0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας!Θα ήθελα σας παρακαλώ τη βοήθειά σας.Πληρώ τις προυποθέσεις για να πάρω το τριμηνιαίο βοήθημα του ΟΑΕΔ(3 μηνη παραμονή στα μητρώα ανέργων του), απλά δεν κατέθεσα αίτηση για αυτό τον Μάιο που έκανα την εγγραφή μου και αγχώνομαι αν μου επιτρέψουν να το πάρω.Στον ΟΑΕΔ δεν με ενημέρωσε κανένας.Διάβασα το αρχείο που υπάρχει στον ΟΑΕΔ για το βοήθημα αυτό ,αλλά δεν γράφει πότε θα πρέπει να γίνει η αίτηση όπως αναγράφεται στο επίδομα ανεργίας.Σας παρακαλώ διαφωτίστε με!!!!!!!!!
Γεια σας και από εμένα. Φέτος δεν είχα αρκετά ένσημα για ταμείο ανεργίας αλλά πήρα τους μήνες που είχαν απομείνει από την περσινή περίοδο. Το ταμείο μου έληξε στις 9/9. Μου είπαν ότι αν παραμείνω ένα μήνα ακόμα άνεργος δικαιούμαι ένα επίδομα. Πόσα λεφτά είναι αυτό το επίδομα; Θα το πάρω σίγουρα την ημέρα που θα πάω να θεωρήσω την κάρτα μου (μου είπαν μπορώ να πάω και 5 μέρες νωρίτερα). Σας ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν με συμφέρει να καθυστερήσω για μια βδομάδα την πρόσληψη για να πάρω το επίδομα ή όχι. Ευχαριστώ
Καλησπέρα! Να κάνω μία ερώτηση; Με έχουν μπερδέψει στον ΟΑΕΔ...Πέρισυ ήμουν πρώτη φορά αναπληρώτρια και φέτος ακόμη περιμένω...Όταν μετά την απόλυση πήγα στον ΟΑΕΔ μου είπαν ότι δικαιούμαι τρίμηνο βοήθημα και για να το πάρω έπρεπε να κάνω ανανέωση μετά από 3 μήνες...Πήγα και ανανέωσα την κάρτα μου κανονικά, πήρα το τρίμηνο βοήθημα αλλά μου είπαν να ανανεώσω την κάρτα μου σε ένα μήνα(δηλαδή τώρα)...Δεν έχω καταλάβει όμως, τι γίνεται; Αφού είναι τρίμηνο βοήθημα γιατί μηνιαία ανανέωση; Θα το παίρνω πλέον κάθε μήνα(δύσκολο)...
Παράθεση από: Lenaki88 στις Νοεμβρίου 05, 2011, 10:22:25 pmΚαλησπέρα! Να κάνω μία ερώτηση; Με έχουν μπερδέψει στον ΟΑΕΔ...Πέρισυ ήμουν πρώτη φορά αναπληρώτρια και φέτος ακόμη περιμένω...Όταν μετά την απόλυση πήγα στον ΟΑΕΔ μου είπαν ότι δικαιούμαι τρίμηνο βοήθημα και για να το πάρω έπρεπε να κάνω ανανέωση μετά από 3 μήνες...Πήγα και ανανέωσα την κάρτα μου κανονικά, πήρα το τρίμηνο βοήθημα αλλά μου είπαν να ανανεώσω την κάρτα μου σε ένα μήνα(δηλαδή τώρα)...Δεν έχω καταλάβει όμως, τι γίνεται; Αφού είναι τρίμηνο βοήθημα γιατί μηνιαία ανανέωση; Θα το παίρνω πλέον κάθε μήνα(δύσκολο)...