Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστώ πολύ, ευτυχώς μας ενημερώνεις εσύ.....Για τις γνώσεις πληροφορικής θέλει πιστοποιητικά;Αριθμός μητρώου υπαλλήλου είναι αυτός που θα οριστεί από τη Δευτεροβάθμια, έτσι δεν είναι;Δεν μας έχουν δώσει κανένα επίσημο έγγραφο όμως που να το λέει. Υπενθυμίζω ότι είμαι αναπληρώτρια
Pleaseeee....Στο έγγραφο που μας έστειλαν σήμερα δε ζητά πιστοποιητικό-πτυχίο πληροφορικής, αλλά μόνο των ξένων γλωσσών, καμία διευκρίνιση επ' αυτού;
Δηλαδή, ενώ γνωρίζω να χειρίζομαι τα διάφορα προγράμματα, εάν δεν έχω κάποιο πιστοποιητικό, δεν το δηλώνω, έτσι;;;Από ΤΕΙ σεμινάρια ή από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών σεμινάρια των κατά τόπους ΕΛΜΕ θεωρούνται κάτι;Μπορείς να μου υποδείξεις κάποιο link για να βρώ το α και β επίπεδο πιστοποίησης;Ευχαριστώ
Αρ.Μητρώου Υπαλλήλου τον αριθμό του ΙΚΑ;Εννοείς αυτόν που έχουμε στα ένσημα-βιβλιάρια ΙΚΑ;Πού θα τρέξω να πιστοποιήσω τα ξενόγλωσσα πτυχία;Σήμερα το έμαθα τυχαία και δεν φτάνει ο χρόνος!Μια φωτοτυπία δεν αρκεί και να πάω αργότερα τη βεβαίωση από δικηγόρο;Άρα δε δηλώνω καθόλου τις γνώσεις πληροφορικής(είμαι αστέρι στο chat )εφόσον δεν έχουν την πιστοποίηση ΤΠΕ του Υπουργείου ΥΜΔ
τα πιστοποιητικά ξένων γλωσσών πρέπει να είναι επικυρωμένα απο δικηγόρο αλλιώς δεν είναι έγκυρα.