Σύνολο ψηφοφόρων: 63
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οταν λες λογιστή εννοείς του σχολείου ?
Πάντως εγώ πήγα σήμερα στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας που ανήκω και μου είπαν ότι για τους αναπληρωτές η διεύθυνση θα αναλάβει την απογραφή τους και δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα εμείς.
Οσυζυγος μου ειναι δ υ και εχει ηδη απογραφει,αρα εγω δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα στοιχεια του εκκαθαριστικου;Κωδικο taxisnet πως παιρνω;
εμένα σήμερα με ενημέρωσαν για την απογραφή και μάλιστα ότι σήμερα λήγει και η προθεσμία!!!μπαίνω λοιπόν και με δικό μου και αφμ και του συζύγου και αρ.ειδοποίησης 6ψήφιος και δε με δέχεται!!!τί κάνουμε;;;
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 08:56:32 pmεμένα σήμερα με ενημέρωσαν για την απογραφή και μάλιστα ότι σήμερα λήγει και η προθεσμία!!!μπαίνω λοιπόν και με δικό μου και αφμ και του συζύγου και αρ.ειδοποίησης 6ψήφιος και δε με δέχεται!!!τί κάνουμε;;;αν εχεις κωδικους στο taxisnet δοκιμασε..εναλλακτικα
κατάφερα και μπήκα στο σύστημα με τους κωδικούς taxisnetAλλά έχω μερικές απορίες1.Τίτλος σπουδών τι γραφουμε2.βαθμός και θέση ευθύνηςκαι το σημαντικότερο ποιός είναι ο αριθμός μισθοδοσίας η υπαλλήλουείμαι αναπληρωτής 2η χρονιά
Παράθεση από: kostzo10 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 08:57:55 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 08:56:32 pmεμένα σήμερα με ενημέρωσαν για την απογραφή και μάλιστα ότι σήμερα λήγει και η προθεσμία!!!μπαίνω λοιπόν και με δικό μου και αφμ και του συζύγου και αρ.ειδοποίησης 6ψήφιος και δε με δέχεται!!!τί κάνουμε;;;αν εχεις κωδικους στο taxisnet δοκιμασε..εναλλακτικαδεν έχω...