Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχει 2 μήνες που το γράφει αυτό γ αυτό ρωτάω, εκκρεμεί από τότε
Παράθεση από: nipiagwgos στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 06:56:25 pmέχει 2 μήνες που το γράφει αυτό γ αυτό ρωτάω, εκκρεμεί από τότετότε πρέπει να απευθυνθείς στη διευθυνση που ανηκεις και να ρωτήσεις μηπως υπάρχει κάποιο λάθος!
Παράθεση από: why στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 06:12:50 pmΠαράθεση από: stroumfaki στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 05:50:01 pmΗ απογραφη ειναι μονο για τους μονιμους εκπαιδευτικους και οχι για τους αναπληρωτες!!λαθος απο φετος ειναι και για τους αναπληρωτεςΧριστινα Ευχαριστω!!Εγώ πάντως το επιβεβαίωσα στον Έβρο πήρα τους πλέον αρμόδιους και μου είπαν δεν αφορά αναπληρωτές .΄Ισως κάθε
Παράθεση από: stroumfaki στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 05:50:01 pmΗ απογραφη ειναι μονο για τους μονιμους εκπαιδευτικους και οχι για τους αναπληρωτες!!λαθος απο φετος ειναι και για τους αναπληρωτεςΧριστινα Ευχαριστω!!
Η απογραφη ειναι μονο για τους μονιμους εκπαιδευτικους και οχι για τους αναπληρωτες!!
Πολλές αιτήσεις, ίσως οι περισσότερες, έχουν ήδη ελεγχθεί.
Παράθεση από: MANNI στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 02:57:10 amΠαράθεση από: why στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 06:12:50 pmΠαράθεση από: stroumfaki στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 05:50:01 pmΗ απογραφη ειναι μονο για τους μονιμους εκπαιδευτικους και οχι για τους αναπληρωτες!!λαθος απο φετος ειναι και για τους αναπληρωτεςΧριστινα Ευχαριστω!!Εγώ πάντως το επιβεβαίωσα στον Έβρο πήρα τους πλέον αρμόδιους και μου είπαν δεν αφορά αναπληρωτές .΄Ισως κάθε
όχι ακριβώς έτσι emmakiαπο τη στιγμή που η απογραφή συνδέεται με την υπηρεσιακή σου κατάσταση ( μισθολογικά) έστω και έμμεσα - ό,τι αναφέρεται στα στοιχεια της απογραφής πρέπει να είναι και στον φάκελο. και επειδή ναι μεν εσύ κάνεις την επικαιροποίηση αλλά την επιβεβαίωση την κάνει η υπηρεσια σου, φυσικά και φέρει ευθύνη - επομένως ό,τι ενημερώνεται απο την υπηρεσία, πρέπει να μπορεί και να αποδειχθεί απο αυτήν.
δεν κατάλαβες! η εφαρμογή της απογραφής ονομάζεται Ηλεκτρονικό Μητρώο μισθοδοτούμενων δημοσίου. Υπό αυτή την έννοια συνδέεται μισθολογικά με εσένα ( έμμεσα όπως έγραψα). Επομένως, ό,τι αναγράφεται στο Μητρώο Μισθοδοσίας πρέπει να υπάρχει στον υπηρεσιακό σου φάκελο.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:18:21 pmΠαράθεση από: MANNI στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 02:57:10 amΠαράθεση από: why στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 06:12:50 pmΠαράθεση από: stroumfaki στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 05:50:01 pmΗ απογραφη ειναι μονο για τους μονιμους εκπαιδευτικους και οχι για τους αναπληρωτες!!λαθος απο φετος ειναι και για τους αναπληρωτεςΧριστινα Ευχαριστω!!Εγώ πάντως το επιβεβαίωσα στον Έβρο πήρα τους πλέον αρμόδιους και μου είπαν δεν αφορά αναπληρωτές .΄Ισως κάθε