0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αλήθεια είναι πως δεν θα ήθελα να αλλάξω αντικείμενο , ούτε θέλω απόσπαση σε μουσικό σχολείο. Δεν ήξερα καν πως έχω μια κάποια επιλογή είναι η αλήθεια.
μα δεν θα πάρεις μετάταξη , δεύτερη ειδικότητα που σου λεει το μέλος Pris πρέπει να το σκεφτείς , αν και ΤΕ ( γιατί όχι και δεύτερο πτυχίο μουσικών σπουδών θα σου έλεγα σε βάθος χρόνου χαλαρά για ΠΕ79). και το μουσικό μην το απορρίπτεις , ειδικά αφού έχεις δημιουργικές τάσεις. μερικές φορές - όχι πάντα και παντού- είναι και καλύτερα . αναφορικά με τον όμιλο : αν δεν συμμετέχει στον όμιλο , γιατί να κάνεις θέμα και να προτείνεις ; τι θα πει παράκαμψη ; αν καλύπτεις εσύ αυτό που θες να κάνεις... και δεν θες και άλλους στα πόδια σου για όποιους λόγους (δεν θα το έθετες , αν ήταν αλλιώς τα πράγματα). δεν υπάρχει θέμα στο πλαίσιο ειδικά ομίλου, εκεί όλες τις δεξιοτητες πέρα από τα διδακτικά να εκδιπλώνει και ο εκπαιδευτικός (αν ήσουν εικαστικός πχ και μαθηματικά έκανες ,χωρίς μαθηματικό στον όμιλο, τι θα πει; )
Καλησπέρα! Έχω την εντύπωση ότι για αναγνώρισή β' ειδικότητας χρειάζεται είτε δίπλωμα οργάνου είτε πτυχίο αντίστιξης. Καλό θα ήταν όμως να ρωτήσετε και τη ΔΔΕ στην οποία ανήκετε για σιγουριά.
Γνωρίζει κάποιος καλός συνάδελφος, αν το πτυχίο οργάνου και ειδικού αρμονίας αναγνωρισμένου από το κράτος ωδείου έχει νόημα να κατατεθεί στην υπηρεσία από μόνιμα διορισμένο εκπαιδευτικό σε άλλο αντικείμενο;
Για την αντίστιξη όσον αφορά τα ευρωπαϊκά θεωρητικά ίσως έχετε δίκιο, κι εγώ δε νομίζω να φτάνει το ειδικό αρμονίας.Για τα πτυχία των οργάνων όμως μέχρικαι την τελευταία απόδοση παραλλήλων ειδικεύσεων που έγινε, αρκουσε και το πτυχίο. Τώρα η αλήθεια έχουν 4-5 χρόνια να συνεδριάσουν και να αποδώσουν μουσικές ειδικεύσεις, αλλά δεν βρίσκω το λόγο να έχει αλλάξει αυτό.
Είμαι ΤΕ 16 διορισμένος σε μουσικό σχολείο( και έχω πτυχίο μαθηματικών).Μπορώ να κάνω μετάταξη στον κλάδο ΠΕ03? Εφόσον είναι εφικτό....πόσα χρόνια μετά το διορισμό μου?
Νομίζω 5 χρόνια μετά τον διορισμό μπορείς να κάνεις μετάταξη
Είναι μετάταξη από ΤΕ σε ΠΕ. Ανώτερο κλάδο. Απαιτούνται οχτώ χρόνια.
Απόδοση β' ειδικότητας χρειάζεται να κάνει και κάποιος αναπληρωτής που ενδεχομένως διοριστεί φέτος;
Ως μόνιμος μπορεί ένας εκπαιδευτικός αν το επιθυμεί να αιτηθεί την αναγνώριση β΄ ειδικότητας.