ελέγξουν. ΣΩΘΗΚΑΜΕ
Μεταφέρω από το http://apografi.gov.gr/faq.html#6239. Εκπαιδευτικός που έχει πάρει μετάθεση ποια ταχυδρομική διεύθυνση απασχόλησης πρέπει να δηλώσει; αυτή που ήταν μέχρι πρόσφατα ή τη νέα ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία θα υπάγεται;Θα δηλώσει την νέα ταχυδρομική διεύθυνση εργασίας.44. Μπήκα στο σύστημα πριν τις 12 Ιουλίου και ολοκλήρωσα την απογραφή μου. Η απογραφή μου είναι οριστική;Για όσους υπόχρεους έχουν απογραφεί πριν τις 12/7/2010, η απογραφή τους είναι οριστική. Σε περίπτωση που υπάρχουν τυχόν ελλείψεις, θα ειδοποιηθούν για τη συμπλήρωσή τους.Για όσους υπόχρεους έχουν απογραφεί πριν τις 12/7/2010, η απογραφή τους είναι οριστική. Σε περίπτωση που υπάρχουν τυχόν ελλείψεις, θα ειδοποιηθούν για τη συμπλήρωσή τους.47. Είμαι καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ολοκλήρωσα της απογραφή μου πριν τις 12 Ιουλίου και πήρα κωδικό. Στην επιλογή κλάδος έβαλα εκπαιδευτικό προσωπικό δημόσιας εκπαίδευσης και στην ειδικότητα φυσικός. Εκ των υστέρων άκουσα ότι υπήρχε στον κλάδο η επιλογή «καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης» που όμως δεν είδα. Πειράζει ή πρέπει να επαναλάβω τη διαδικασία; (Κατηγορία 1)Όχι, δεν χρειάζεται να επαναλάβετε τη διαδικασία. Στην περίπτωση που χρειαστεί οποιαδήποτε διευκρίνιση, θα ενημερωθείτε σχετικά.53. Είμαι εκπαιδευτικός και υπηρετώ σε σχολική μονάδα. Τι πρέπει να συμπληρώσω στο πεδίο «Φορέας Απασχόλησης»; (Κατηγορία 3)Στο πεδίο «Φορέας Οργανικής Θέσης» θα επιλέξετε «Δημόσιες Υπηρεσίες» και στη συνέχεια θα επιλέξετε «Υπουργείο Παιδείας, Δια