Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πολύ φοβάμαι ότι ώσπου να έρθει -αν έρθει - η ανακοινοποίηση θα έχει λήξει η προθεσμία ενημέρωσης απο τις δδε και τότε ίσως να έχετε θέμα με τη μισθοδοσία σας...δε βαριέσαι μωρε΄.. μια ψυχή που ναι να βγει , ας βγει....βοηθήστε τους γιατί δεν είναι κι εύκολο και οι φάκελοι ενίοτε δεν περιέχουν όλα τα στοιχεία.. και οι δουλειές είναι πάααααααααααρα πολλές αυτή την εποχή στις δδε...
Απάντηση προς ΟΛΟΥΣ: η απογραφή αφορά ΚΑΙ τους αναπληρωτές ΚΑΙ τους ωρομίσθιους ΚΑΙ φυσικά τους μόνιμους. Απο 1/1/11 όλοι απογράφονται. Η δ' αθήνας καλώς ειχε προβεί σε απογραφή πέρισυ. στην αρχική σελίδα της απογραφής , αριστερά μπορείτε να δείτε την εγκύκλιο με ημερομηνία 5/8/2011 που αναφέρει την όλη διαδικασια για όλους. Υπόψη ότι κοινοποίηση διορισμού, μετάθεσης, συνταξιοδότησης, τοποθέτησης αναπληρωτή κτλ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΥΡΗ αν δεν αναγράφει και τον αριθμό βεβαίωσης απογραφής και την ημερομηνία που αυτό έγινε...Επομένως, τρεχάτε ποδαράκια μου. Η επικαιροποίηση γίνεται όποτεδήποτε αλλά ειδικά για τους μόνιμους πρέπει να γίνει πολύ σύντομα γιατί οι δδε έχουμε περιθώριο ως τις 27/9 να εγκρίνουμε τα στοιχεία που έχετε επικαιροποιήσει. Που σημαινει πως αν δεν το κάνετε θα αναγκαστούμε να επικαιροποιήσουμε τα απολύτως απαραίτητα ( αφμ,, επώνυμο και όνομα) και αυτο ίσως να ειναι πρόβλημα της μισθδοσίας για το μέλλον.Ωστόσο, επειδή η μη απογραφή υπαλλήλου είναι πλέον πειθαρχικό παράπτωμα εμείς θα προχωρήσουμε σε έγκριση στοιχειων . Η επικαιροποίησή τους είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των εκπ/κών.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 06:21:31 pmΑπάντηση προς ΟΛΟΥΣ: η απογραφή αφορά ΚΑΙ τους αναπληρωτές ΚΑΙ τους ωρομίσθιους ΚΑΙ φυσικά τους μόνιμους. Απο 1/1/11 όλοι απογράφονται. Η δ' αθήνας καλώς ειχε προβεί σε απογραφή πέρισυ. στην αρχική σελίδα της απογραφής , αριστερά μπορείτε να δείτε την εγκύκλιο με ημερομηνία 5/8/2011 που αναφέρει την όλη διαδικασια για όλους. Υπόψη ότι κοινοποίηση διορισμού, μετάθεσης, συνταξιοδότησης, τοποθέτησης αναπληρωτή κτλ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΥΡΗ αν δεν αναγράφει και τον αριθμό βεβαίωσης απογραφής και την ημερομηνία που αυτό έγινε...Επομένως, τρεχάτε ποδαράκια μου. Η επικαιροποίηση γίνεται όποτεδήποτε αλλά ειδικά για τους μόνιμους πρέπει να γίνει πολύ σύντομα γιατί οι δδε έχουμε περιθώριο ως τις 27/9 να εγκρίνουμε τα στοιχεία που έχετε επικαιροποιήσει. Που σημαινει πως αν δεν το κάνετε θα αναγκαστούμε να επικαιροποιήσουμε τα απολύτως απαραίτητα ( αφμ,, επώνυμο και όνομα) και αυτο ίσως να ειναι πρόβλημα της μισθδοσίας για το μέλλον.Ωστόσο, επειδή η μη απογραφή υπαλλήλου είναι πλέον πειθαρχικό παράπτωμα εμείς θα προχωρήσουμε σε έγκριση στοιχειων . Η επικαιροποίησή τους είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των εκπ/κών.
Καλησπέρα τι κακό και αυτό πάλι με την απογραφή!Μπαίνω για επικαιροποιήση, βάζω αφμ και αρ ειδοποιήσης και δεν το δέχεται, τι κάνω σε αυτή την περίπτωση?είναι υποχρεωτικό?
Εκκαθαριστικό του 2010 εννοείς?Αν ναι τότε αυτό βάζω. Οσό για τους κωδικούς δεν ξέρω δεν μου είχε δώσει κανένας λογιστής!!!!Πάλι τρέξιμο δηλαδη???Είναι υποχρεωτικό?Δεν θα πληρωθώ αν δεν το κάνω?
Εγώ δεν συμπλήρωσα τον ΑΜ μου, γιατί δεν τον ήξερα, αλλά η αίτησή μου εκκαθαρίστηκε από τη δδε μου.Τι γίνεται τώρα; Δεν έπρεπε να τον περάσουν οι υπάλληλοι της δδε;;;