0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
rory, το παν είναι να γυρίσει ο boyfriend. Οπότε, είναι εναντίον του στρατού. Τώρα για το τί θα γίνει μετά, νομίζεις οτι μερικά άτομα μπορούν να το σκεφτούν?
Παράθεση από: dimfil στις Μαΐου 28, 2010, 11:14:56 pmΑναγνωρίζεται μεν η στρατιωτική θητεία, αλλά εξαγοράζεται. Τα πληρώνουμε αυτά τα ένσημα, εγώ υπηρέτησα 18 μήνες, δόκιμος γαρ. Και πολύ φοβάμαι μη το καταργήσουν κι αυτό. Αλλά έτσι κι αλλιώς μέχρι τα 70 θα δουλεύουμε, ΑΝ ΖΟΥΜΕ
Αναγνωρίζεται μεν η στρατιωτική θητεία, αλλά εξαγοράζεται. Τα πληρώνουμε αυτά τα ένσημα, εγώ υπηρέτησα 18 μήνες, δόκιμος γαρ. Και πολύ φοβάμαι μη το καταργήσουν κι αυτό. Αλλά έτσι κι αλλιώς μέχρι τα 70 θα δουλεύουμε, ΑΝ ΖΟΥΜΕ
Εγώ δεν ζητώ κατάργηση, αλλά να συνυπηρετούν οι γυναίκες, θα γίνεται έτσι και καλύτερη εκπαίδευση ανδρών
Παράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 28, 2010, 11:20:02 pmΠαράθεση από: dimfil στις Μαΐου 28, 2010, 11:14:56 pmΑναγνωρίζεται μεν η στρατιωτική θητεία, αλλά εξαγοράζεται. Τα πληρώνουμε αυτά τα ένσημα, εγώ υπηρέτησα 18 μήνες, δόκιμος γαρ. Και πολύ φοβάμαι μη το καταργήσουν κι αυτό. Αλλά έτσι κι αλλιώς μέχρι τα 70 θα δουλεύουμε, ΑΝ ΖΟΥΜΕ
τι εννοεις συμφωνουν μαζι σου? σε ποιο θεμα? κι εγω απαιτω ΙΣΟΤΗΤΑ. η ολοι στον στρατο η κανεις. τωρα ομως για ποιο λογο πρεπει να απολογουμαι που δεν πηγα στρατο δεν καταλαβαινω. με υποχρεωσε καποιος να παω και δεν πηγααν γινει υποχρεωτικος ο στρατος φυσικα και θα παω. τελικα το προβλημα σου ειναι που δεν πηγαινουν οι γυναικες στρατο η που πανε οι αντρες?
δηλαδη φιλε γιαννη (αναθεμα την ωρα που με γνωρισες οπως λες) οι αλλες συμφωνησαν να πηγαινουν οι γυναικες στον στρατο κι εγω διαφωνησα? και τελος αποφασισε. σε ενοχλει επειδη πηγαινουν οι αντρες στρατο (και εχασες τον διορισμο σου) ή που δεν πηγαινουν και οι γυναικες(να χασουν κι αυτες διορισμο οχι μονο οι αντρες)
........Είναι τελείως άδικο αυτό που γίνεται στην Ελλάδα με τους άνδρες που χάνουν 1 χρόνο, τώρα 9 μήνες, παλιότερα 2,5 χρόνια ευκαιρείες εργασίας και οι γυναίκες με το που τελειώνουν κατευθείαν. Και κατα πάσα πιθανότητα είναι και αντισυνταγματικό !!!!!!