0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ekpaid στις Ιουλίου 02, 2011, 08:56:44 pmΣτον ΟΑΕΔ μου είπε η υπάλληλος να περάσω στις 28/7/2011 για το επίδομα ανεργίας. Ωστόσο σήμερα πληροφορήθηκα απο άλλο συνάδελφο ότι, σε περίπτωση που απορριφθεί η αίτησή μου, υπάρχει η δυνατότητα επιδόματος μετα απο τρίμηνη παραμονή στο μητρώο ανέργων. Γνωρίζει κάποιος τι δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλω και πότε;Με μια απλή αναζήτηση στο φόρουμ, μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε πως αρκετά ερωτήματα είναι κοινά κι έχουν ήδη απαντηθεί πολύ πρόσφατα, μάλιστα κάποιες φορές η απάντηση έχει δοθεί στην αμέσως προηγούμενη σελίδα..Πάντα βρίσκονται καλοί συνάδελφοι που απαντάνε στα ερωτήματα απλά με την αναζήτηση κερδίζεται χρόνος (πιστεύω) για όσους θέτουν ένα ερώτημα και περιμένουν άμεση απάντηση. ΕΙΔΙΚΟ
Στον ΟΑΕΔ μου είπε η υπάλληλος να περάσω στις 28/7/2011 για το επίδομα ανεργίας. Ωστόσο σήμερα πληροφορήθηκα απο άλλο συνάδελφο ότι, σε περίπτωση που απορριφθεί η αίτησή μου, υπάρχει η δυνατότητα επιδόματος μετα απο τρίμηνη παραμονή στο μητρώο ανέργων. Γνωρίζει κάποιος τι δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλω και πότε;
domenica σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απόκριση!!
Εγώ δυστυχώς για 6 ένσημα το χάνω. Και φυσικά δε δικαιούμαι ούτε το τριμηνιαίο.
Παράθεση από: marion στις Ιουλίου 05, 2011, 04:39:53 pmΕγώ δυστυχώς για 6 ένσημα το χάνω. Και φυσικά δε δικαιούμαι ούτε το τριμηνιαίο.Γιατί το τρίμηνο βοήθημα δεν το δικαιούσαι? 60 ένσημα χρειάζονται!
Παράθεση από: dessi στις Ιουλίου 05, 2011, 04:41:27 pmΠαράθεση από: marion στις Ιουλίου 05, 2011, 04:39:53 pmΕγώ δυστυχώς για 6 ένσημα το χάνω. Και φυσικά δε δικαιούμαι ούτε το τριμηνιαίο.Γιατί το τρίμηνο βοήθημα δεν το δικαιούσαι? 60 ένσημα χρειάζονται!Γιατί κάνω φορολογική δήλωση με το σύζυγο και σαφώς το ετήσιο εισόδημα δεν είναι 9.000 κάτι ευρώ που μου είπαν στον ΟΑΕΔ.
Παράθεση από: marion στις Ιουλίου 05, 2011, 04:43:41 pmΠαράθεση από: dessi στις Ιουλίου 05, 2011, 04:41:27 pmΠαράθεση από: marion στις Ιουλίου 05, 2011, 04:39:53 pmΕγώ δυστυχώς για 6 ένσημα το χάνω. Και φυσικά δε δικαιούμαι ούτε το τριμηνιαίο.Γιατί το τρίμηνο βοήθημα δεν το δικαιούσαι? 60 ένσημα χρειάζονται!Γιατί κάνω φορολογική δήλωση με το σύζυγο και σαφώς το ετήσιο εισόδημα δεν είναι 9.000 κάτι ευρώ που μου είπαν στον ΟΑΕΔ.Έχει τελικά και τα θετικά του να είσαι ανύπαντρος
Σωστά μάντεψα...τι κερδίζω; μόνιμο διορισμό;;;και ας βάλουμε το γνωστό άσμα "δεν παντρεύομαι δεν παντρεύομαι" να παίζει...