0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το βοηθητικο επιδομα που λετε τι ακριβως ειναι? Και ποσα χρηματα ειναι αυτο?Εγω ημουν στο ταμειο απο το Φλεβαρη του 2007 μεχρι και τις 3 Οκτωβρη οποτε πηρα την τελευταια επιταγη. Απο το Σεπτεμβρη του 2006 και μεχρι τωρα δεν εχω καθολου ενσημα (τελευταιο ενσημο ειναι τον Αυγουστο του 2006). Αν με παρουν ωρομισθια Νοεμβρη, θα μπορω να παρω καποιο επιδομα για τους καλοκαιρινους μηνες που θα εχω απολυθει?
Τα δυο προηγούμενα χρόνια δεν είχα ένσημα. Είχα αρκετά το 2003, 2004, 2005. Το 2006 και 2007 είχα άλλη ασφάλιση την οποία και διέκοψα όταν με πήραν αναπληρώτρια μέσα Οκτωβρίου. Λογικά πρέπει να έχω γύρω στα 75 ένσημα το 2007 (μισός Οκτ και Νοεμ-Δεκ) και 100 ένσημα το 2008 (Ιαν-Φεβ-Μαρ-Απρ). Σωστά; Είμαι λίγο άσχετη με αυτά. Και αναρωτιέμαι τώρα: 1) Δικαιούμαι ταμείο; 2) Μπορώ να πάω για παράδειγμα τη Δευτέρα στο ΙΚΑ και να ζητήσω τη βεβαίωση των ενσήμων απλώς με τη σύμβασή μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον με διαφωτίσει
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου?Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπούμε ταμείο ανεργίας? Και κάτι ακόμα. Αν πάω και μου πουν στον ΟΑΕΔ ότι δε δικαιούμαι και τους αναφέρω το τρίμηνο επίδομα και μου πουν ΄"τι είναι αυτό? ουστ από δω που μου θες και επίδομα!" Τι κάνω; Τι να τους πω για να δείξω ότι γνωρίζω πως το δικαιούμαι? Υπό ποιες προϋποθέσεις το παίρνουμε?Ευχαριστώ
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ!ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ!
Angie, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τα προηγούμενα χρόνια είχα ΤΕ
Παράθεση από: ANGIE27 στις Μαΐου 31, 2008, 09:48:53 amΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ!ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ!Φίλη ANGIE27 έχω κι εγώ μια απορία και θα με έσωζε μια απάντησή σου..Δουλεύω σε φροντιστήριο ξενων γλωσσων από τον Οκτώβριο.Χτες έληξε η σύμβαση μου καιθέλω να ξέρω αν μπορώ να πάρω το επίδομα ή εστω το μειωμένο.Δεν έχω τα ένσημα για να πάρω ολόκληρο.Τις προάλλες πήρα τα ενσημα μου από το ΙΚΑ και είναι γύρω στα 80.Μπορώ να πάρω το μειωμένο στο οποίο αναφέρεσαι πιο πάνω ?Και αν ναι τι πρέπει να κάνω?Τι απαιτείται ακριβως?Πήγα στον Οαέδ Καλλιθέας αλλά δεν έβγαλα άκρη..Μου είπαν να πάω Συγγρού 236.Πήρα τηλ εκεί αλλά δε μου είπαν τίποτα βοηθητικό..Χρειάζομαι τα φώτα σου..
Παράθεση από: ANGIE27 στις Ιουνίου 02, 2008, 03:34:55 pm