0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
για το τριμηνο επιδομα χρειαζεται να εχεις 60 ενσημα
ουτε κ φετος βγαινουν αρκετα τα ενσημα... παλι δεν δικαιουμαι επιδομα
ουτε κ φετος βγαινουν αρκετα τα ενσημα... παλι δεν δικαιουμαι επιδομα διαβασα καπου πιο πανω ομως αυτο: Παράθεση από: myrianthi στις Ιουλίου 02, 2008, 12:47:00 pmγια το τριμηνο επιδομα χρειαζεται να εχεις 60 ενσημαισχυει οντως κατι τετοιο? και αν ναι, γιατι δεν το βλεπω πουθενα στον οαεδ γραμμενο?Ευχαριστω πολυ για την οποια ενημερωση!
Αν τα έχω καταλάβει καλά,το τρίμηνο επίδομα το δικαιούμαστε αλλά το παίρνουμε 3 μήνες μετά την εγγραφή μας στον ΟΑΕΔ ως άνεργοι. Μέχρι τότε όμως θα έχουμε επαναπροσληφθεί (ελπίζω...).
δεν ξερω αν το γραφει καπου αυτο γιατι δεν το εψαξα απο κει. εμενα μου το ειπε ατομο δικο μου μεσα απο τον οαεδ. οχι τιποτα αλλο ρε .....αλλα για ενα ενσημο δε θα μπορεσω να το παρω
παιδια βοηθεια! απο 1-6-2007 εως 28-9-2007 δουλεψα ως υπαλληλος γραφειου και πηρα 86 ενσημα (μερικης απασχολησης, δεν ξερω αν παιζει κανενα ρολο...). απο 26-11-2007 μεχρι 16-6-2008 δουλεψα ως ωρομισθια με 77 (νομιζω) ενσημα.1. το τελευταιο 2μηνο για μενα ειναι μαιος-ιουνιος; ή 16-4-2008 εως 16-6-2008;2. τελικα δικαιουμαι και εγω επιδομα ανεργιας; δεν χρειαζεται τα ενσημα να ειναι στον ιδιο εργοδοτη ή εστω στον τομεα της εκπαιδευσης;
Εαν πήρες περσι επ'ίδομα για φέτος χρειάζεσαι τουλάχιστον 125 ένσημα μέχρι 16/4,εφόσον έχεις απόλυση 16/6Δεν πειράζει που είναι διαφορετικοί οι εργοδότεςΠροσθέτεις όλα τα ένσημα μέχρι και Μάρτιο 2008Για τον Απρίλιο: 16* ένσημα Απριλίου /30=είναι τα ένσημα που θα προσμετρηθούν.Αυτά +υπόλοιπα αρκει να είναι >125